opc_loader

De actuele acties!


Slapen of je leven ervan afhangt!

Ruim 60% van de Nederlanders heeft er last van op een manier die het dagelijks functioneren verstoort. Wow, dat is wel even schrikken. Dat wisten we niet. Niet goed kunnen slapen is een marteling. Niet voor niets was het een van de meest effectieve martelpraktijken die de inquisitie er in de middeleeuwen op nahield.

Bescherm je slaap alsof je leven er vanaf hangt. Want dat doet het.

We onderschatten met zijn allen het effect van slaapgebrek. We zijn zo gewend geraakt aan ons jachtige bestaan in deze onrustige 24- uurseconomie dat velen van ons niet eens of pas veel te laat beseffen dat ze oververmoeid zijn. Tot we ziek worden. Of van het ene moment op het andere zomaar overlijden. Waak over je gezondheid! Het is je grootste goed. Daarom helpen wij je graag hierbij.

Slapen alsof je leven ervan afhangt

In samenwerking met Best Brain for Business reikt HeelBewust daarom 'Slapen of je leven ervan afhangt' aan. Het is een sterk slaapverwekkende verhandeling, bedoeld om je slaapspieren te informeren en te trainen. Deze verhandeling (PDF) van onschatbare waarde wordt gratis aangeboden aan iedere klant die in de periode 1 november 2018 tot en met 31 december 2018 een bestelling plaatst bij HeelBewust.com.


Gratis proefverpakking Vitakruid Multi Dag & Nacht Mama! (bij pakketverzendingen)

De proefverpakking bevat een handig mapje met 2 blisterverpakkingen met elk 3 tabletten van Multi Dag Mama en 3 tabletten van de Multi Nacht Mama.

Proefpakket Multi Dag & Nacht Mama

Bij dit proefpakket is een uitgebreide uitleg over het product bijgesloten. En in samenwerking met de Ortho Health Foundation is er een informatiebulletin opgesteld omtrent de zwangerschap. Dit bulletin bevat informatie met betrekking tot voeding en levensstijl tijdens de zwangerschap en lactatieperiode. Lees hier meer over Multi Dag & Nacht Mama!

Op aanvraag bij bestellingen en beschikbaar zolang de voorraad strekt.


Gratis magazines!

Deze doorlopende actie wordt bijzonder gewaardeerd! Lees hier welke magazines zoals gratis meegezonden worden!

Heus voorjaar 2018

Actieperiode: Zolang de voorraad strekt.


Gratis advies!

Doen wij ook al jaren. Deskundig en integer. In veel gevallen worden mensen liefdevol de winkel uitgewerkt, voorzien van actuele informatie en inzichten die verder gaan dan symptoombestrijding, uiteindelijk heeft immers niemand daar iets aan.