opc_loader

De actuele acties!


HeelBewust spaarpunten!

Dit is onze nieuwste manier om onze waardering voor uw loyaliteit te uiten. U kunt spaarpunten verdienen voor verschillende activiteiten op onze website. Hoe meer spaarpunten, hoe meer geld u kunt besparen.

Spaarpunten zijn eenvoudig te verdienen door het doen van aankopen, het doorverwijzen naar vrienden, het plaatsen van een review en zelfs het aanmaken van een account. U kunt de spaarpunten gebruiken voor kortingen op uw volgende aankopen. Iedere klant doet automatisch mee. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. 

Lees meer via de Spaarpunten widget (blauw), rechtsonder de homepage (wel eerst even inloggen, om het hele verhaal te kunnen zien).
De blauwe widget is overigens (nog) niet te zien vanaf een mobile of tablet.

Zo kan je Spaapunten verdienen!

  • Registreer (maak een account aan), 5 punten.
  • Doe een aankoop, 3 punten per Euro.
  • Schrijf een review, 100 punten.
  • Beveel ons aan, 250 punten.

Log eerst in voordat je een review schijft, anders kunnen de Spaarpunten vanzelfsprekend niet toegewezen worden.


Gratis proefverpakking Vitakruid Multi Dag & Nacht Mama! (bij pakketverzendingen)

De proefverpakking bevat een handig mapje met 2 blisterverpakkingen met elk 3 tabletten van Multi Dag Mama en 3 tabletten van de Multi Nacht Mama.

Proefpakket Multi Dag & Nacht Mama

Bij dit proefpakket is een uitgebreide uitleg over het product bijgesloten. En in samenwerking met de Ortho Health Foundation is er een informatiebulletin opgesteld omtrent de zwangerschap. Dit bulletin bevat informatie met betrekking tot voeding en levensstijl tijdens de zwangerschap en lactatieperiode. Lees hier meer over Multi Dag & Nacht Mama!

Op aanvraag bij bestellingen en beschikbaar zolang de voorraad strekt.


Gratis magazines!

Deze doorlopende actie wordt bijzonder gewaardeerd! Lees hier welke magazines zoals gratis meegezonden worden!

Heus voorjaar 2018

Actieperiode: Zolang de voorraad strekt.


Gratis advies!

Doen wij ook al jaren. Deskundig en integer. In veel gevallen worden mensen liefdevol de winkel uitgewerkt, voorzien van actuele informatie en inzichten die verder gaan dan symptoombestrijding, uiteindelijk heeft immers niemand daar iets aan.