opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Bio klei Gezichtsmaskers

Artikelnr: 0704
5,50
Kleisoort & gewicht/volume:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
3326101000228
SKU:
AR0704
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Biologische klei Gezichtsmaskers

Acht fantastische kleigebaseerde gezichtsmaskers!

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden door zich in modder te draaien. Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei bij onder andere het mummificeren.

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend. Hoe fijner het kleipoeder (basisproduct), hoe effectiever de werking ervan. Wiite klei is overigens ook heel geschikt voor dieren. 

Extra informatie

Argiletz klei gezichtsmaskers kunnen op vele manieren uitwendig toegepast worden!

  • gezichtmasker
  • kleilaag
  • kleikompres
  • kleipakkingen
  • kleipleisters

Argiletz klei gezichtsmaskers zijn 100% natuurlijk, superfijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd.


Gele klei gezichtsmasker

Vriendelijke & harmoniserende klei! 

Gele klei heeft vergelijkbare eigenschappen als groene klei, de werking is echter zachter, vriendelijker. Het heeft vooral een harmoniserend effect op zonbeschadigde, rode, geprikkelde en vermoeide huid en op de verboden te benoemen huid. Argiletz Gele klei is zongedroogd en bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Inhoud

Gele klei (59,5%), Montmorilloniet klei (1,5%), water, (39%) Netto gewicht: 100 gram Kleur: licht geel Land van herkomst: Frankrijk


Ghassoul klei gezichtsmasker

Organische Ghassoul klei voor een oriëntaalse behandeling!

Ghassoul klei (Marokkaanse aarde) wordt traditioneel sinds de 17 eeuw in het Midden-Oosten gebruik als een reinigend schoonheidsproduct. Het heeft een natuurlijk sterk absorberende werking waardoor huid en haar diepgaand gereinigd wordt. Het ultrafijne Ghassoul kleipoeder heeft een fijne en delicate textuur waardoor de reiniging steeds voorzichtig zal zijn. Ghassoul klei is zeer geschikt voor reiniging en ontgifting van de huid en ter ondersteuning van vermoeide spieren. Het gehele lichaam zal ontspannen met deze bijzondere kleisoort. Het zal de huid met een schoon, fris en zeer zacht gevoel achterlaten!

Ghassoul klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Inhoud

Ghassoul klei en water Netto gewicht: 150 gram Kleur: licht bruin Land van herkomst: Marokko


Groene klei gezichtsmasker

De moeder van alle kleisoorten!

Omdat deze groene kleipasta zo bijzonder rijk is aan mineralen en spoorelementen is het zeer geschikt voor alle uitwendige reinigende en ontgiftende toepassingen, inclusief gebruik als gezichtsmasker. Groene klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Inhoud

Groene kleipasta (53% groene klei, 47% water) Netto gewicht: 150 gram Kleur: licht groen Land van herkomst: Frankrijk


Rode klei gezichtsmasker

De versterkende kleisoort!

Rode klei is een zachte versterkende kleisoort. Het hoge gehalte aan ijzeroxide is nuttig bij gebroken haarvaten en wallen onder de ogen. Rode klei is zeer geschikt voor de volwassen, vermoeide, droge en gestresste huid en droog haar. Rode klei zal sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote versterkende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden. Rode klei is olieachtiger dan de andere kleisoorten.

Argiletz Rode klei is zongedroogd en bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Inhoud

Rode klei (59,5%), Montmorilloniet klei (1,5%), water, (39%) Netto inhoud: 100ml Kleur: licht rood Land van herkomst: Frankrijk


Roze klei gezichtsmasker

Voor de meest delicate huid!

Voor de gevoelige en slappe huid. Roze klei (Kaoliniet) is behoorlijk weefselversterkend en wordt daarom veel gebruikt op de borsten, buik, heupen en bovenarmen. Roze klei draagt ook bij aan een zachtere huid. Het is een weldadige verwenning! Deze heerlijke roze kleipasta geeft bovendien een geweldige reinigende werking van de poriën, waardoor de huid - verlost van toxines -  weer kan stralen. Op een hele zachte manier wordt ook de meest delicate huid verzorgd.

Argiletz Roze klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Inhoud

Roze (Kaoliniet) klei (59,5%), Montmorilloniet klei (1,5%), water, (39%) Netto inhoud: 100ml Kleur: wit/roze Land van herkomst: Frankrijk


Witte klei gezichtsmasker

De milde en herstellende kleisoort!

Witte Kaoliniet klei is ultrazacht, heeft een neutrale pH waarde en word gebruikt veel gebruikt vanwege een verboden te benoemen eigenschap. Witte klei is zeer mild, het zal de opperhuid respectvol behandelen, zelfs de zeer gevoelige opperhuid. Toch zal het sterk bijdragen aan de herwinning van een zijdezachte huid. Dankzij haar grote verlichtende kracht zal de natuurlijke uitstraling van de huid weer blootgelegd worden.

Witte klei is zeer geschikt voor de jonge, gevoelige, droge huid (ook hoofdhuid), huid met doffe, matte tint en vettig haar. Witte klei absorbeert ook geuren, en daardoor ideaal voor het insmeren van van de borsten, oksels en voeten, alsmede de lies en tussen de dijen indien transpiratie wordt veroorzaakt door onbalans van de schildklier en de hormonale huishouding. Witte kleipasta wordt het meest toegepast op het gezicht, borsten, nek en schouders.

Witte klei bevat mineralen, sporenelementen en vooral veel aluminiumoxide, calcium, chloor, cobalt, fosfor, ijzeroxide, kalium, magnesiumoxide, mangaan, natrium, silicium (kiezelzuur), zink en zwavel.

Inhoud

Witte klei (52%), Montmorilloniet klei (1,5%), water, (46,5%) Netto inhoud: 100ml Kleur: grijs/wit Land van herkomst: Frankrijk


Algemene instructies bij uitwendig gebruik

Gezichtsmasker

Breng de kleipasta in een 1 cm dikke laag aan op het gezicht en laat het zo’n 10-15 minuten inwerken voor optimaal resultaat. Laat de klei nooit droog worden. Verwijder na gebruik de kleipasta met bijvoorbeeld een spatel, verwijder de restanten met lauw water.  Daarna het gezicht goed afdrogen. Tenslotte de huid inwrijven met wat olie of crème.

Kleilaag

Breng de kleipasta direct op de huid aan in een 1-2 cm dikke laag. Laat de kleipasta 1-2 uur inwerken voor optimaal resultaat. Laat de klei nooit droog worden. Verwijder na gebruik de kleipasta met bijvoorbeeld een spatel, verwijder de restanten met lauw water. Daarna de huid goed afdrogen. Tenslotte de huid inwrijven met wat olie of crème.

Kleikompres

Breng de kleipasta direct op de huid aan in een 1-2cm dikke laag. Na het aanbrengen van de dikke laag kleipasta, de kleilaag afdekken met gaas, kompressen, pleisters of Argiletz zwachtels. Een kleikompres kan één tot enkele uren blijven zitten, verwijderen zodra je er rillerig van wordt. Laat het kleikkmpres dus 1-2 uur inwerken voor maximaal resultaat. Laat de klei nooit droog worden. Verwijder na gebruik het kleikompres met bijvoorbeeld een spatel, verwijder de restanten met lauw water. Daarna de huid goed afdrogen. Tenslotte de huid inwrijven met wat olie of crème.

Kleiomslag 

Smeer de kleipasta in het midden van een dunne linnen doek of een Argiletz zwachtel uit in een laag van 2cm. Vouw de vier hoeken naar elkaar toe en plaats de kleiomslag op de te behandelen huid gedurende 1,5 - 2 uur voor optimaal resultaat. De kleiomslag bevestigen met een verband of kompres. Laat de klei nooit droog worden. Verwijder na gebruik de kleiomslag, verwijder restanten met lauw water. Daarna de huid goed afdrogen. Tenslotte de huid inwrijven met wat olie of crème.

Het is streng verboden om toe te lichten bij welke omstandigheden, waar en hoe lang koude, lauwe en warme kleiomslagen en kleilagen het best toegepast worden.


Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen toevoegingen, geschikt voor vegetariërs.

Bijzonderheden

Klei trekt energie naar buiten, daarom liever niet gebruiken in de onderstaande situaties:

  • op de hart- en leverstreek
  • direct na de maaltijd op de maagstreek (wacht dus 1-2 uren)
  • op de buik tijdens de menstruatiecyclus
  • op plaatsen met risico op bloedingen
  • geen warme kompressen bij koorts en tuberculose

De kleipasta's NIET inwendig gebruiken!

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Beoordelingen (0)
Bio klei Gezichtsmaskers heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items