opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Pure&Fulvic Gezichtspray

Artikelnr: 0902
24,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8710981050193
SKU:
BA0902
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Pure&Fulvic Gezichtspray

Met Fulvinezuur en Lavendelolie, ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid!

Pure&Fulvic Gezichtspray ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid en is door toevoeging van heerlijk milde etherische lavendelolie, bij uitstek geschikt voor het gezicht. Pure&Fulvic Gezichtspray is een zeer zuiver en hoogenergetisch natuurlijk fulvinezuur product.

Extra informatie

Meer over Pure&Fulvic

Pure&Fulvic ontgiftigt de huid en het onderhuidse lichaam en verbetert de aflevering en opname van voedingsstoffen. Het is het enige volledig zuivere fulvinezuur product gemaakt op traditionele wijze. De miljoenen jaren oude fulvinezuurmoleculen zijn voorzichtig gereactiveerd en vermengt met puur water (gezuiverd regenwater verzameld bij de Oregon Cascades in Amerika). Humusen en fulvinezuur zijn de bouwstenen van onze wereld. Ze slaan een brug tussen levenloze mineralen en levende organismen. Helaas krijgen we via ons westerse dieet onvoldoende derivaten binnen voor een optimale balans. Om dit tekort aan te vullen kunt u Pure&Fulvic gebruiken.

De kracht van Pure&Fulvic Gezichtspray!

  • Bevat heerlijk milde etherische lavendelolie
  • Bevat krachtige anti-oxidanten
  • Helpt bij veroudering
  • Hoogenergetisch
  • Ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid
  • Verzacht de huid
  • Voedt de huid
  • Zuivert de huid
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zuinig in gebruik

Meer zuurstof!

Fulvinezuur levert O2 direct af, bij regelmatig gebruik van zuiver fulvinezuur daalt het niveau van CO2 en C3H6O3 (melkzuur). Dat heeft aanzienlijke concequenties voor zowel de hersteltijd als het uithoudingsvermogen. Fulvinezuur maakt o.a. silicium beter opneembaar en beschikbaar. De combinatie van zuiver fulvinezuur en organisch silicium (bijvoorbeeld uit heermoesblad) is daardoor een krachtige combinatie.

De grote transporteur van voedingsstoffen!

Fulvinezuur is DE grote transporteur van voedingsstoffen in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingstoffen naar precies de juiste cellen (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen immers iedere cel binnendringen). Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd, brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen, pesticiden et cetera) in de cellen, weer naar buiten.


Inhoud

50ml

Ingrediënten

Puur fulvinezuur, etherische lavendelolie en water

Gebruik

Spray twee- tot driemaal daags op het gezicht, met de ogen gesloten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (koelkast of kelder). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Beoordelingen (0)
Pure&Fulvic Gezichtspray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items