opc_loader

Wensenlijst

Coaching afvallen

Artikelnr: 1660

Coaching afvallen, van mager resultaat naar vet succes!

295,00
Begeleidingsduur:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  12  items
Beschrijving

Coaching afvallen

- Van mager resultaat naar vet succes! -

Het kan een gewichtige kwestie zijn, ons lichaamsgewicht. En wat kunnen we er langdurig mee worstelen en wat kunnen we er een geld aan uitgeven! Speciale dieten, ijzeren discipline, intensief bewegen, peperdure voedingssupplementen, planken vol boeken et cetera. Vaak is er al van alles geprobeerd, veelal is echter enkel het resultaat mager. 

De oorzaak van al die magere resultaten zit hem niet in al je inspanningen en uitgaven, het zit hem in het niet weten en begrijpen wie jij werkelijk bent en wat je lichaam werkelijk is. Omdat niemand je dat (goed) heeft uitgelegd. Nog niet. Coaching afvallen helpt je in korte tijd aan de juiste kennis, inzichten en de best bij jouw passende tools waarmee je de magere resultaten kan ombuigen naar een vet succes! Zonder dieet, zonder voedingssupplementen.

Extra informatie

Misverstanden

Een van de grootste en hardnekkigste misverstanden is het idee dat je bent wat je eet. De waarheid is dat je bent wat je geloofd en denkt. Je overtuigingen en gedachten zijn vrijwel allesbepalend. Een ander groot misverstand is het idee dat het lichaam solide is. Je lichaamscellen bestaan echter uit moleculen en moleculen zijn verzamelingen atomen. En atomen bevatten vrijwel geen materie, ze bestaan voor 99.9999999% uit energie. Feitelijk is je lichaam een elektromagnetisch patroon, een letterlijke projectie van je bewustzijn. Je creëert je fysieke realiteit, inclusief de staat van je lichaam middels je gedachten en overtuigingen en die mix noemen we je vibratie. Het is datgene dat je uitzend en daardoor gereflecteerd krijgt. That which is like unto itself, is drawn, de Wet van Aantrekking.

Coaching afvallen

De coaching bestaat uit een intakegesprek en het aanreiken van de juiste kennis, inzichten en tools waarmee je vervolgens vol inspiratie aan de slag gaat. Het samenstellen van de set aan tools is per definitie maatwerk en zal daardoor perfect gaan aansluiten op wat jij nodig hebt en wat jij vandaag aankan. Iedere 2 weken is er telefonisch contact ten behoeve van fijnasftemming, het beantwoorden van vragen en het wegnemem van de laatste spoortjes twijfels. Jij bepaald zelf hoe lang je coaching nodig hebt, 1, 3 of 6 maanden.

There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -

Mijn voornaamste leraren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Beoordelingen (0)
Coaching afvallen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Coaching afvallen


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items