opc_loader

Wensenlijst

Pure&Humic

Artikelnr: 1653

Ondersteunt de darmgezondheid en de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

29,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8718564930726
SKU:
BA1653
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Pure&Humic

Het splinternieuwe product Pure&Humic ondersteunt de darmgezondheid en de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Het is feitelijk een sterk verbeterde variant van het veelgeprezen Activomin!

Extra informatie

Pure&Humic bevat in water opgelost humuszuur en fulvinezuur. Niet meer en niet minder. Deze organische stoffen zijn cruciaal voor het behoud van een gezonde darmflora en gezondheid. Het moleculaire gewicht en omvang van deze organische stofjes zijn dermate klein dat ze van cel naar cel kunnen reizen. Humuszuur bindt en fulvinezuur transporteert, hierdoor helpen ze het lichaam om voedingsstoffen beter op te nemen en onderhouden ze de celbalans. Daarnaast voeren humuszuur en fulvinezuur zwaren metalen af uit het lichaam. Hierdoor ondersteunt Pure&Humic uw weerstand en vitaliteit. Pure&Humic is de vloeibare variant van humuszuur in poedervorm, deze wordt opgelost in water zonder toevoegingen/ van chemicaliën of andere hulpstoffen.

Voordeel Pure&Humic ten opzichte van Activomin: vloeibaar, makkelijk opneembaar door het lichaam, effectiever en eenmalige dagelijkse dosering (10ml per dag).


Inhoud

500ml

Verpakking

Hersluitbare glazen fles.

Ingrediënten

Aqua (95%), 25.000mg humuszuur (bestaande uit minimaal 52% humuszuur en 12% gebonden fulvinezuur).

Gebruik

Ter ondersteuning van de darmgezondheid.

Dosering

Gebruik 10 ml Pure&Humic per dag. Steeds goed schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden


Herxheimer effect

Het is verboden alhier dieper op het Herxheimer effect in te gaan. 

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Beoordelingen (0)
Pure&Humic heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pure&Humic


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items
29,95