opc_loader

Wensenlijst

Genees jezelf van AIDS

Artikelnr: 0398
10,30


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
9789075849295
SKU:
BK0398
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Genees jezelf van AIDS

En doe dat op fundamentele wijze!

Seropositief? Geen drama ... wel Tijd om Veranderingen in jezelf aan te brengen! Op een zeer diepgaande wijze beschrijft de auteur de psychische en emotionele patronen die maken dat iemand kan getroffen worden door het aids-virus en reikt ze de Sleutel aan tot genezing.

Extra informatie

Uit een van de recensies

Boekje door de auteur van de bestseller "De sleutel tot zelfbevrijding"* dat zich helemaal focust op de psycho-emotionele oorzaken van aids en manieren om zich daarvan te bevrijden. Qua samenstelling is het een collage van nieuw, speciaal voor dit boekje geschreven materiaal en passages over en omtrent de aidsproblematiek uit eerdere boeken van haar hand. Beerlandt werkt via channeling en dat verklaart de pamflettistische stijl waarbij het hele scala van accentueringstekens (kapitalen, cursieven, uitroeptekens) de meer nadrukkelijk doorgekregen passages moet versterken. Voor de hiervan onwetende lezer kan irritatie over deze stijlvorm het zicht op de inhoud belemmeren.

De diepste oorzaak van aids ligt volgens de auteur in het buiten jezelf leggen van het meesterschap over je eigen leven in plaats van het oppikken van je eigen autoriteit hierover. Hoe controversieel ook, haar visie is niet meer dan het gevolg van het aanhangen van de alternatieve basisovertuiging dat je zelf de oorzaak bent voor alles in je leven. De weg naar heling ligt dan in het onderzoeken van je negatieve basisovertuigingen (o.a. via voeding) en deze om te polen via positieve affirmaties. (Biblion recensie, J. Hodenius)


Boekgegevens

Auteur: Christiane Beerlandt
Taal: Nederlands
Vorm: Genaaid, 80 bladzijden
Uitgever: Uitgeverij Petiet
Druk: 1e druk 2000
ISBN13: 9789075849295

Beoordelingen (0)
Genees jezelf van AIDS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Genees jezelf van AIDS


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items