opc_loader

Wensenlijst

Aardingswikkelband

Artikelnr: 1277
36,50
Maat & aansluiting:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
EN1277
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Aardingswikkelband

Versnelt heling, verzacht zeurende pijn door lokale aarding!

De Aardingswikkelband bevat maar liefst 50% zeer zuiver zilverdraad en kan eenvoudig en soepel om de pols, enkel, knie en bijvoorbeeld de nek gewikkeld worden. De grotere maat is ook heel geschikt om om je middel of over je (pijnlijke) schouders te dragen. De Aardingswikkelband zal in de meeste gevallen pijn direct en aanzienlijk verlichten, waardoor ook slapen veel beter mogelijk is, en het zal het helingsproces bevorderen. Blessures hoeven met de Aardingswikkeband nooit meer zo lang te duren!

Het basismteriaal is van Tencel (of Lyocell), een volledig natuurlijke grondstof, gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen.

Extra informatie

De kracht van Aarden

Over aarden zijn letterlijk boeken vol geschreven. De resultaten van nachtelijk aarden tijdens de slaap zijn steevast gunstig en duidelijk merkbaar, beslist ook voor mensen die snurken! Lees hier meer over het principe van Aarden!

De Aardingswikkelband kan in 2 maten, als volgt geleverd worden

  • Met aansluitsnoer krul (600 cm) (*)
  • Met aansluitsnoer krul (600 cm) en Aardingsstekker
  • Met aansluitsnoer krul (600 cm) en Grondpin


* Je hebt dan zelf al een  Earthing EU Aardingsstekker en/of Aardingsgrondpin beschikbaar.

Afmetingen

  • 150 x 10cm
  • 125 x 20cm

Materiaal

50% Tencel, 50% zilverdraad.
De zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd. Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het (gesloten) productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen!


Wasvoorschrift

Om de stoffen Aardingsproducten in optimale conditie te houden, ook qua elektrische geleiding, is het belangrijk om het Earthing wasvoorschrift zorgvuldig te volgen. Het Aardingsonderlaken dient tenminste eenmaal per maand in de wasmachine gewassen te worden op minimaal 40 graden celcius. Het liefst aan de waslijn drogen, eventueel op lage temperatuur (maximaal 65 graden celcius) in de droger.

Laatst bekeken items