opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Aardingshoeslaken (99 x 203cm)

Artikelnr: 0747
199,00
Aansluitmethode


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
609788997504
SKU:
EN0747
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Aardingshoeslaken (99 x 203cm)

Comfortabel en helend aarden terwijl je (veel beter) slaapt!

Dit Aardingshoeslaken is een eenpersoons hoeslaken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen.

De aansluitkabel wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU aardingsstekker) aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.

Extra informatie

Plaats je blote voeten, benen of de blote huid van een ander deel van je lichaam (hoe naakter, hoe beter!) op het Aardingshoeslaken om je lichaam te aarden tijdens je slaap. Door met je blote voeten, benen of de blote huid van een ander deel van je lichaam op het Aardingshoeslaken te liggen, maak je contact met de helende krachten van Moeder Aarde, letterlijk! Lees hier meer over het principe van Aarden!

Afmetingen

Dit Aardingshoeslaken heeft als afmeting 99 x 203cm en heeft een 40 cm brede elastiekstrook. Deze maat is bedoeld voor matrassen van ongeveer 100cm breed, 200cm lang. Het gedeelte van het Aardingshoeslaken dat geaard kan worden is van een natuurlijke kleur katoen met een hele fijne zilverdraad ingeweven in de stof. Deze zilverdraad is in totaal ruim 500 meter lang. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingshoeslakens. Zilver heeft daarnaast ook anti-bacteriële eigenschappen. 

Nu met gratis boek Earthing (engelstalig)!

Het Aardingshoeslaken kan geleverd worden inclusief:

  • Een speciaal ontworpen stekker met kunststof pootjes (de EU aardingsstekker) met mogelijkheid voor een tweede aansluiting, voor aansluiting op een geaard stopcontact.
  • Een kabel met grondpin die direct in de grond buiten wordt gestoken.
  • Beide aansluitmogelijkheden.

Samenvattend!

  • Geschikt voor matrassen van: 100x200cm
  • Afmeting Aardingshoeslaken: 99x203cm met 40cm elastiekstrook

Zit jouw maat er niet bij?

Indien geen van de vier maten Aardingshoeslakens overeenkomen met jouw matrasmaat, gebruik dan een Aardingsonderlaken

Dit product dient te worden aangeschaft met 1 of beide van onderstaande opties: 

1) EU aansluitset

  • EU Aardingsstekker
  • Aansluitsnoer 450cm

2) Grondpin

  • Grondpin 30cm/12m
  • Aansluitsnoer 450cm

Wasvoorschrift

Om de stoffen Aardingsproducten in optimale conditie te houden, ook qua elektrische geleiding, is het belangrijk om het Earthing wasvoorschrift zorgvuldig te volgen.

Beoordelingen (0)
Aardingshoeslaken (99 x 203cm) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items