opc_loader

Wensenlijst

Organic babydoekjes

Artikelnr: 0038
4,85


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
782126200112
SKU:
NC0038
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Natracare Organic babydoekjes

100% gecertificeerde organische katoen. Niet chloorgebleekt en viscose vrij!

Dit zijn grote vochtige babydoekjes van veilig, duurzaam, sterk en comfortabel organisch katoen, de geur is natuurlijk fris! Deze babydoekjes zijn vrij van chemische producten. Zeer geschikt voor lieve billetjes, handjes, neusjes, voetjes en gezichtjes!

Extra informatie

Daarom Natracare!

Natracare producten zijn ontwikkeld als directe reactie op zorgen over gezondheid en milieu inzake het zeer giftige dioxine (als gevolg van het bleken met chloor), het grootschalig besproeien van katoen met pesticiden en de toepassing van viscose en andere chemische stoffen in maandverband, tampons en babydoekjes. Het is wenselijk om ieder huidtype te vrijwaren van contact met chloorgebleekte en chemische producten.

Veilig, zacht, duurzaam, sterk en comfortabel, fijn voor babybillen!

De prijswinnende organisch katoenen babydoekjes van Natracare zijn zacht, veilig, duurzaam, sterk en comfortabel! Geschikt voor frequent dagelijks gebruik, zelfs op de meest gevoelige huidjes. Deze doekjes zijn gedrenkt in gecertificeerde organische etherische oliën van abrikoos, linde en kamille, en plantenextracten die verfrissen en reinigen, de huid schoon en zacht achterlatend.

De formule waarin deze organisch katoenen doekjes zijn gedrenkt is geheel vrij van wasmiddelen zoals sodium lauryl sulfaat (SLS) en aanverwanten, parabenen, SHG en andere typen van formaldehyde vrijgevende conserveringsmiddelen. Alle Natracare producten zijn 100% kunststof-vrij, bio-afbreekbaar en composteerbaar.​

Geschikt voor vegetariërs

Omdat Natracare geen dierlijke ingrediënten gebruikt en niet op dieren test zijn deze doekjes ook geschikt voor vegetariërs. Ze zijn uitsluitend getest op menselijke vrijwilligers. De doekjes inclusief de ingrediënten zijn volledig natuurlijk, van herbruikbare en duurzame bronnen en volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar


Inhoud

Natracare Organic babydoekjes 50 stuks

Laatst bekeken items