opc_loader

Wensenlijst

Bio Heirloom Wheatgrass (Green Kamut + Alfalfa)

Artikelnr: 0110
32,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
764934526882
SKU:
GD0110
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Biologisch Heirloom Wheatgrass (Green Kamut + Alfalfa)

100% natuurlijk gedroogd sap van Kamut en Alfalfa in poedervorm!

Green Kamut is een 100% natuurlijk gedroogd sap in poedervorm. Het is gemaakt van jonge bladeren van Kamut (65%) en Alfalfa (35%). De vezels zijn er voor 99% uitgehaald. Kamut is een niet gehybrideerd oer-graangras (Khorosan graan) met zeer oorspronkelijke kwaliteiten. Deze kwaliteiten onderscheiden Kamut zelfs van tarwe, terwijl ook in het gras daarvan de sporen merkbaar zijn. Kamutgras wordt in Green Kamut samengebracht met Alfalfasap (35%).

Green Kamut bevat tal van vitamines, mineralen, aminozuren en ontelbaar veel bruikbare enzymen. Green Kamut heeft bovendien ook een basische pH en draagt daardoor fors bij aan de ontzuring van het lichaam en het herstellen van het natuurlijk evenwicht. In vergelijking met andere planten bevat Green Kamut veruit de meeste basische mineralen van alle voedingsmiddelen en bevatten grote hoeveelheden natuurlijk chlorofyl (het bloed van de plant). De helder groene kleur van Green Kamut is het natuurlijke chlorofyl. Alle eigenschappen bekend uit de toepassing van tarwegrassap, zijn bekend voor Green Kamut.

Extra informatie

Rauw en rijk!

Green Kamut is gemaakt van graangrassen op het hoogtepunt van hun gezondheidswaarde, een hoogte van 20-25 cm, en komend uit de volle grond. Green Kamut is gemaakt op een lage temperatuur (28°C) om de delicate levensbelangrijke stoffen te behoude. Hierdoor is een product ontstaan die de meeste kwaliteiten van de levende plant bevat en zeer gemakkelijk opneembaar en verteerbaar is.

Jong Kamutgraspoeder bevat een weelde aan nutriënten!

  • Veel lichtverteerbare proteïnen!
  • Vele anti-oxidanten en verteringsenzymen!
  • Alle essentiële aminozuren!
  • Breed spectrum aan vitaminen (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 (foliumzuur), C, E, K)!
  • Breed spectrum aan mineralen (o.a. calcium, cobalt, fosfor, ijzer, jodium, kalium, koper, magnesium, mangaan, molybdeen, natrium, selenium, silicium, zink).
  • Grote hoeveelheid chlorofyl!
  • Basische potentie om zuurgraad (Ph) te normaliseren!


Lees hier een uitgebreide nutritional analyses van Kamutgras. Uit analyse van Kamut blijkt dat er t.o.v. normale tarwe, 40% meer proteïnen in zitten, en van 16 van de 18 aminozuren die normaal in tarwe zitten, bleek het gehalte hoger te zijn.  Van 12 van deze 16 aminozuren was de concentratie 21% tot 67% hoger dan in moderne tarwe.  9 van de 10 gemeten mineralen waren hoger in de oude graansoort en het gehalte van 4 van die 9 mineralen, waaronder de essentiële mineralen selenium, zink en magnesium, lag 31 tot 90% hoger.  De concentratie van de vier vetzuren die normaal in tarwe aanwezig zijn, bleek in de oude graansoort 78% tot 257% hoger te zijn dan in moderne tarwe.  Alleen voor de vitamines waren er gemengde resultaten. Van alle vitamines die normaal in tarwe zitten, bevatte Kamut® (Khorasan graan) er 4 in een hogere concentratie en de enige vitamine die een significant verschil vertoonde, was vitamine E (42% meer).

Ann Wigmore

Graangrassen als voedingssuppletie werden geïntroduceerd door Ann Wigmore. Zij ontdekte hun sterke effecten op de gezondheid. Vandaag de dag is het gebruik ervan alomtegenwoordig, iedereen heeft toegang tot de “tarwegrastherapie” met het beste product uit dit gamma: Green Kamut!

Eén portie (1 gram) Green Kamut is equivalent aan 33 ml versgeperst tarwegrassap of een grote portie diepgroene bladgroente (120 gram).â?¨Het is een 100% rauwkost kwaliteit. De levende kwaliteit van enzymen, vitaminen en mineralen blijven volledig behouden. 

Kamutgras ideaal voor vegetariërs en veganisten!

Kamutgras is rijk aan eiwitten, lichtverteerbare proteïnen en aminozuren, inclusief de 8 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Ideaal voor mensen die geen vlees, eieren en zuivel willen eten!

Zuiverheid

Green Kamut is het zuiverste product op de markt. Geen vulmiddelen, geen maltodextrine, rijst of rijstvezels, geen grasvezels of andere niet werkzame (maar wel belastende) stoffen. Green Kamut is gedroogd op 28°C en van begin tot eind organisch (biologisch) geteeld en verwerkt volgens de strengste normen. Green Kamut is 100 % gedroogd sap van jonge bladeren van Kamut (65%) en Alfalfa (35%).

Grassen horen in de volle grond!

Steeds meer mensen kweken binnenshuis de bekende grassen (tarwegras, gerstegras, havergras, roggegras et cetera). Anderen kopen de ‘verse’ grassen van producenten, die het grootschalig, maar binnen kweken. Het voordeel van het binnenshuis kweken van deze grassen is de vorming van meer korte suikerketens, snelle suikervorming. Dat geeft een zoetere smaak, maar kan qua gezondheidswaarde (fytonutriënten) absoluut niet tippen aan de langzaam gevormde suikers die ontstaan wanneer grassen in de volle grond groeien, bloot gesteld aan de elementen. Deze grassen zullen ook donkergroener zijn, rijker aan chlorofyl!

Het belang van sap!

De snelste weg om de immuniteit te herstellen en het lichaam in zijn gezonde staat te brengen is via het drinken van rauwe groentensappen (denk bijvoorbeeld aan een sapkuren). Groentensappen kosten het lichaam noch energie, noch inspanning en vergelijk je bijna met (natuurlijke) intraveneuze voeding. Binnen enkele minuten zijn de voedingsstoffen in de bloedstroom en voeden de cellen en het immuunsysteem.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

Biologisch gedroogd sap van Kamut (65%) en Alfalfa (35%) in poedervorm.

Netto gewicht

90 gram

Land van herkomst

USA

Verpakking

Green Kamut is milieuvriendelijk verpakt in PETpotten die tevens bescherming bieden tegen lichtinval.

Dosering

Mix 1 gram (vlakke theelepel) Green Kamut met 170-220ml (minder mag ook) water, uw favoriete groentesap, smoothie et cetera. Goed schudden, roeren of mixen. Gebruik Green Kamut voor optimaal resultaat op een lege maag, 1-3 maal daags. Bouw de dosering langzaam op, start bijvoorbeeld met 0,5 gram per dag. Laat het lichaam eraan wennen, snelle ontgiftiging is zelden noodzakelijk. Drink het glas Green Kamut in een rustig tempo. Green Kamut is een gemakkelijke manier om de leemten in uw voeding aan te vullen.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat wel gluten, bevat geen GMO producten, rijst, rijstvezels, grasvezels, lactose, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher.

Bijzonderheden

Mensen met glutenintolerantie worden geadviseerd voorzichtig te zijn met het gebruik van Green Kamut, er is altijd kans op kruisbestuiving.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Bio Heirloom Wheatgrass (Green Kamut + Alfalfa) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Heirloom Wheatgrass (Green Kamut + Alfalfa)


Aanbevolen artikelen bij

Spotlight!
Merken