opc_loader

Wensenlijst

Bio Kale raw powder

Artikelnr: 1182
14,40


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5412360010806
SKU:
BT1182
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Biologisch Kale raw powder

De rauwe kracht van Boerenkool!

Biotona Bio Kale raw powder is afkomstig van Brassica oleracea acephala, beter bekend als boerenkool!

Deze gekrulde koolsoort wordt wereldwijd terecht beschouwd als de koningin van de bladgroenten vanwege de grote hoeveelheden fytonutriënten en voedingsstoffen! Kale staat de laatste jaren dan ook weer volop in de belangstelling van gezondheidzoekers en wetenschappers. De gewassen die worden gebruikt voor dit krachtige en zuivere boerenkoolpoeder worden 100% biologisch gekweekt in Polen en direct na de oogst en de selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur heel dicht aansluit bij de verse groente. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven!

Extra informatie

Daarom Biotona Superfoods!

  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
  • Gluten- en cholesterolvrij.
  • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Over Biotona

Biotona is onderdeel van KeyPharm, een internationaal belangrijke speler op het gebied van biologsiche natuurlijke gezondheidsproducten. Ook Physalis, waarvan HeelBewust veel van haar tincturen, etherische- en plantaardige oliën voert, is onderdeel van KeyPharm.


Inhoud

120 gram

Verpakking

Foodgrade folie zak

Ingrediënten

100% poeder (biologische teelt) van: Boerenkool (Brassica oleracea acephala).

Dosering & gebruik

Voeg naar behoefte (begin met een vlak theelepeltje) Bio Kale raw powder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Bio Kale raw powder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Kale raw powder


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items