opc_loader

Wensenlijst

Bio Camu camu + Acerola raw powder

Artikelnr: 1168
34,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5412360009527
SKU:
BT1168
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Biologisch Camu camu + Acerola raw powder

Krachtbommen en zonnetjes van moeder natuur!

Biotona Camu camu + Acerola raw powder is een mengsel van 100% biologisch Acerola- en Camu camupoeder. De acerolabes staat stijf van de grote hoeveelheden vitamine C en bijnehorende fytonutriënten. Camu camu is een geel tot paarsrode vrucht die groeit aan tot 5 m hoge struikachtige bomen aan de moerasachtige oevers van de Amazone in Zuid-Amerika. Camu camu bevat al snel 2-3% vitamine C (afhankelijk van de rijpheid). Dat is 30 tot 60 keer zoveel als in een sinaasappel! Bovendien bevatten camu camu bessen grote hoeveelheden andere vitamines en mineralen, waaronder bètacaroteen (provitamine A), thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), calcium, ijzer, niacine en fosfor. Camu camu staat vooral bekend om haar uitzonderlijk krachtige eigenschappen inzake twee streng verboden te benoemen gezondheidsuitdagingen.

Biotona Camu camu + Acerola is afkomstig van 100% biologische acerola uit Brazilië en camu camu uit Peru. De bessen worden direct na het oogsten en selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur erg dicht aansluit bij de verse bessen. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven.

Extra informatie

Daarom Biotona Superfoods!

  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
  • Gluten- en cholesterolvrij.
  • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Over Biotona

Biotona is onderdeel van KeyPharm, een internationaal belangrijke speler op het gebied van biologsiche natuurlijke gezondheidsproducten. Ook Physalis, waarvan HeelBewust veel van haar tincturen, etherische- en plantaardige oliën voert, is onderdeel van KeyPharm.


Inhoud

200 gram

Verpakking

Foodgrade folie zak

Ingrediënten

100% poeder (biologische teelt) van: Camu camupoeder (Myrciaria dubia) (75%) uit Peru, Acerolapoeder (Malpighia glabra) (25%) uit Brazilië.

Dosering & gebruik

Voeg naar behoefte (begin met een vlak theelepeltje) Bio Camu camu + Acerola raw powder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Bio Camu camu + Acerola raw powder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bio Camu camu + Acerola raw powder


Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items