opc_loader

Wensenlijst

Insect Repellent anti-muggenspray

Artikelnr: 1183
8,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5412360011827
SKU:
KS1183
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Keysept Insect Repellent anti-muggenspray

Krachtige en toch natuurlijke afweer van insecten zoals muggen en teken!

Het natuurlijke Keysept Anti-muggenspray weert onmiddellijk muggen (ook de tijgermug!) en teken af, en wel met een bewezen doeltreffendheid. Deze krachtige en toch natuurlijke spray geeft maar liefst tot 8 uur effectieve bescherming, bij mens en dier!

De natuur is en blijft een onuitputtelijke inspiratiebron voor innovaties, ook op het gebied van insectenwerende middelen. Het gebruik van essentiële olie op de huid als bescherming tegen vervelende of gevaarlijke muggen of ander insecten was daarin al een eerste stap. De snelle verdamping van essentiële oliën op de huid en de daaraan verbonden korte beschermingstijd leidden tot een zoektocht naar nieuwe en betere natuuridentieke alternatieven.

Voor de ontwikkeling van het topische insect repellent in Keysept Anti-muggenspray gingen de onderzoekers uit van de natuurlijke molecule, bèta-alanine. Een optimale be- schermingstijd en een lage toxiciteit waren twee zeer belangrijke uitgangspunten. De werkzame molecule is geregistreerd als een bio-pesticide dat via een niet-toxisch werkingsmechanisme insecten op afstand houdt. Het is niet schadelijk voor mens, dier en milieu.

Extra informatie

De kracht van Insect Repellent Anti-muggenspray!

  • Zeer hoge zuiverheid (in tegenstelling tot Citronella essentiële olie welke nogal in kwaliteit kan variëren, afhankelijk van de herkomst).
  • Kan gebruikt worden op kinderen vanaf 1 jaar.
  • Leidt niet tot huidirritatie.
  • Biedt tot 8 uur bescherming!
  • Biedt langduriger bescherming dan het andere natuurlijke alternatief Citriodiol (slechts 4-6 uur)
  • Zeer veilig voor de mens (snelle metabolisatie tot een wateroplosbaar zuur) én het milieu.
  • Ook geschikt voor dieren (afweer luizen en teken).
  • Even efficiënt als pure synthetische afweermiddelen zoals het toxische DEET (*), maar beslist zonder de daaraan verbonden negatieve effecten.

* in testen met Aedes, Anopeheles en Culex species

Over Keysept

Keysept is onderdeel van het Belgische KeyPharm, net zoals de toonaangevende en natuurlijk opererende onderelen Physalis en Biotona.
 


Inhoud

75ml

Samenstelling

20% ethyl-N-acetyl-N-butyl-beta-alaninaat uit bèta-alanine.

Gebruik

De spray vanaf zo'n 15 cm afstand naar behoefte aanbrengen op armen, handen, benen en/of gezicht. Vermijd bij sprayen op het gezicht ogen en mond, houd deze gesloten. Een volwassene dient het product bij kinderen onder 10 jaar aan te brengen. Niet op de handen van kinderen gebruiken. Alleen opnieuw toepassen wanneer de effectiviteit vermindert. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet inademen. Enkel gebruiken zoals aangegeven.

Bij dieren is het de bedoeling dat de spray op de huid terecht komt, sprayen op de vacht heeft weinig effect. Dus tijdens het sprayen, de haren tegendraads opzij kammen.

Geschiktheid

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 1 jaar.

Bewaren

Afgesloten, donker, koel (niet in de koelkast) en buiten bereik houden van direct zonlicht, dieren en kinderen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Aanbevolen artikelen bij

Laatst bekeken items