opc_loader

Wensenlijst

Bio Lipoplex Herbal Synergy

Artikelnr: 1600
16,45


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5412360013715
SKU:
PH1600
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Bio Lipoplex Herbal Synergy

Complete fytotherapie in één hoogactief complex voor gewichtsbeheersing!

Enkele overtollige kilo's kwijtraken of uw figuur wat verfijnen of behouden is dikwijls een zware en weerbarstige opdracht. Enige aanpassingen in uw dagelijkse voedingspatroon en voldoende beweging zijn meestal al een goed begin, maar de hulp van sommige planten kan de opracht vergemakkelijken en vlotter laten verlopen.

Physalis Bio Lipoplex bevat groene thee, blaaswier, zwarte bes en gewone es die bijdragen tot de gewichtsbeheersing, ondersteunen bij afslankingsdiëten en helpen bij het op peil houden van het energieniveau. Physalis Herbal synergies zijn geconcentreerde bio synergieën van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Ze zijn een nieuwe vorm van complete fytotherapie die het geheel aan actieve bestanddelen van de planten bundelt in één hoogactief complex.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

Extra informatie

Phyto + Gemmo + Aroma

Physalis (onderdeel van KeyPharm) brengt het beste van de natuur samen in een nieuwe reeks van geconcentreerde bio synergiën: Physalis Herbal synergies.

Deze synergiën zijn unieke samenstellingen van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Physalis Herbal synergies zijn een vorm van complete fytotherapie die het totaal van de actieve bestanddelen van de planten bundelt in één hoogactief complex. Eén voor één hebben ze elk hun eigen specifieke toepassing en bestaan ze voor 79% uit vloeibare plantenextracten, voor 20% uit gemmo-maceraten en voor 1% uit essentiële oliën.

De verschillen tussen vloeibaar plantenextract, gemmo-maceraat en essentiële olie

Vloeibaar plantenextract

Een vloeibaar plantenextract of tinctuur is een onverdund en geconcentreerd hydroalcoholisch extract, verkregen op basis van fijngemalen plant(delen) waaruit  alle belangrijke actieve bestanddelen worden getrokken.

Gemmo-maceraat

Gemmo-extracten of -maceraten zijn concentraten verkregen uit verse knoppen, opkomende scheuten en wortelkiemen van planten en bomen, die dezelfde eigenschappen bevatten als die van een volwassen plant. Ze zijn een verzameling van al het beste van de plant.

Essentiële olie

Een essentiële olie treft men meestal aan in speciale oliecellen, klieren of kanaaltjes van de plant. Het zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten en zaden. Kortom, het zijn natuurlijke en uiterst krachtige stoffen die heel wat gezondheidstoepassingen kennen.

De kracht van Physalis Bio Lipoplex Herbal Synergy

  • Draagt bij tot behoud van een gezond en normaal gewicht!
  • Ondersteunt initiatieven tot gewichtsbeheersing!
  • Complete fytotherapie in één hoogactief complex!
  • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud

75ml

Verpakking

Donkergekleurd glas

Ingrediënten

Hydroalcoholische extracten van groene thee* (25%), blaaswier* (15%), venkel* (15%), paardenbloem* (12%), grote brandnetel* (12%).
Hydroalcoholische glycerine knopextracten van tamme kastanje* (4%), zachte berk* (4%), zwarte bes* (4%), gewone es* (4%), hazelaar* (4%).
Essentiële oliën van citroen* (0,34%), pepermunt* (0,33%), venkel* (0,33%).
* uit biologische teelt

Doserig

Twee- tot driemaal daags 20 - 30 druppels. Innemen met water. De aanbevolen dosis niet overschrijden

Contra-indicaties

Bevat cafeïne (Max. 80 mg/d.), niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaren

Afgesloten, donker, koel (niet in de koelkast) en buiten het bereik van direct zonlicht, dieren en kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Aanbevolen artikelen bij

Laatst bekeken items