opc_loader

Wensenlijst

Bio Promanplex Herbal Synergy

Artikelnr: 1696
16,45


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
5412360013814
SKU:
PH1596
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Bio Promanplex Herbal Synergy

Complete fytotherapie in één hoogactief complex voor het mannelijk urinair comfort!

Veel mannen hebben vanaf 45-jarige leeftijd (soms al jonger) te kampen met vervelende verschijnselen bij het plassen zoals veelvuldig kleine hoeveelheden plassen, plotselinge plasbehoefte, aandrang zonder plas et cetera. Vaak heeft dit te maken met een niet optimaal functionerende prostaat. Promanplex helpt het manelijk urinair comfort herstellen en ondersteunt een goede normale prostaatfunctie.

Physalis Bio Promanplex bevat wilgeroosje, guldenroede en pompoen die bijdragen tot het mannelijk urinair comfort. Bergbonekruid, cassis en laurier dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen. Physalis Herbal synergies zijn geconcentreerde bio synergieën van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Ze zijn een nieuwe vorm van complete fytotherapie die het geheel aan actieve bestanddelen van de planten bundelt in één hoogactief complex.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

Extra informatie

Phyto + Gemmo + Aroma

Physalis (onderdeel van KeyPharm) brengt het beste van de natuur samen in een nieuwe reeks van geconcentreerde bio synergiën: Physalis Herbal synergies.

Deze synergiën zijn unieke samenstellingen van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Physalis Herbal synergies zijn een vorm van complete fytotherapie die het totaal van de actieve bestanddelen van de planten bundelt in één hoogactief complex. Eén voor één hebben ze elk hun eigen specifieke toepassing en bestaan ze voor 79% uit vloeibare plantenextracten, voor 20% uit gemmo-maceraten en voor 1% uit essentiële oliën.

De verschillen tussen vloeibaar plantenextract, gemmo-maceraat en essentiële olie

Vloeibaar plantenextract

Een vloeibaar plantenextract of tinctuur is een onverdund en geconcentreerd hydroalcoholisch extract, verkregen op basis van fijngemalen plant(delen) waaruit  alle belangrijke actieve bestanddelen worden getrokken.

Gemmo-maceraat

Gemmo-extracten of -maceraten zijn concentraten verkregen uit verse knoppen, opkomende scheuten en wortelkiemen van planten en bomen, die dezelfde eigenschappen bevatten als die van een volwassen plant. Ze zijn een verzameling van al het beste van de plant.

Essentiële olie

Een essentiële olie treft men meestal aan in speciale oliecellen, klieren of kanaaltjes van de plant. Het zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten en zaden. Kortom, het zijn natuurlijke en uiterst krachtige stoffen die heel wat gezondheidstoepassingen kennen.

De kracht van Physalis Bio Promanplex Herbal Synergy

  • Draagt bij tot gezonde urinewegen!
  • Helpt het manelijk urinair comfort herstellen!
  • Ondersteunt een goede normale prostaatfunctie!
  • Complete fytotherapie in één hoogactief complex!
  • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud

75ml

Verpakking

Donkergekleurd glas

Ingrediënten

Hydroalcoholische extracten van grote brandnetel* (20%), kleinbloemig wilgeroosje* (20%), echte guldenroede* (20%), pompoen* (19%).
Hydroalcoholische glycerine knopextracten van rozemarijn* (5%), cassis* (5%), mammoetboom* (5%), zomereik* (5%).
Essentiële oliën van grove den* (0,34%), bergbonekruid* (0,33%), laurier* (0,33%).
* uit biologische teelt

Doserig

Twee- tot driemaal daags 20 - 30 druppels. Innemen met water. De aanbevolen dosis niet overschrijden

Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Bewaren

Afgesloten, donker, koel (niet in de koelkast) en buiten het bereik van direct zonlicht, dieren en kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Laatst bekeken items