opc_loader

Wensenlijst

PrimeFulvic

Artikelnr: 0060

Krachtige fulvinezuren voor dieren!

19,95
Inhoud:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717953073754
SKU:
BA0060
Voorraad
Voorraad:
  22  items
Beschrijving

PrimeFulvic

Ontgift en bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen!

PrimeFulvic is een een natuurlijk (ongebonden) fulvinezuur product. Dit bijzondere vloeibare supplement is bedoeld om te gebruiken als ontgiftigingskuur, ontstekingsremmer en versterking van opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen voor (weer) gezonde en vitale (huis)dieren!

Humusverbindingen waaronder Fulvinezuur, zijn cruciaal voor al het leven op aarde. Ze zijn onderdeel van een complex web in ons ecosysteem en slaan een biochemische verbinding tussen de mineralen en levende organismen. Kort gezegd helpen ze de cellen vitamines en mineralen te absorberen en onderhouden ze de celbalans. Humusverbindingen zijn ook natuurlijke lichaamsontgifters, antioxidanten en vangen vrije radicalen uit het dierlijk lichaam en bevorderen zo de vitaliteit en verbeteren de weerstand. Humuszuren zoals fulvinezuur halen overigens ook stress uit dieren. PrimeFulvic helpt je kat en hond daarom beter door vuurwerkdagen heen!

Extra informatie

Meer over PrimeFulvic!

Deze natuurlijke PrimeFulvic kan aan alle complexe biochemische aspecten werken, aangezien het niet meer verbonden is aan de minerale complexen. Eigenaren van huisdieren en kleinvee zullen daarom de volledige voordelen ervaren van het gebruik van dit natuurlijke fulvinezuur product. Het mengt zich gemakkelijk met water of voedsel en is vrijwel smaakloos voor het huisdier en of het kleinvee. Al na korte tijd zult u het verschil merken Uw (huis)dier wordt vitaler en energieker en krijgt een prachtig glanzende vacht Ja, ook dieren op leeftijd knappen zienderogen op met PrimeFulvic!

De grote transporteur van voedingsstoffen!

Door het hoge absorptievermogen en de zuiverheid van het Fulvinezuur wordt het eten, en de vitaminen en mineralen beter opgenomen, en verbetert het ook de algemene gezondheid en natuurlijke afweer. Dit gezuiverde fulvinezuur product is daarom een krachtig natuurlijk ontgiftigings- en ontstekingsremmend product. Fulvinezuur is de grote transporteur van voedingsstoffen in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen in, brengt voedingstoffen naar de cellen die het nodig hebben (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen immers iedere cel binnendringen). Zodra afgeleverd brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen weer naar buiten.

PrimeFulvic doet wat het beloofd!

  • bevordert de weerstand
  • bevordert de vitaliteit
  • voedt en beschermt de huid, vacht en het verendek
  • bevordert de opname van voedingsstoffen, hogere voederconversie
  • helpt zware metalen en pesticiden af te voeren
  • verminderd lichaamsgeur van dier en ontlasting
  • bevordert vastere ontlasting
  • verlaagt voederkosten en veterinaire kosten
  • binnen 2 weken merkbaar resultaat (meestal na 2 dagen al!)
  • is zuinig in gebruik

Productieproces

PrimeFulvic wordt geproduceerd door middel van een heel langzaam, natuurlijk gistingsproces. Dit gistingsproces zuivert de fulvine van de mineralen en metalen die van nature aan fulvinezuur gebonden zijn. Doordat PrimeFulvic gezuiverd is, kan het voedingsstoffen optimaal absorberen en naar de lichaamscellen van het dier transporteren. Bij de productie van PrimeFulvic wordt geen gebruik gemaakt van chemische ingrediënten, hitte of conserveringsmiddelen. In plaats daarvan wordt met behulp van puur natuurlijke processen de natuur nagebootst, hetgeen resulteert in gezuiverd Fulvinezuur dat optimaal beschikbaar is.


Inhoud

500ml / 1000ml

Verpakking

Lichtdichte foodgrade kunststof fles

Ingrediënten

Regenwater, fulvinezuur

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (koelkast of kelder). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een dier ziek wordt.


Doseringsadviezen

Ringworm (schimmel) bij paarden

Advies: 500cc PrimeFulvic in de mond gieten, erna gedurende ongeveer 10 dagen, dagelijks naar dosering over de voeding gieten. Eventueel vacht dagelijks met een spons insoppen met HumaSoak of PrimeHumic gedurende 1-2 weken. Eventueel na de behanding onderhoudsmatig verder gaan met dagdosering PrimeHumic.

Zomereczeem bij paarden

Advies: 1000cc PrimeFulvic in de mond gieten, erna gedurende ongeveer 10 dagen, dagelijks naar dosering over de voeding gieten. Eventueel vacht, manen en staart dagelijks met een spons insoppen met HumaSoak of PrimeHumic gedurende 1-2 weken. Eventueel na de behanding onderhoudsmatig verder gaan met dagdosering PrimeHumic.

Uierziekte bij koeien

Advies: 1000cc PrimeFulvic in de bek gieten, erna gedurende ongeveer 10 dagen, dagelijks naar dosering over de voeding gieten. Eventueel uiers dagelijks met een spons insoppen met HumaSoak of PrimeHumic gedurende 1-2 weken. Eventueel na de behanding onderhoudsmatig verder gaan met dagdosering PrimeHumic.

Uw huisdier en kleinvee weer gezond en vitaal!

Kippen: De eieren krijgen een egalere kleur en de eierschaal wordt dikker. Het eigeel zal dieper geel worden, de eieren groter en smaakvoller. De kippen zelf hebben minder last van stress en gaan beter in hun veren zitten. Kippenboeren die PrimeVulvic gebruiken zijn inmiddels helemaal gestopt met antibiotica. Honden: Uw hond wordt energieker en speelser, krijgt een glanzende vacht, waarbij de haren mooier worden. Daarnaast zullen zware lichaamsgeuren verdwijnen. Honden die last hebben van HD (heupdysplasie) of hier gevoelig voor zijn, zullen minder of geen last meer hebben van HD. Dit geldt voor allerlei gewrichtsproblemen. Katten: Uw kat wordt energieker en speelser, krijgt een vollere en glanzende vacht en PrimeFulvic bevordert gewichtsafname.

In het algemeen ziet men dieren vitaler en energieker worden met een versterkte gezondheid, betere stofwisseling en immuniteit. Ook heupproblemen, verzuring en herstel van spieren zullen aanzienlijk verbeteren. Eigenaren van kleinvee zullen merken dat de noodzaak voor antibiotica gebruik sterk zal reduceren. Universiteit Wageningen is een aantal gezondheidsaspecten van dit product in de praktijk aan het onderzoeken.

Is uw huisdier op leeftijd sloom, ongeïnteresseerd, slapjes, stilletjes? Binnen een week na toediening van PrimeFulvic ziet u een vrolijk rondrennend, speels en sterker beestje met bovendien een mooiere vacht!


Ervaringen met PrimeFulvic bij honden en katten!

Ervaring 1

Ze nemen het zonder enig probleem. Kat één, de vacht glanst en ze speelt meer. Kat twee  14 jaar, is  heel vrolijk en speelt nog veel. Doet gek en spint veel. Dat deed ze voor PrimeFulvic veel minder.

Ervaring 2

Ik heb wel een verandering gemerkt aan de katten. Ze zijn allemaal constant krols en gillen de pannen van het dak af. Nu zijn mijn Devon Rexen normaal bijna nooit krols en zeker niet midden in de winter. En normaal gillen ze ook niet zo, maar is het meer een bescheiden gejammer. Een dergelijk effect had ik eigenlijk niet verwacht. Misschien zou ik kunnen zeggen dat ze ook meer zijn gaan eten en dat het lijkt alsof ze een vollere vacht krijgen. Actief en speels waren ze altijd al, dat hoort bij het ras, is niet erger geworden.

Ervaring 3

Dikke slome katten die geholpen waren die spelen en lopen weer en hebben weer een normaal figuur

Ervaring 4

Een beetje eng, de kat is wel erg fit geworden en ziet er goed uit. Had vaak een kapot neusje, is ook weer goed…

Ervaring 5

Na 1,5 week PrimeFulvic: wat merken we aan de hond ? Hij is alerter, speelser en loopt weer statig en veerkrachtig in plaats van sloom, langzaam en ongeinterresseerd. Hij rent weer en doet vrolijk. (het lange slapen blijft hetzelfde en de vorm van doofheid verandert niet ha ha ) Maar het is gewoon heerlijk om hem op z'n 14e weer horen blaffen en vrolijk doen. Dat hoort bij een Golden Retriever. Oja en zijn haren worden weer mooier.

Ervaring 6

Bij onze (kruising) Mechelse Herder kwam het regelmatig voor dat er sprake was van huidirritaties door kleine verwondingen en wat zware lichaamsgeur. Het wat enthousiaste karakter van onze hond, was er mede de oorzaak van dat hij nog wel eens kleine wonden op zijn poten had (ruw door het bos rennen) en zo’n verwonding leverde dan weer irritatie op, waardoor hij gaat likken aan de wond die dan weer groter werd.

Met name bij de gesteriliseerde katten was er sprake van lusteloosheid en wat overgewicht, wat erg moeilijk was tegen te gaan, omdat er ook jonge dieren rondlopen en voedsel krijgen aangeboden.

PrimeFulvic werkt razendsnel en altijd. Er zijn eenvoudigweg geen meldingen van dieren waarbij het niets deed!

Op aanraden van een goede kennis, gingen we PrimeFulvic gebruiken. In eerste instantie alleen voor de hond en later in het drinkwater van de poezen. Bij de herder was het vrij snel merkbaar; zijn soms wat zware lichaamsgeur verdween, haren gingen mooier glanzen, en de irritatie als gevolg van kleine verwondingen verdwenen. De algehele (huid) conditie van de hond werd hier sterk positief door beïnvloed. Voor de herder gebruiken we 30 cc per dag, verdeeld over twee voedingen (ochtend/namiddag).

Bij de gesteriliseerde katten is het resultaat het best zichtbaar. De katten zijn actiever, speelser, en er is ook sprake van zichtbare (en weegbare) gewichtsafname. Kortom onze hele diergaarde vaart wel bij het gebruik van PrimeFulvic.


Over Humusen

Humusen zijn sterke anti-oxidanten die de vrije radicalen uit ons lichaam vangen, hierdoor wordt de celbalans hersteld. Wanneer vrije radicalen in ons lichaam verblijven, kunnen cellen ongecontroleerd gaan woekeren. Fulvinezuur normaliseert de celgroei en hersteld de celbalans. In onze dagelijks milieu en voeding worden we blootgesteld aan zware metalen en chemicaliën. Humusen zijn de enige stoffen die complexen radioactieve stoffen kunnen transformeren naar ongevaarlijke stoffen om ze zo uit onze voedselketen te houden en aantasting van de menselijke cellen te voorkomen.

Fulvinezuur is vooral ook een transporteur van voedingsstoffen. Er is maar een heel klein beetje nodig om dat belangrijke proces weer te optimaliseren. Bij testen in landbouw blijkt 1 liter met 6% fulvinezuur voldoende voor 1 hectare!


Gebruik PrimeFulvic

PrimeFulvic kan dagelijks worden toegevoegd aan het drinkwater of door het eten worden gemengd. Geef zieke dieren de 1e dag, eenmalig een boost met 5-8 maal de dagdosering, liefst direct in de bek/mond. 

Dosering

Dosering voor bijvoorbeeld een dwergpapagaai van 50 gram:
Dagelijks 0,05 ml per dag. Vermeng 1ml PrimeFulvic in 100ml water en geef daarvan vervolgens 5ml per dag.
 

Gewicht Dagelijkse hoeveelheid
0,5 - 2 Kg 0,5 - 2,5 ml
2 - 5 Kg 2,5 - 5,0 ml
5 - 11 Kg 5,0 - 10,0 ml
11 - 22 Kg 10,0 - 15,0 ml
22 - 34 Kg 15,0- 20,0 ml
34 - 68 Kg 20,0- 30,0 ml
68 - 90 Kg 30,0- 40,0 ml
90 - 180 Kg 40,0- 50,0 ml
 180 - 270 Kg  50,0 - 60,0 ml
 270 - 360 Kg  60,0 - 70,0 ml
 360 - 450 Kg  70,0 - 80,0 ml
 450 - 540 Kg  80,0 - 90,0 ml
 540 - 630 Kg  90,0 - 100,0 ml
 630 - 720 Kg 100,0 - 110,0 ml
720 - 810 Kg 110,0 - 120,0 ml

Aanbevolen artikelen bij

Laatst bekeken items
19,95