opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

PrimeFulvic Vachtspray

Artikelnr: 0901
9,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8710981050186
SKU:
BA0901
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

PrimeFulvic Vachtspray

Beschermt, heelt en voedt vacht en verendek!

PrimeFulvic Vachtspray is een een natuurlijk (ongebonden) fulvinezuur product. PrimeFulvic Vachtspray ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de vacht en het verendek. 

Humusverbindingen waaronder fulvinezuur, zijn cruciaal voor al het leven op aarde. Ze zijn onderdeel van een complex web in ons ecosysteem en slaan een biochemische verbinding tussen de mineralen en levende organismen. Kort gezegd helpen ze de cellen vitamines en mineralen te absorberen en onderhouden ze de celbalans. Humusverbindingen zijn ook natuurlijke lichaamsontgifters, antioxidanten en vangen vrije radicalen uit het dierlijk lichaam en bevorderen zo de vitaliteit en verbeteren de weerstand.

Extra informatie

Puur!

Deze natuurlijke PrimeFulvic kan aan alle complexe biochemische aspecten werken, aangezien het niet meer verbonden is aan de minerale complexen. Eigenaren van huisdieren en kleinvee zullen daarom de volledige voordelen ervaren van het gebruik van dit natuurlijke fulvinezuur product.

PrimeFulvic Vachtspray is bedoeld voor de behandeling van vooral:

  • Doffe vacht
  • Gevoelige vacht
  • Ondervoede vacht
  • Schilferende vacht
  • Schrale vacht
  • Sterk geurende vacht
  • Rode- en licht geprikkelde vacht
  • Uitgedroogde vacht

PrimeFulvic werkt razendsnel en altijd. Er zijn eenvoudigweg geen meldingen van dieren waarbij het niets deed!

De grote transporteur van voedingsstoffen!

Door het hoge absorptievermogen en de zuiverheid van het fulvinezuur wordt het eten, en de vitaminen en mineralen beter opgenomen, en verbetert het ook de algemene gezondheid en natuurlijke afweer. Dit gezuiverde fulvinezuur product is daarom een krachtig natuurlijk ontgiftigings- en ontstekingsremmend product. Fulvinezuur is de grote transporteur van voedingsstoffen in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen in, brengt voedingstoffen naar de cellen die het nodig hebben (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen immers iedere cel binnendringen). Zodra afgeleverd brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen weer naar buiten.

Productieproces

PrimeFulvic wordt geproduceerd door middel van een heel langzaam, natuurlijk gistingsproces. Dit gistingsproces zuivert de fulvine van de mineralen en metalen die van nature aan fulvinezuur gebonden zijn. Doordat PrimeFulvic gezuiverd is, kan het voedingsstoffen optimaal absorberen en naar de lichaamscellen van het dier transporteren. Bij de productie van PrimeFulvic wordt geen gebruik gemaakt van chemische ingrediënten, hitte of conserveringsmiddelen. In plaats daarvan wordt met behulp van puur natuurlijke processen de natuur nagebootst, hetgeen resulteert in gezuiverd fulvinezuur dat optimaal beschikbaar is.


Inhoud

50ml

Ingrediënten

Regenwater, fulvinezuur

Gebruik

Spray drie- tot viermaal daags op de te behandelen plek.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (koelkast of kelder). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een dier ziek wordt.

Beoordelingen (1)
PrimeFulvic Vachtspray

(Esther)
Mijn hond heeft heel veel last van de jeuk. Trekt zijn eigen haren uit en krabt zich helemaal kaal. Vorige eigenaar zei dat hij dat al van pup af aan deed. Nu ik hem in masseer met prime fulvic, wordt de jeuk minder. Jammer genoeg is de flacon zo leeg en is er geen geen grotere flacon op de site.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items