opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
275,00
24,50

Q10 Ubiquinol + Omega-3 (capsules)

Artikelnr: 1318
47,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438691121
SKU:
VK1318
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Vitakruid Q10 Ubiquinol + Omega-3 (capsules)

Zeer krachtig en belangrijk anti-oxidant met omega-3 vetzuren!

Vitakruid Q10 Ubiquinol is de bioactieve vorm van het bekende coënzym Q10. Het is een zeer krachtig en belangrijk anti-oxidant. Bij het vorderen van de leeftijd is het steeds moeilijker om zelf uit coënzym Q10 het actieve ubiquinol aan te maken. Daarom is ubiquinol vooral voor mensen vanaf 45 jaar een ideaal supplement.

Het grote voordeel van Ubiquinol is dat deze biologisch actieve Q 10 levert. Dit in tegenstelling tot de meest gebruikte en goedkopere vorm van Q10, ubiquinon. Het Japanse bedrijf Kaneka is gespecialiseerd in het leveren van deze gepatenteerde actieve vorm. Het bedrijf is erin geslaagd om ubiquinol stabiel te houden waardoor er constante kwaliteit wordt gerealiseerd. Ubiquinol is volledig lichaamsidentiek!

De samenstelling in combinatie met omega-3 vetzuren is uniek. Deze stoffen werken nauw samen voor een goede vetzuurbalans dat belangrijk is voor het normaliseren van een gezonde cholesterol waarde. Om de omega-3 vetzuren in goede conditie te behouden is uiteraard Vitamine E toegevoegd als natuurlijk anti-oxidant.

Extra informatie

Omzetting ubiquinon in ubiquinol

Ubiquinon moet, om werkzaam te zijn in het lichaam, eerst worden omgezet in het actieve ubiquinol. Deze stap kan worden overgeslagen dankzij Q10 Ubiquinol. De omzetting van ubiquinon in ubiquinol wordt op wat oudere leeftijd steeds moeilijker. Ubiquinon wordt daarom in de eerste plaats geadviseerd voor jongeren en ubiquinol voor ouderen. Ubiquinol kan op iedere leeftijd effectief ingezet worden.

De kracht van Vitakruid Q10 Ubiquinol + Omega-3!

  • Is stabiel in het maag-darmkanaal zonder degradatie naar enkelvoudige aminozuren!
  • Verhoogt het intracellulaire GSH gehalte na orale inname!
  • Absorptie nu wel mogelijk bij orale toediening!
  • Zeer krachtig en belangrijk anti-oxidant!
  • Unieke formule door toevoeging omega-3 vetzuren!
  • Hogere stabiliteit van het actieve ingrediënt!
  • Geen vervelende smaak en geur!
  • Gepatenteerde stabiele vorm!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

60 capsules

Samenstelling

EPA, DHA, Q10 Ubiquinol (Kaneka QH™, Vitamine E, rozemarijn extract, capsule: visgelatine, titaniumdioxide en ijzerdioxide.

Ingrediënt

Hoeveelheid

RI*

Ubiquinol (Kaneka QH™)

50mg

**

DHA (omega-3 vetzuur) 125mg **
EPA (omega-3 vetzuur) 200mg **
Vitamine E (een mix van natuurlijke tocoferolen) 6mg 50%

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld

Dosering

Eenmaal daags, 1-2 capsule bij de maaltijd met een glas water. Tenzij anders geadviseerd

Veiligheid

Vitakruid Q10 Ubiquinol + Omega-3 is veilig in gebruik. Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Q10 Ubiquinol + Omega-3 (capsules) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items