opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Boegem Balsem

Artikelnr: 0011
12,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8723300340080
SKU:
BOE0011
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Boegem Balsem

De allerbeste balsem voor de verbrande huid!

Deze balsem is een medisch hulpmiddel en wordt toegepast als eerste hulp behandeling van de gesloten verbrande huid.

Extra informatie

Deze balsen hoort thuis in iedere EHBO-doos. Het korte- en lange termijn leed dat ermee is te voorkomen, is onbeschrijfelijk. 

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

80ml

Samenstelling

Boegem Balsem is een vette kleurloze balsem die bestaat uit hoogwaardige natuurlijke plantaardige oliën: sesamum indicum (sesamolie) en helianthus annuus (zonnebloemolie), in een basis van petrolatum (vaselinum album). Boegem Balsem bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere toevoegingen.

Bijzonderheden

Wanneer u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen dan dient u dit product niet te gebruiken. Wij adviseren u om bij jonge en zeer jonge kinderen extra alert te zijn. Bij een eventuele onverwachte reactie dient u een arts te raadplegen en verzoeken wij u dat aan Boegem gezondheidszorg te melden.

Gebruik

Streng verboden te benoemen. 

Allergenendeclaratie

Boegem Balsem bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere toevoegingen.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (4)
Boegem Balsem

(R. Baumgartner)
Ook ik heb al een paar de fantastische werking mogen ervaren bij verbrandingen. Bij mij werkt de zalf perfect als ik een koortslip heb. Reguliere middelen drogen uit en maken keiharde korsten die vreselijk kunnen bloeden bij openbarsten. Boegem balsem direct smeren bij de eerste verschijnselen en de huid vet houden. De lip geneest veel sneller.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Rina v.d.Bogaard)
Ik ben 73, wat slecht ter been, ik ben gevallen met een pan kokend water, een kwart van het water ging over mijn pols, 2e graads verbrand. Meteen Boegem er op gedaan; wondermiddel. Geen seconde pijn gehad en de plek geneest heel mooi. Een eerste klas aanrader.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Al in de tijd dat Boegem Balsem nog een Maleise benaming had, maakte ik er kennis mee, toen ik een pan kokend water over mijn arm gekregen had. Het was niet de eerste keer dat ik mij brandde en ik hield er meestal, nadat het genezen was, een lelijk litteken aan over. Deze keer werd na het ongeluk, mijn hele onderarm heel dun ingesmeerd met Boegem Balsem. Het leek een wonder, omdat al minder dan een half uur later er nauwelijks pijn was te voelen. Enkele dagen later was alles achter de rug en van een litteken was geen sprake meer. Ik heb onmiddellijk bij de apotheek een tube gehaals, waar ik járen mee gedaan heb! Er staat sindsdien ALTIJD een tube op een vaste plaats in het keukenkastje. Gisteren brandde ik mij nog lelijk aan een (lege) koekenpan waaronder het gas nog brandde. Vandaag voelde ik er al niets meer van. Ik beoordeel zo'n zalf niet op "wetenschappelijk bewijs", maar kijk alleen of het doet wat het belooft. En dat doet het1
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

Al jaren ben ik een zeer tevreden Boegem Balsem gebruiker. De remedie voor meerdere doeleinden!
De balsem is zeer geschikt bij brandwonden, schrale huid, verbranding door de zon, kloven, verbranding / bestraling kankerpatienten, schrale babybilletjes en vers littekenweefsel.
Bij en brandwond koel ik de huid met de balsem en dek ik de huid af met verbandgaas. De balsem ontrekt de warmte effectief aan de huid. Op de tube staat: niet op open brandwonden gebruiken maar ik gebruik de balsem ook daar voor. Een flinke brandwond door kokend water heb ik op bovenstaande manier behandeld. En er is niets meer van te zien!!
Alleen de balsem smeren en afdekken en de wond geneest prachtig!
De balsem verzacht de pijn, prikt niet en is gemakkelijk aan te brengen.
Boegem balsem is DE Remedie, A MUST HAVE voor iedere huisapotheek.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items
12,95