opc_loader

Wensenlijst

Groenlipmossel extract & Ovomet

Artikelnr: 1553
30,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438691213
SKU:
VK1353
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Groenlipmossel extract & Ovomet

De jongste innovatie op het gebied van bindweefsel, gewrichten en kraakbeen!

De unieke Groenlipmossel extract & Ovomet formule is de jongste innovatie ter ondersteuning van het bindweefsel, de gewrichten en het kraakbeen. Bij Ovomet® wordt er gebruik gemaakt van het membraan van de eierschaal. Dit membraan bevat van nature o.a. hyaluronzuur en collageen type I en wel meer dan 500 belangrijke eiwitten ter bescherming van het kraakbeen. Collageen type I wordt beter geabsorbeerd dan collageen type II. Ovomet is een gepatenteerde vorm van eierschaalmembraan met een onderbouwing van een aantal zeer veel belovende studies.

Groenlipmossel extract staat bekend als een voedingsmiddel dat bijzonder rijk is aan glycosaminoglycanen dat de bouwstoffen zijn voor kraakbeen en bindweefsel. De twee stoffen samen vormen een prachtige synergie omdat zij elkaars werking ondersteunen en versterken!

Extra informatie

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

90 vegacaps

Dosering

Neem 3 capsules per dag. Tenzij anders wordt voorgeschreven.

Bijzonderheden

Geen.

Ingrediënten

Groenlipmossel extract (vis), Ovomet® (ei), Vitamine C, cellulose (bindmiddel), HPMC (capsule), silicium dioxide (anti-klontermiddel).

Ingrediënten per 3 capsules:

Essentiële stoffen Gewicht RI *
Groenlipmossel extract 351mg **
Ovomet® 300mg **
Vitamine C 81mg **

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld
Z-Indexnummer: 16595300

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Dit product is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Groenlipmossel extract & Ovomet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Groenlipmossel extract & Ovomet


Alternatieve artikelen bij

Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items