opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd!
Nieuwe Artikelen!

Suntheanine

Artikelnr: 0157
28,75
Vegacaps
x
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8715687606026
SKU:
AO1161
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving

Suntheanine (vegacaps)

Krachtige natuurlijke rustbrenger, Suntheanine kent geen nadelen!

AOV Suntheanine is een buitengewoon krachtige natuurlijke rustbrenger op basis van L-theanine. Omdat Suntheanine daadwerkelijk een organisch product is (niet synthetisch) zijn de praktijkresultaten verbluffend snel en effectief. AOV Suntheanine kent geen enkele bijwerking.

Extra informatie

Herkomst

Het in Suntheanine aanwezige aminozuur L-theanine, ofwel gamma-ethylamino-l-glutaminezuur (ook wel gamma-glutamyl-ethylamide genoemd), wordt in de natuur voornamelijk aangetroffen in de theeplant. L-theanine is in de plant aanwezig als vrij aminozuur en vormt circa 50% van de totale hoeveelheid vrije aminozuren. De biosynthese uit glutaminezuur en ethylamine vindt plaats in de wortels van de plant, waarna het gevormde L-theanine wordt opgeslagen in de bladeren.

De hoeveelheid L-theanine die in de uit theebladeren bereide drank wordt aangetroffen kan aanzienlijk variëren en is onder meer afhankelijk van de wijze waarop de bladeren na het plukken verder worden verwerkt. Daardoor bevat groene thee in het algemeen veel meer L-theanine dan zwarte thee. Het in het AOV-preparaat toegepaste Suntheanine wordt geproduceerd volgens een gepatenteerd enzymatisch proces waarbij uitsluitend de natuurlijke L-vorm van theanine ontstaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat andere producten, die door extractie uit groene thee of door chemische synthese worden verkregen, naast L-theanine in het algemeen ook D-theanine bevatten en wel in hoeveelheden die circa 50% kunnen bedragen. Mogelijk kunnen dergelijke hoge concentraties D-theanine echter, omdat de ruimtelijke molecuulstructuur van aminozuren grote invloed op hun biologische activiteit en stofwisseling kan hebben, tot nadelige effecten leiden. Belangrijk is daarom dat AOV’s Suntheanine géén D-theanine bevat en dat de effectiveit en veiligheid ervan uitvoerig zijn onderzocht.

Opmerkelijk

Suntheanine blijkt niet altijd Suntheanine te zijn. Gebruikers van AOV Suntheanine ervaren duidelijk verschil met Suntheanine van andere (vaak goedkopere) merken.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

30 vegacapsules

Ingrediënten

L-theanine, natuurlijke cellulose, pullulan (vegacapsules). Per capsule: L-theanine, 200mg

Dosering

Volwassenen: eenmaal daags 1 capsule een half uur vóór of twee uur na een maaltijd met water innemen. De standaard dagdosering bedraagt 1 capsule per dag. Het kan 2-6 dagen duren voordat Suntheanine optimaal gaat werken. (In de praktijk bij de meeste mensen binnen 1 dag al effectief).

Bij verboden te benoemen uitdagingen, 's avonds, een half uur voor het slapen gaan 1 capsule nemen. Naar behoefte verhogen naar 2 capsules.

Er is geen doseringsvoorschift voor kinderen vastgesteld. Geef dit supplement enkel aan kinderen van minimaal 12 jaar (officiële richtlijn van AOV), altijd onder begeleiding van een deskundige en ga uit van maximaal een halve capsule per dag. De capsules zijn eenvoudig te openen.

Bijzonderheden

Van het gebruik van L-theanine zijn geen ongewenste bijwerkingen bekend. Bij uiteenlopende studies inzake de veiligheid van Suntheanine werden geen schadelijke effecten gevonden. AOV’s Suntheanine kan daarom zonder bezwaar langdurig worden gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden. Aangegeven dosis niet overschrijden. Niet gebruiken bij  zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

AOV (602) Suntheanine bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items
28,75