opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Contact opnemen met HeelBewust

Wilt u weten wat de status van uw bestelling is of heeft u een andere vraag of suggestie? Neemt u dan gerust contact met ons op! U kunt uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken. Gebruik voor communicatie met ons onderstaand contactformulier of contacteer ons direct via e-mail of telefoon. Het lukt vrijwel altijd om binnen 15 minuten te reageren.


Mobile:        +31 (0) 642 994 326
E-mail:         info@heelbewust.com
facebook:    https://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:        https://twitter.com/HeelBewust
Website:      https://www.heelbewust.com


Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u na het contactformulier te hebben gebruikt nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van HeelBewust.com. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.


Vestigingsadres

HeelBewust
Industrieweg 46
6541TW Nijmegen
Nederland

Contact

*
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken