opc_loader

Wensenlijst

De Blauw Licht Techniek (B.L.T.)

De Blauw Licht Techniek (B.L.T.)

De Blauw Licht Techniek (B.L.T.)

- Een bijzonder krachtige visualisatieoefening van Bashar! -

Iedereen kan deze techniek om verschillende redenen gebruiken. Het kan ook heel krachtig zijn voor de intentie je uit een ziekte te helpen en ter afstemming van de gehele elektromagnetische kristallijne structuur van je lichaam en de hersenen.

Het wordt B.L.T genoemd, als je het wenst, de Blauw Licht Techniek.

Het idee is eenvoudigweg dat je jezelf toestaat je ogen te sluiten en je voor te stellen dat je uitrust op een plek van perfectie, wat dat ook mag zijn, wanneer dat ook mag zijn, dat maakt niet uit. Vertrouw op je verbeelding.

En terwijl je zweeft, afdrijft, ligt: ​​donker, licht, koel, warm (maakt niet uit) in een ontspannen en meditatieve staat:

Imagineer jezelf omringd door een kristallijne bol van transparante blauwwitte energie die zich minstens 30cm tot 90cm boven je hoofd uitstrekt en 30cm tot 90cm onder je voeten, helemaal rondgaand, zodat je lichaam in het midden van deze bol zweeft. Zelfs als je op de grond ligt, laat de bol door de grond heen gaan.

Stel je nu voor dat het niet alleen een holle bol is, maar een bol gevuld met blauw, bruisend, elektrisch, vloeibaar licht. En dat je dit licht daadwerkelijk in en uit ademt. In en uit, langzaam en comfortabel.

En terwijl je dit licht in en uit ademt, als een dikke, elektrische vloeistof, begin je te voelen dat de vloeistof feitelijk de poriën van je lichaam binnendringt, de cellen van je lichaam, de moleculen, de atomaire structuur van je lichaam binnendring.

Je ademt nu letterlijk deze vloeistof in en uit met je hele lichaam, niet alleen met je mond, niet alleen met je neus, maar met je hele lichaam.

En terwijl je dit steeds meer en meer in je verbeelding begint te doen, laat je fysieke lichaam zichzelf oplossen, laat het de blauwe vloeistof te worden. Sta jezelf toe één homogene blauwe vloeibare lichtbol te worden.

En terwijl je je dit voorstelt, imagineer dat het één volkomen homogene bol is, waarin geen enkel deel ervan groter is dan enig ander deel, en de hele bol ademt met één puls, één ademhaling, één hart.

En het is jouw bewustzijn zelf, bestaand uit elektromagnetisch licht, elektromagnetische fundamentele energie, de oorspronkelijke vibratie van de schepping. Je bent er op dit punt in deze oefening volledig harmonieus mee gesynchroniseerd

Richt nu je bewustzijn, je focus naar binnen, naar het centrum van de bol, en zie een klein kristallijn zaadje, sprankelend, stralend, dat zich vormt in het midden van de bol, uit de vloeistof. Dit zaad, dit kristal is nu gevormd.

En het groeit en vermenigvuldigt zich: twee, vier, acht, steeds meer kristallen groeien en groeien en groeien en groeien in de vorm van je lichaam, je geïdealiseerde lichaamstoestand. En weet, terwijl je dit lichaam ziet groeien, dat het nu gemaakt is van de homogene vloeistof, de homogene energie.

- Het is evenwichtig.
- Het groeit.
- Het is transparant.
- Het is puur.
- Het is kristallijn.

Laat het lichaam zichzelf volledig hervormen. En weet, zonder enige twijfel, dat het niet het oude lichaam is. Letterlijk.

Het is een nieuwe representatie, een nieuw lichaam dat de persoonlijkheid vertegenwoordigt waaruit je het liefst bestaat, de vibratie die je het liefst bent en niets anders. Het is een scherp gefocust monochromatische, enkelvoudige kristallijne vorm, vibrerend op één frequentie, de frequentie van de werkelijkheid die jij verkiest, jouw voorkeur heeft.

Haal nu driemaal adem met dat nieuwe lichaam, maak het definitief.

Laat vervolgens de energiebol oplossen. Maar weet dat het altijd om je heen is, dat je lichaam er altijd in zit.

Vanuit deze bol creëer je nu de rest van je schijnbaar externe ervaringswerkelijkheid. Maar je zult altijd het volgende onthouden: Bewustzijn zit niet in je lichaam…je lichaam zit in je bewustzijn. Het is jouw idee van jezelf.

Ga nu gewoon door met ademen en open je ogen vanuit je meditatie en weet dat je anders bent, dat jouw wereld niet meer dezelfde wereld is als voorheen, letterlijk.

Omdat jij jouw universele realiteit creëert, letterlijk en dat deze nu meer representatief is voor wie je wenst te zijn en dat elke keer, wanneer je deze oefening doet, beetje bij beetje, of je er nu voor kiest om snel of langzaam te zijn, het doet er niet toe, beetje bij beetje of in een oogwenk, zul je representatief zijn en volledig bestaan uit dezelfde substantie ​​als de realiteit om je heen.

Jij bent één ding... één ding.

En je kunt jezelf toestaan ​​te weten wat je maar wil weten, wanneer je het wil weten, om te zijn wie je wenst te zijn.

Je kunt deze techniek gebruiken om te centreren en het kan worden gebruikt om vrijwel elke vorm van ziekte te verlichten, te verzachten. In die zin kun je het zelfs gebruiken om jezelf van tijd tot tijd te ondersteunen en te versterken.

Het kan zijn dat je hierdoor minder slaap nodig hebt, en misschien zelfs minder voedsel, maar dat is aan jou. Laat je fantasie je gids zijn en laat jezelf zonder enige twijfel weten dat er een verschil is gemaakt... oké?
- Bashar -


Dit filmpje kan je helpen bij het visualiseren:
Blue Light Technique visualization


Vertaling: Rob M.M. Greuter

Terug