opc_loader

Wensenlijst

Gebruiksinstructie Yoni-ei

Toepassingen

Met een Yoni-ei kan je allerlei oefeningen doen om je bekkenbodemspieren te versterken. De oefeningen zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren in de onderbuik, verhoging van het seksuele genot en het versterking van het zelfgenezend vermogen.

Gebruiksinstructie

Koop een doosje tanden-floss, haal er een dubbele draad van ongeveer 40 cm uit en maak daar een knoopje in. Haal dan (eventueel met hulp van een naald) deze draad door het Yoni-ei heen en haal vervolgens de draad weer door de lus van het draad. Trek nu stevig aan, zodat de draad goed vast zit. Breng het Yoni-ei enigzins op lichaamstermperatuur met warm water of door het bijvoorbeeld enkele minuten tussen de borsten te dragen. Laat het Yoni-ei niet vallen!

Ga nu comfortabel en ontspannen liggen. Geef je zelf een borstmassage, streel jezelf vanaf je vagina naar je borsten, om je borsten heen en weer terug. Doe dit net zolang totdat je echt fijn ontspannen bent. Leg het eitje dan tegen de ingang van je vagina aan. Eventueel vooraf wat biologische kokosolie op het Yoi-ei en/of de vaginaingang smeren.  Breng vervolgens het Yoni-ei naar binnen. Je kan het probleemloos volledig en dus diep inbrengen. Soms is het gemakkelijk om hierbij even de knietjes op te trekken en te wiegen met het bekken.

Bouw het gebruik van het Yoni-eitje rustig op. Houd het de eerste keer net zo lang in als goed voelt voor jou. Voordat je het Yoni-ei eruit haalt, eerst even ontspannen. Dan met het touwtje het Yoni-ei er voorzichtig uit trekken. 

Het is fijn en handig om zo nu en dan het Yoni-ei in te brengen voordat je gaat slapen. Na het ontwaken haal je het er dan op je gemak weer uit. Op deze manier heeft het Yoni-ei gedurende de nacht negatieve energie en vermoeidheid uit de vagina en de baarmoeder geabsorbeerd. 

Als je moeite hebt met het vasthouden van het Yoni-ei, masseer dan eerst je vagina en het perineum met biologische sesamolie. Sesamolie geeft kracht aan weefsel. Oefen ook regelmatig je bekkenbodemspieren zonder het Yoni-ei te gebruiken!

Verdieping

Wil je echt meer weten over de mogelijkheden en het gebruik van het Yoni-ei? Lees dan de 'bijbel' die hierover is geschreven, De Sensuele Vrouw!

Wanneer het Yoni-eitje niet gebruiken!

  • Als je menstrueert. Het bloed wil er uit, het Yoni-ei blokkeert de natuurlijke afvloeiing. Gbruik het Yoni-ei idealiter pas 5 dagen na het begin van de menstruatie.
  • Gebruik het Yoni-ei niet bij een vaginale schimmelinfectie, los dat eerst op.
  • Het gebruik van het Yoni-ei mag geen pijn doen. Bij pijn altijd direct het Yoni-ei verwijderen. 
  • Tijdens zwangerschap alleen een rozenkwarts-ei gebruiken. Doe dat niet langer dan een half uur per dag, enkele keren per week. Yoni-eitjes van alle andere steensoorten zijn te krachtig en kunnen de bevalling opwekken.

Bijzonderheden

Dit Yoni-ei is niet geschikt voor oraal gebruik. Vóór gebruik op lichaamstemperatuur brengen.

Reiniging

Indien nodig of gewenst kan het Yoni-ei eenvoudig gereinigd worden met een natuurlijk en biologisch reinigingsproduct. Dus meukvrij en zonder bijtende stoffen. Het mooiste en voordeligste reinigingsproduct hiervoor is Wipe & Clean, op basis van Effectieve Micro-organismen. Dit Yoni-ei ter reiniging beslist niet koken, en nooit met alcohol reinigen!

Opladen

Het is aan te bevelen om dit Yoni-ei tenminste ieder seizoen op te laden onder de volle maan, al of niet achter glas (ter bescherming van weersinvloeden).