opc_loader

Wensenlijst

De Formule

De Formule

De Formule

Volg deze formule en je stroomt fluitend en zielsgelukkig door het leven!

Bashar's 'Volg je opwindingsformule' is de sleutel tot het zijn van je ware zelf en het leven van je dromen in pure gelukzaligheid, in slechts vijf eenvoudige delen.

Als je deze formule in je leven toepast, gaat er ineens van alles gebeuren. Het is alsof alles op zijn plaats begint te vallen. Alles laat zien dat het met elkaar verbonden is, dat we niet echt geïsoleerd zijn. Het is een buitengewoon bijzondere ervaring.

Het enige dat je hoeft te doen, is de vijf delen van de formule volgen. En als je dat allemaal doet, als je die stappen neemt en ze zo precies en zuiver mogelijk toepast, gaat de synchroniciteit in je leven door het dak, tot absurd magische niveaus die bijna niet te geloven zijn. Je leven wordt een extatische explosie van synchroniciteit, de een na de ander, tot het punt waarop je mensen verhalen kunt vertellen en ze je bijna niet geloven omdat het gewoon te mooi lijkt om waar te zijn. Te magisch, te raar, te gek.


De Formule

1) Handel naar je opwinding, je passie, wat dan ook in het moment voor jou het meest opwindend is. Doe dit elk moment dat je kunt.

 • Begrijp dat het volgen van je opwinding, je passie, je de vibratie van de kern van je ware zelf brengt.
 • Je hebt een fysieke zelf en een niet-fysieke hogere zelf, het deel van ons dat nog steeds in spirit is. En de twee werken samen, als we dat toestaan, als een begeleidend systeem. De hogere zelf communiceert met de fysieke zelf in een energietaal. Onze fysieke lichamen en fysieke zelven vertalen die energieboodschappen van onze hogere zelf naar de fysieke sensatie die we passie, of liefde, of opwinding, of nieuwsgierigheid, of inspiratie, of aantrekking noemen.
 • Reageer erop door actie te ondernemen op de opwinding. Dit handelen reageert op de hogere zelf die dan zegt, ik heb je gehoord, ik hoor je me vertellen dat de reden dat dit me opwindt is omdat dit mijzelf is, dit is mijn vibratie. Je bent in een fysieke realiteit, dus je moet fysieke acties ondernemen om dingen te laten gebeuren, omdat de fysieke taal van onze zelf actie is, niet woorden.
 • Als we bereid zijn om te handelen naar de opwinding, passie waar de hogere zelf ons naartoe leidt, reageren we erop en creëren we een dialoog die dan kan doorgaan. Als we er niet naar handelen, zal de hogere zelf ons geen andere kansen sturen om dit te doen totdat we handelen naar wat het ons al heeft gegeven.
 • Zolang een kans, een optie zelfs een klein beetje meer opwinding bevat dan elke andere kans of optie, handel er eerst op.
 • De grootste opwinding hoeft niet in de vorm van een project of carrière te komen, het kan iets schijnbaar kleins zijn.

2) Doe dit zo goed als mogelijk is voor je. Ga zo ver als je kunt totdat je niet verder kunt.

 • Je verkent elk pad, elke mogelijkheid om te doen wat je opwindt, waar je passie voor hebt, totdat je gewoon geen andere manier kunt vinden om het te doen. En dat betekent dat er op dat moment iets anders moet gebeuren. En het lijkt misschien geen verband te houden met wat je aan het doen was, maar als het op dat moment je hoogste passie is, is het de draad van passie die je volgt, die je vertelt dat het verbonden is.
 • Je moet je er altijd van bewust zijn wanneer je deze dingen onderzoekt, of jij degene bent die de opwinding dempt met je negatieve overtuiging, of dat het een echte vervaging van je opwinding is omdat je op zoek moet naar een andere uitdrukking ervan. Je moet echt eerlijk zijn in je zelfonderzoek of je het doodt, of dat het van nature afneemt, zodat je kunt zoeken naar de volgende stap, de volgende stapsteen op je pad. Dus alles wat nodig is, is een eerlijke zelfevaluatie, omdat de meeste mensen, als ze eerlijk zijn tegen zichzelf, het verschil kunnen zien tussen opwinding en ongerustheid. Als je eerlijk bent, weet je het. 'Ik heb hier wat op angst gebaseerde overtuigingen die me ervan weerhouden om verder te gaan met iets dat mijn passie zou kunnen zijn, maar ik ben bang om die kant op te gaan', in tegenstelling tot synchroniciteit die zegt: nee, dat ben jij nu niet. Je bent er misschien enthousiast over, maar dit is niet het juiste moment, dus ik belet je er iets aan te doen. Je moet het verschil tussen die signalen leren. Omdat er een synchroniciteit met groen licht en een synchroniciteit met rood licht is en tussen die twee van waar je naar kunt handelen en waar je niet naar kunt handelen, fungeert het als de geleidende muren om je recht op je pad te houden
 • Alles is met elkaar verbonden en als je de passie volgt, maakt synchroniciteit dat evident.
 • Gebruik al je vaardigheden, talenten, verbeeldingskracht en capaciteiten bij het ondernemen van actie.
 • Handel naar de mate waarin je kunt handelen.
 • Blijf ernaar handelen totdat je niet meer kunt handelen.
 • Wanneer je niet verder kunt handelen, kies dan het volgende meest opwindende ding waarop je actie op kunt ondernemen.
 • Herken de signalen, reflecties en afspraken die wijzen op een onvermogen om actie te ondernemen.
 • Fysieke parameters, wetten van de samenleving, morele waarden en ethische normen kunnen allemaal aangeven of je het vermogen hebt om actie te ondernemen.

3) Handel naar je opwinding, je passie zonder enige aandrang, veronderstelling of verwachting over wat je denkt dat het resultaat zou moeten zijn.

 • Begrijp dat aandringen op een specifieke uitkomst, manifestatie of pad een betere manifestatie kan voorkomen dan je had gedacht. We hebben simpelweg geen idee hoe het beste resultaat eruit moet zien. Soms kunnen we raden, maar we weten het niet echt. Dus door de verwachting en de nadruk op hoe de uitkomst eruit zou moeten zien te laten vallen, laten we de hogere zelf en synchroniciteit ons de uitkomst brengen die eigenlijk het beste zal werken voor waar ons ware doel om hier te zijn eigenlijk over gaat.
 • Het ding zelf dat je opwindt, hoeft misschien niet tot wasdom te komen. Het kan je alleen maar prikkelen om je ertoe aan te zetten actie te ondernemen om de staat van zijn te creëren waarin het ding dat zich daadwerkelijk moet manifesteren, dat kan doen.

4) Blijf in een positieve staat, wat er ook gebeurt.

 • Het is absoluut van cruciaal belang dat wat er ook gebeurt, zelfs als het iets is waar we technisch niet de voorkeur aan geven, dat qua vibratie niet verenigbaar is met ons, dat niet goed voor ons voelt, we in een positieve toestand moeten blijven, omdat we om te weten dat dat met een reden is gebeurd. En dat er een manier is om in een positieve staat te blijven, dat we daadwerkelijk voordeel kunnen halen uit datgene wat niet de voorkeur heeft in ons leven.

5) Onderzoek en verbeter voortdurend je overtuigingen. Laat de overtuigingen los en vervang de overtuigingen die niet in overeenstemming zijn met wie je het liefst bent, en die je ervan weerhouden jezelf te zijn.

 • Ik ben bang dat ik zal falen, ik zal niet goed genoeg zijn, mensen zullen denken dat ik gek ben, al deze negatieve overtuigingen die je ervan weerhouden jezelf te zijn, moeten uit je verdwijnen, zodat dit mechanisme, deze formule het meest efficiënt in jezelf kan werken.
 • Onderzoek je overtuigingen om er zeker van te zijn dat je ongerustheid niet als opwinding laat lijken.
 • Onderzoek je overtuigingen om er zeker van te zijn dat je opwinding niet als ongerustheid  laat lijken door middel van op angst gebaseerde definities.

Complete formule toolkit

Door integer te handelen volgens deze vijfdelige formule sluit je aan bij de 'complete formule-toolkit' die je volledig en automatisch ondersteunt.

 1. Biedt elke vorm van ondersteuning, overvloed en informatie op welke manier dan ook waarin je ondersteund moet worden, om te kunnen blijven reageren op je opwinding.
 2. Het wordt de aandrijfmotor van je leven die je vooruit helpt. Je kunt niet wachten om iets te doen dat je passie is.
 3. Het wordt het organiserende principe van synchroniciteit, het regelt de dingen op magische wijze in de juiste volgorde en op het juiste moment. Waar je aan het eind van de dag geen tijd voor had, hoefde je die dag niet te doen.
 4. Biedt de weg van de minste weerstand om door het leven te stromen.
 5. Verbindt je met alle andere uitingen van je opwinding, ongeacht in welke vorm ze komen.
 6. Het wordt de reflecterende spiegel die alles binnen je overtuigingen onthult dat niet op één lijn ligt met je ware vibratie van opwinding.
 7. Presenteert je het pad van relevantie, het brengt alles wat relevant is voor jou in je leven door middel van synchroniciteit, het laat niets relevants weg.

Bashar wordt sinds 1983 channeled door Darryl Anka. Bekijk en beluister onderstaand interview met Darryl Anka voor een verdiepened begrip van The formula.

The Five Principles of Self Mastery for a Happy Life with Darryl Anka
(vanaf 27.53 en vanaf 43.17)

De Formule is ook in de Engelse taal beschikbaar


Geactualiseerd: 3 mei 2022
Rob M.M. Greuter

Terug