opc_loader

Wensenlijst

Gebruikinstructies oorkaarsen

Volg onderstaande gebruiksinstructies voor een ontspannen en bijzondere ervaring!

Voorbereiding

Dit heb je nodig!

  • Tochtvrije, rustige en sfeervolle behandelruimte
  • Behandelaar (2e persoon)
  • Kleine kom water
  • Papieren wegwerp bord
  • Schaar
  • Lucifers of aansteker
  • Harmony's oorkaarsen


Idealiter voer je eerst een lymfedrainage en oorreflexmassage uit. Hierdoor zal de effectieviteit van de oorkaarsbahendeling aanzienlijk toenemen!

Vouw het papieren bord dubbel en zet in het midden een knip. Vouw het bord opnieuw, maar 90 graden gedraaid, en zet weer een knip. Vouw het bord weer open. In het midden is nu een kruisvorm genipt. Steek daar voorzichtig de onderzijde van de oorkaars doorheen.

Ervaren behandelaars plaatsen de oorkaars uiteraard tussen de wijs- en middelvingen en leggen de hand vervolgens op het oor. De andere hand ondersteunt dan de rug, met de binnenkant van de elleboog tegen het achterhoofd.

Oorkaarsbehandeling

Ga zodanig op 1 zijde liggen dat 1 oor naar het plafond wijst. Zorg dat je comfortabel ligt, plaats wellicht een (dun) kussen onder het andere oor. De 2e persoon steekt de oorkaars aan en plaats de onderzijde ervan bovenop het oorkanaal. Hij of zij blijft de oorkaars gedurende de gehele behandeling vasthouden en in de gaten houden. De behandeling van deze oorzijde is klaar zodra de oorkaars is opgebrand tot aan de brandlijn. Doof dan de kaars in de kom water. Herhaal desgewenst (zeer aanbevolen) de behandeling voor hetzelfde oor, of ga door met het andere oor. Veel mensen vinden het prettig om achtereen 2-4 oorkaarsen per oor te gebruiken. Het is een misverstand te denken dat een oorkaarsbehandeling van slechts één oor afdoende is. Wees daarin niet gemakzuchtig.

Waarschuwingen

  • Gebruik uitsluitend oorkaarsen met een gepatenteerde veiligheidspunt.
  • Voer nooit in je eetje een oorkaars behandeling uit. Werken met vuur is en blijft gevaarlijk.
  • Zorg ervoor dat de directe omgeving vrij is van brandbaar materiaal en haar.


Instructiefilmpje!
 

 


Behandelfrequentie

Het antwoord op deze vraag volgt uit Doc Harmony's ervaring met 10,000+ oorkaars behandelingen. De benodigde of zinvolle behandelfrequentie hangt vooral af van wat de oorspronkelijke klacht is, en hoe lang die al klacht aanwezig is, je dwars zit. De ervaring leert dat de ware kracht van oorkaarsbehandelingen ligt in herhaalde behandelingen. Iedere opvolgende behandeling brengt lichaam en geest in een hogere staat van balans en welzijn, dat zich uiteindelijk verankert in een verbeterde staat van gezondheid en vitaliteit.

Langdurende symptomen (enkele maanden tot jaren), worden idealiter behandeld in 4-6 sessies van steeds 2-4 oorkaarsen per oor, gedurende 6 weken, gevolgd door enkele maandelijkse sessies. Totdat het gewenste resultaat (aanzienlijke klachtvermindering of volledige heling) is bereikt

Kortdurende symptomen zoals verkoudheden, infecties et cetera, worden het meest effectief aangepakt met een dagelijkse behandeling van 2-4 oorkaarsen per oor, gedurende enkele dagen, gevolgd door opvolgende behandelingen per 2-3 weken. Normaliter zal in degelijke gevallen heel snel resultaat geboekt worden.

Preventieve behandelingen

Onderhoudsbehandelingen volgens een schema van 3-4 behandelingen per jaar doen ook wonderen voor de algehele gezondheid, het welzijn en de vitaliteit.

Oorkaars residu

Het meeste residu binnenin de oorkaars is afkomstig van de oorkaars (poeder en was) zelf, als gevolg van het verbrandingsproces. Op een bepaalde manier reflecterend aan veranderingen die zijn opgetreden na een behandeling, maar niet een 100% directe fysieke verplaatsing van stoffen (van oor naar oorkaars). Tenminste 95% oorkaars residu is afkomstig van de oorkaars, en teminste 95% van de voordelen van een behandeling komen ten gunste aan de lichaamssystemen, en hebben weinig te maken met hetgeen in de oorkaars terecht komt vanuit het oor. Interessant, maar lastig te interpreteren, laat de resultaten voor je spreken!

Oorkaarsen zijn geen medische instrumenten

Harmony's oorkaaren zijn uitsluitend bedoeld voor persoonlijke ontspanning en verhoging van het welzijn. Harmony's oorkaaren zijn beslist geen medische instrumenten. Ze zijn niet bedoeld voor het verwijderen van oorsmeer of andere stoffen uit het oor. Harmony's oorkaaren zijn niet ontworpen, geproduceerd of bedoeld voor gebruik bij diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten of klachten.

Disclaimer

Harmony's oorkaarsen zijn een producten ter bevordering van ontspanning en welzijn. Gebruik Harmony's oorkaarsen niet als een vervanging voor professionele medische diensten en behandelingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel die kan ontstaat door onjuist of onzorgvuldig gebruik. Gebruik oorkaarsen met gezond verstand en de nodige voorzichtigheid. Zowel de ontvanger als de behandelaar hebben de verantwoordelijkheid voor het correct en veilig gebruik van Harmony's oorkaarsen en nemen daartoe alle verplichtingen op zich.