opc_loader

Wensenlijst

CrowdHealing

Georganiseerd en groepsgewijs uitzenden van helende intenties


Divine Intelligence

We ontdekken langzamerhand via onder andere de wetenschap dat het universum waarin we leven alle karakteristieken heeft die we normaal aan het goddelijke toeschrijven: Omnipotence (almachtig), omnipresence (alomtegenwoordigheid, overal aanwezig en op hetzelfde moment) en omniscience (alwetendheid, de staat van alles weten). Divine Intelligence verschijnt als de goddelijke orde en schoonheid van ons universum. Divine Intelligence (of God, of Ceation, of All That Is of Unconditional Love et cetera) geeft ook het leven, leven. Het is de intelligentie die ervoor zorgt dat een eenvoudig klein zaadje kan uitgroeien tot een complex grote eikenboom. Of een mens. Of een dier. Het is uiteindelijk altijd Divine Intelligence dat heelt, door het herstellen van orde en balans. Soms gebeurt dat snel, spontaan, vaker gaat dat geleidelijk.


CrowdHealing

Het georganiseerd en groepsgewijs uitzenden van helende intenties, dat is mijn definitie van CrowdHealing. Het kan worden toegepast op alle levende wezens, inclusief planten en op situaties. Het gaat feitelijk om het groepsgewijs uitnodigen van Divine Intelligence om orde en balans te herstellen.

Lynne McTaggart heeft dit principe grootschalig bekend gemaakt middels de door haar onderzochte, beschreven en toegepaste groepsintenties, inclusief haar vredesprojecten. Wekelijks worden drie hulpvragers uitgekozen (ook uit Nederland) die zondagavond gedurende drie x 10 minuten, de helende intenties van een grote groep deelnemers, intentiegevers ontvangen. Zie hiervoor de Intentions of the Week. Uiteraard zijn er meer manieren om groepsgewijs te helpen. Zo worden bijvoorbeeld dagelijks en wereldwijd  groepsgewijs heling gevraagd voor situaties, wensen, dieren, personen et cetera, in de Bruno Gröning vriendengroepen, voornamelijk tijdens de drie-wekelijkse bijeenkomsten.

CrowdHealing

Vermits juist en vanuit het hart uitgevoerd, is deze groepsgewijze manier van heling in potentie bijzonder krachtig. Weet dat 2 personen al een groep maakt. Lynne McTaggart werkt graag met groepen van 8 personen. Zie haar boek The Power of Eight. Tijdens de bijeenkomsten van de Vriendenkringen Bruno Gröning zijn vaak aanzienlijk meer mensen aanwezig.


Eigenschappen

Twee bijzondere eigenschappen van CrowdHealing zijn dat het gebeurt zonder tussenkomst van artsen en dat het idealiter gratis is.


Websites & social media

Stay tuned!


Rob M.M. Greuter
8 juni 2019