opc_loader

Wensenlijst

Delete ziekte!

Over Ho’oponopono en meer!

Dr. Ihaleakala Hew Len is een Hawaiiaanse therapeut die de toepassing van de oude Hawaiiaanse Sjamanistische geneeswijze Ho’oponopono (rechtzetten, corrigeren) is gaan voortzetten, met opmerkelijke resultaten. Wereldberoemd is zijn werk in een inrichting alwaar hij een hele afdeling criminele psychiatrische patiënten genas. Het enige dat hij deed was dagelijks de dossiers bestuderen om vervolgens de storende herinneringen te wissen door deze terug te geven aan de Bron.

Volgens de oude Hawaiianen ontstaan ziekten en problemen wanneer mensen vast komen te zitten in ‘storende herinneringen’. Deze herinneringen worden bezien als informatiegroeven die de mens steeds opnieuw activeert door erin te geloven. Eenmaal in zo’n groef komen alle negatieve emoties die bij het specifieke informatieveld behoren vrij.

Zodra je de ziekmakende herinnering opspoort en bewust toelaat zal de negatieve energie eromheen ontladen waarna de patiënt in staat is om uit de informatiegroef te stappen om daarmee de storende herinnering los te laten. De ziekte geneest dan helemaal vanzelf.

Het ritueel van Len is eenvoudig, iedereen kan het leren. Hij begint met zichzelf open te stellen voor de lading die om iemand heen hangt. In gedachten zegt hij dan “ik hou van je”, daardoor kan hij zich volledig met de persoon en de lading verbinden. Vervolgens zegt hij “vergeef me alsjeblieft voor deze informatie, voor deze herinnering, het spijt mij zeer.” Hierdoor maakt Len het tot zijn probleem, zijn verantwoordelijkheid. Alles en iedereen is immers met elkaar verbonden waardoor per definitie iedereen verantwoordelijk is voor het welzijn van alle andere levende wezens.

Vervolgens lost Len de storende herinnering binnen zichzelf op door hem weg te geven aan de Bron. Daardoor wordt deze vanzelf geneutraliseerd, gewist, de Universele deleteknop, hoe mooi is dat! Belangrijk bij deze methode is de kijk op totale verantwoordelijkheid, deze te durven nemen, besef dat goed!

In Nederland wordt een vergelijkbare methode, in ruimere vorm, succesvol toegepast door Juno Burger, aangevuld met energetische ontlading van ruimtes. Hij noemt zijn methode ‘clearing’. Ook een methode die relatief eenvoudig zelf is te leren. Als je jezelf er maar voor open durft te stellen!

Lees meer hierover (en ander moois en nuttigs) in het inspirerende boek 'Spoedcursus Verlichting' van Tijn Touber.


Rob M.M. Greuter
13 februari 2013
Actualisatie: 28 september 2015