opc_loader

Wensenlijst

De mentale kant van heling

Duurzame heling is fysieke, maar vooral mentale ontgifting!

Heling van ziekte, ook ernstige ziekte, vergt veel aandacht voor zowel de fysieke kant van het lichaam als de mentale kant. Naar mijn inzichten is de mentale kant zelfs van doorslaggevend belang. Onderstaand enkele aanreikingen tot mentale heling, het zijn absolute aanraders!


1) Het Inzicht (Johan Noorloos)

14 januari 2012 is Ohm, Organisatie voor Hindoe Media, begonnen met het uitzenden van het driedelige tv-programma ‘Het Inzicht’. Een programma waarin Johan Noorloos zes Nederlanders die zich op een kruispunt in hun leven bevinden ontvangt in een landhuis in Toscane. Aan de hand van een vijfstappenplan ervaren zij dat ook de moderne mens baat kan hebben bij de ideeën uit het eeuwenoude, heilige Hindoeïstische boek: de Bhagavad Gita. Samen met Johan Noorloos oefenen zij zich in een bewustere manier van leven, die problemen niet uit de weg gaat, maar oplost. Samen met zijn gasten gaat Noorloos op zoek naar hun oorspronkelijke wensen, om zo een beter beeld te krijgen van wie zij zijn, en wie zij willen worden.

Johan neemt de kijkers mee in vijf belangrijke stappen:

  1. Meditatie
  2. Accepteren
  3. Visualiseren
  4. Realiseren
  5. Inspireren


Aflevering 1 Meditatie & Accepteren
Centraal staat in deze aflevering meditatie: het leren beoefenen van de stilte, zodat je rust, vrede en liefde ervaart. Ook komt het accepteren van de werkelijkheid aan bod: dit kan bevrijding geven, zodat je kan genieten van het NU.

Aflevering 2 Visualiseren
Wat je echt wil doen kun je voelen in de stilte. Visualisatie gaat over het vormgeven van jouw authentieke wens.

Aflevering 3 Realiseren & Inspireren
Al hetgeen je wil bereiken, nadat je afscheid hebt genomen van al datgene dat je niet meer dient!


2) The Divine Matrix (Gregg Braden)

Wetenschapper Gregg Braden verteld uitgebreid en op aanstekelijke wijze over het veld dat alles met elkaar verbindt. Dit veld heeft overigens vele namen (akashaveld, matrix et cetera), het komt allemaal op hetzelfde neer. De wetenschappelijke onderbouwing die reeds beschikbaar is zal velen verbazen.

Ga eens enkele filmpjes van hem bekijken, echt leerzaam en inspirerend!


3( Delete ziekte!
www.heelbewust.com/literatuur/aanreikend/delete-ziekte/


4) Hameren met de Vijf Biologische Natuurwetten!

http://www.deelbewust.com/de-kracht-van-de-5-biologische-natuurwetten/


Rob M.M. Greuter
16 februari 2013
Actualisatie: 28 september 2015