opc_loader

Wensenlijst

Vitaal water

Zorg dat watervitalisatie bij je past!

Vitaal water, gevitaliseerd water, gestructureerd water, allemaal termen voor hetzelfde. Water teruggebracht tot de meest natuurlijke en krachtigste vorm, en liefst meteen ontdaan van informatie (energie) gifstoffen en negatieve emoties. (ook energie).

Water is een zeer bijzondere stof die vele verschijningsvormen kent. De mens bestaat voor 70-80% uit water. De hoeveelheid en zuiverheid van het water dat wij dagelijks tot ons nemen is dan ook van groot, heel groot belang. De meest bekende wetenschapper die onderzoek doet naar bijzondere eigenschappen van water (energetische- en  geheugen eigenschappen) is Masaru Emoto. Masaru Emoto: Zeg voor het gebruik van water ‘sorry’ en na het gebruik ervan ‘dank je wel’. Het ‘voeden’ van positieve emoties aan het water zal het water vitaliseren.

Lees ook het overzichtsartikel waterzuiveringsmethoden!

Hersenhelften

Er zijn vele mogelijkheden om ons drinkwater te vitaliseren. Welke voor jou het beste werkt is afhankelijk van hoe je in het leven staat. Er zijn zowel technische als energetische oplossingen. De technische zijn het meest geschikt voor mensen die overwegend handelen vanuit hun linkerhersenhelft. De energetische voor mensen die overwegend handelen vanuit de rechterhersenhelft en het hart. Na een jarenlange zoektocht naar echt effectieve oplossingen ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de oplossingen die ons worden aangereikt door Nature's Design, Memon en Vitaliteits Service.

Rechterhersenhelft

Aqua OPTIMIZER
LifeGuide
Nature's Design

Linkerhersenhelft

memonizerWATER
memonizerFLATWATER
memonizerPOOL


Rob M.M. Greuter
18 november 2014
Actualisatie: 15 oktober 2015