opc_loader

Wensenlijst

Aqua OPTIMIZER

545,00

Diameter


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Aqua OPTIMIZER

Krachtige watervitalisatie op ieder tappunt!

Wie vanuit zijn hart wil leven drinkt energetisch zuiver kraanwater, en verhoogt hiermee de weerstand tegen elektro-magnetische (elektrosmog), elektro-chemische (voedseladditieven) en geopatische belasting. Oeroude kennis van de natuur zorgt voor een krachtige werking en snelle montage. De kracht van eenvoud! De Aqua OPTIMIZER verwijdert belastende informatie op meta-fysiek niveau, structuur wordt veel belangrijker dan de chemische samenstelling!

Aqua OPTIMIZER hersteld kristalstructuur, vitaliseert en verwijdert belastende energetische informatie uit het geheugen van water!

Extra informatie

De Aqua OPTIMIZER verwijdert de energetische vervuiling uit het kraanwater!

Levensenergie kan worden uitdrukt in een Bovis-eenheden. Gewoon kraanwater meet slechts een Bovis-waarde van circa 3.000 eenheden. Dit komt onder meer doordat het kraanwater door het waterleidingbedrijf weliswaar wordt ‘gezuiverd’, maar de energetische informatie of afdruk van de oorspronkelijke vervuiling wordt niet uit het water verwijderd. Water heeft namelijk een goed geheugen Deze achtergebleven energetische informatie heeft dezelfde werking waarop de homeopathie is gebaseerd. De werkzaamheid wordt bepaald door de energetische informatie van de fysieke stoffen die erin hebben gezeten.

Daarnaast houdt het water ook een energetische afdruk over van het zuiveringsproces, waarbij allerlei chemicaliën worden gebruikt. Mede hierdoor is gewoon kraanwater belastend voor het lichaam. Ten gevolge van het transport neemt water ook weer veel belastende informatie op. Dit is de reden dat flessenwater bijna nooit boven een Bovis-waarde van 5.000 eenheden uitkomt. Met de Aqua OPTIMIZER wordt de energetische afdruk van de vervuiling verwijderd. Lees hier een overzichtsartikel over waterzuiveringsmethoden


De Aqua OPTIMIZER verhoogt de levensenergie!

Het eten van voedsel of het drinken van water met een lagere Bovis-waarde dan die van het eigen lichaam kost levensenergie. De zuiverheid van het water dat we innemen en het voedsel dat we verteren, beïnvloedt niet alleen ons fysieke welzijn, maar ook ons emotionele, mentale en spirituele welzijn. Fabrieksbrood en niet biologisch geteelde groente bevatten nog maar weinig levensenergie, voedsel uit de magnetron bevat nagenoeg geen levensenergie.

Veel fysieke klachten vinden hun oorsprong in een onbalans in de subtiele energievelden. Een langdurige onbalans in deze subtiele energievelden (spiritueel, emotioneel, mentaal) zal op termijn altijd tot fysieke klachten leiden. Het is dus heel belangrijk dat de vitalisering doorwerkt in deze subtiele energievelden. De werking van een vitalisator met een lage Bovis-waarde is maar beperkt, en beslaat alleen fysiek niveau. Een hoge Bovis-waarde wil zeggen dat de energie niet alleen het fysieke lichaam raakt, maar ook de meer subtiele energievelden die het fysieke lichaam als een aura omgeven.

Aqua OPTIMIZER Bovis waarden

Bovis-schaal

De energie uitgedrukt in Bovis-eenheden (be) per niveau. Het omslagpunt a stelt de gemiddelde Bovis-waarde weer; deze kan  per persoon sterk afwijken.

Hoge Bovis-waarden komen ook in de natuur voor. Wij kunnen deze vooral op ‘heilige’ plaatsen, religieuze gebouwen, krachtplaatsen of kruispunten van Leylijnen tegenkomen. Planten en dieren doen het meestal uitzonderlijk goed op deze plaatsen. De Aqua OPTIMIZER heeft een positieve en harmoniserende werking op alle energieniveau’s en heeft een hoge levensenergie van ver boven de 2 miljoen Bovis-eenheden. Deze Bovis-waarde doorloopt niet alleen het fysieke lichaam maar ook onze subtiele energielichamen. Het lichaam bepaalt zelf hoeveel energie er wordt toegelaten, dit is de vrije wil van elk individu.

Verzadigde MgSO4 oplossing in kraanwate Verzadigde MgSO4 oplossing in gevitaliseerd kraanwater
Verzadigde MgSO4 oplossing in kraanwater na kristallisatie. Duidelijk is de chaotische kristalstructuur te zien welke een negatieve uitstraling heeft. Verzadigde MgSO4 oplossing in gevitaliseerd kraanwater na kristallisatie. De geordende kristalstructuur is goed te zien, deze straalt harmonie en kracht uit.

De voordelen van de Aqua OPTIMIZER!

 • Het water smaakt beter, helderder, voelt zijdezacht aan en is energetisch gezuiverd.
 • Krachtige werking (hoge levensenergie, ver boven de 2.000.000 Bovis-eenheden)
 • Afgestemd op de Nieuwe Tijd (oneness/eenheid).
 • Het geheugen van het behandelde kraanwater bevat geen belastende  informatie.
 • Beschermende werking ten aanzien van elektrosmog, aardstralen, wateraders, negatieve energieën et cetera.
 • Beduidend minder, tot geen kalkaanslag.
 • Tot 5% besparing op het gasverbruik bij gebruik van een gecombineerde ketel voor de warmwatervoorziening en de CV.
 • Eenvoudig om de waterleiding te monteren, geen zaag-  of soldeerwerk.
 • Geen drukverlies in de waterleiding.
 • Door compacte vormgeving passend in elke woning of op elk watersysteem.
 • Toegevoegde waarde binnen de legionellapreventie of het legionellabeheersplan.
 • Tevredenheidsgarantie tot 30 dagen na levering.
 • Levenslange, onderhoudsvrije werking.
 • Aantrekkelijke aanschafprijs.
 • Geen energieverbruik! 

Krachtige natuurlijke geactiveerde vormkrachten

Het ontwerp van de Aqua OPTIMIZER is onder andere gebaseerd op de cirkel en de hexade omdat deze energetisch zuiver blijft, en een krachtige directe werking heeft. In het brandpunt vindt de vitalisering, verandering en verhoging van de levensenergie plaats. Dit is enigszins vergelijkbaar met een vergrootglas waarbij door het zonlicht in het brandpunt een hoge temperatuur ontstaat.

Opmerkelijk is ook dat de “mystieke” cirkel in vele culturen voorkomt. Denk bijvoorbeeld aan de Maya’s, de oude Egyptenaren, de healing circle uit de Chinese Chi Neng Qi Gong en Stone Henge in Engeland. De werking van de Aqua OPTMIZER  berust verder op principes van de Heilige Geometrie zoals we die in veel oude tempels kunnen terugvinden. In het brandpunt van de Aqua OPTIMIZER vormt zich een lemniscaat die de informatie in het kraanwater verandert, wat onder meer een hoge Bovis-waarde van boven de 2.000.000 eenheden tot gevolg heeft.


De toepassingen van de Aqua OPTIMIZER

In huis kan het met de Aqua OPTIMIZER gevitaliseerde kraanwater overal voor worden gebruikt. Dus bijvoorbeeld om te drinken, om groenten en fruit mee af te wassen, om in te koken, mee te douchen of te baden, of om kleding mee te wassen. De levensenergie wordt zo automatisch overgedragen. Het met Aqua OPTIMIZER gevitaliseerde water zorgt er voor dat de dosering van was- en schoonmaakmiddelen met zeker de helft kan worden gereduceerd; dit geldt ook voor de witte was. Door gebruik van de Aqua OPTIMIZER wordt kalkafzetting in de badkamer, koffiezetapparatuur, wasmachine en dergelijke minder of komt zelfs niet meer voor. 

De Aqua OPTIMIZER harmoniseert de woning of bedrijfsruimte met betrekking tot negatief werkende omgevingsfactoren als elektrosmog en aardstralen. De energie van de Aqua OPTIMIZER maakt dat het lichaam  anders met deze omgevingsfactoren omgaat zodat we hier duidelijk minder, of zelfs helemaal geen last van hebben. Ook gaat het lichaam beter om met de elektro-chemische belasting die wordt veroorzaakt door het gebruik van voedseladditieven.

Industriële toepassingen van de Aqua OPTIMIZER zijn: voorkoming of vermindering van kalk- afzetting (ketelsteen) in koelsystemen, vernevelingsinstallaties en rendementsverbeteringen in warmtekrachtinstallaties. In de tuinbouw en agrarische sector wordt de Aqua OPTIMIZER toegepast om de kwaliteit van het water en de energie in de kas of veestal te verbeteren.

De Aqua OPTIMIZER wordt toegepast als onderdeel van de legionellapreventie in watersystemen zoals deze voorkomen in hotels, motels, pensions, bungalowparken, conferentieoorden, spoelwaterapplicaties, autowasstraten, vernevelingsinstallaties in tuinbouw, fonteinen en watervallen in gebouwen, brandblusvoorzieningen, watersystemen bij grote evenementen, oog- en nooddouches, hogedrukreinigers, natte warmtewisselaars, luchtbevochtigers en condensors in airconditioningsystemen, jachthavens, kantoren, sauna’s, schepen, sportscholen, sportverenigingen, vakantiewoningen, ziekenhuizen en zorginstellingen, zwembaden en zweminrichtingen.


De Aqua OPTMIZER is eenvoudig om de leiding te monteren

De Aqua OPTIMZER bestaat uit 2 schalen met hierin vloeistof voorzien van energetische informatie die door hun verbinding met het allesomvattende liefdevolle energieveld levenslang actief blijven. Met het meegeleverde bandje (tie-wrap) kunt u de Aqua OPTIMIZER strak en gecentreerd om de waterleiding, direct achter de watermeter, monteren. De Aqua OPTIMIZER is leverbaar voor nagenoeg elke leidingdiameter. Zo is er zelfs een Aqua OPTMIZER voor een leiding diameter van Ø400 mm. Afwijkende maten zijn op verzoek leverbaar


Aqua OPTIMIZER is standaard leverbaar in 4 maten

Aqua OPTIMIZER C-15/22 (15mm en 22mm)

De Aqua OPTIMIZER C-15/22  heeft een uitwendige afmeting van Ø 42,5 x 50 mm en past precies om de waterleiding met een diameter van 22 mm; voor een diameter van 15 mm wordt een hulpstuk meegeleverd. De 2 schalen dienen de waterleiding volledig te omsluiten, zodat het brandpunt gegarandeerd is.

Aqua OPTIMIZER C-25 (25mm) 

De Aqua OPTIMIZER C25  heeft een uitwendige afmeting van Ø 42,5 x 50 mm en past precies om de waterleiding met een diameter van 25 mm. De 2 schalen dienen de waterleiding volledig te omsluiten, zodat het brandpunt gegarandeerd is.

Aqua OPTIMIZER C-28 (28mm) 

De Aqua OPTIMIZER C28  heeft een uitwendige afmeting van Ø 42,5 x 50 mm en past precies om de waterleiding met een diameter van 28 mm. De 2 schalen dienen de waterleiding volledig te omsluiten, zodat het brandpunt gegarandeerd is.

Aqua OPTIMIZER C-32 (32mm) 

De Aqua OPTIMIZER C32  heeft een uitwendige afmeting van Ø 42,5 x 50 mm en past precies om de waterleiding met een diameter van 32 mm. De 2 schalen dienen de waterleiding volledig te omsluiten, zodat het brandpunt gegarandeerd is.

Aqua OPTIMIZER C-34 (34mm) 

De Aqua OPTIMIZER C34  heeft een uitwendige afmeting van Ø 42,5 x 50 mm en past precies om de waterleiding met een diameter van 34 mm. De 2 schalen dienen de waterleiding volledig te omsluiten, zodat het brandpunt gegarandeerd is.


De Aqua OPTIMIZER en garanties

De zorgvuldigheid waarmee Aqua OPTIMIZER is gemaakt en de verbinding met het allesomvattende veld maakt dat deze geen onderhoud vergt en levenslang meegaat. Bij verhuizing kunt u de Aqua OPTIMIZER gemakkelijk meenemen. Indien deze niet past doordat de diameter van de hoofdwaterleiding aldaar anders is kunt u de Aqua Optimizer GRATIS omruilen tegen een passend model.


Ervaringen met de Aqua OPTIMIZER

Onderstaand een aantal ervaringen van mensen die de Aqua OPTIMIZER hebben aanschaft.  Naam en telefoonnummers  worden op verzoek ter beschikking gesteld.

 1. Sinds de montage van de Aqua OPTIMIZER drink ik meer kraanwater, is de reuk van het water sterk verbeterd en smaakt het water beter.
 2. Inmiddels zit de Aqua OPTIMIZER ruim een maand om de waterleiding. Als ik het water pendel kom ik tot waarden van boven de 2 miljoen Bovis. Ik voel me dan ook erg goed en energiek, ik zie er steeds beter uit.
 3. Sinds ik zwem in het met de Aqua OPTIMIZER gevitaliseerde zwembad heb ik als fibromyalgie patiënte de ervaring dat: het water zachter aanvoelt, voel ik na het zwemmen geen vermoeidheid meer, mijn badkleding en huid ruiken minder naar chloor en ook tijdens het zwemmen heb ik minder last van chloor, het water heeft een licht blauwe uitstraling.
 4. Een sceptische veehouder: sinds de Aqua OPTIMIZER is gemonteerd blijft het water in de drinkwaterbak van mijn veestal glashelder. Ook ziet de veestapel er gezonder uit en gebruik ik minder reinigingsmiddelen bij het spoelen van de melkleidingen. 
 5. Sinds ik een Aqua  OPTIMIZER in mijn zwembad heb  is ook mijn jarenlage huidallergie verdwenen, voelt mijn huid zachter aan.
 6. Als medium en energetisch therapeute adviseer ik mijn cliënten altijd om een Aqua OPTIMIZER aan te schaffen, deze is kwalitatief de beste vitalisator.
 7. Ik kon niet geloven dat een dergelijk klein apparaat houder de smaak en de uitstraling van het water kon veranderen totdat ik het water  ging vergelijken met dat van de buren, werkelijk ongelofelijk wat een verschil! 
 8. Na montage van de Aqua OPTIMIZER kon ik direct de positieve invloed op de energie in mijn woning ervaren, fantastisch!
 9. Sinds de Aqua OPTIMIZER  heb ik geen last meer van de elektrosmog.
 10. Sinds wij een Aqua OPTMIZER hebben kan ik me douchen met gevitaliseerd water en hoef  ik mijn, voorheen droge, huid niet meer in te smeren. 
 11. De Aqua OPTIMIZER verkoopt zichzelf als mensen het water proeven.
 12. Hartelijk dank voor het vertrouwen en nog een geweldige weg met deze -onbegrijpelijk -werkende apparaten gewenst.
 13. Sinds ik een Aqua OPTIMIZER heb gebruik ik minder zout  in mijn zwembad, het water vervuilt minder snel.
 14. Een tuinder: “na montage van de Aqua OPTIMIZER voelt de energie stukken beter in mijn kassen en zien de planten er vitaler uit”.
 15. De vitalisering werkt door in mijn hele huis.
 16. We hebben de ervaring dat mijn dochter (puber) rustiger wordt als ze zich even met gevitaliseerd water gaat douchen.
 17. Het Aqua OPTIMIZER water drinkt vloeiend en gemakkelijk weg, het smaakt ook veel beter.
 18. Sinds ik een Aqua OPTIMIZER heb gemonteerd voel ik me ‘welkom’ in mijn huis.
 19. Ik heb een Aqua OPTIMIZER aangeschaft en na de bestaande inbouw vitalisator gemonteerd. Het water met  de Aqua OPTIMIZER is veel lekkerder, zachter en ronder van smaak is. Ook heb ik beduidend minder kalkaanslag dan voorheen. 
 20. Mijn man dronk nooit water, sinds de Aqua OPTIMIZER is hij water gaan drinken.
 21. Na montage van de Aqua OPTIMIZER koos  mijn zoon er binnen een week voor om niet meer met de agressieve jongeren in onze buurt om te gaan.
 22. Na het monteren van de Aqua OPTIMIZER voelde mijn huis ruimer, de positieve ionen werden omgepoold naar negatieve ionen.
 23. Ik hoef geen flessen bronwater meer te kopen, de Aqua OPTIMIZER verdien ik binnen een jaar terug. Een geopende fles bronwater was aan het eind van de dag ook niet meer lekker, een fles Aqua OPTIMIZER water smaakt aan het eind van de dag nog steeds lekker.
 24. We hebben in ons gezin een proef gedaan om het verschil tussen gewoon en gevitaliseerd kraanwater te kunnen vaststellen. Wij zijn allen van mening dat het gevitaliseerde Aqua OPTIMIZER water een grotere helderheid heeft en lekkerder smaakt.
 25. Ik heb geen kalkaanslag meer.
 26. Het water van de centrale verwarming blijft helder van kleur. Het vieze, stinkende water zoals dat voorheen bij het aftappen van de centrale verwarming wegstroomde is nu helder en reukloos.
 27. Het water kookt sneller.
 28. De Aqua OPTIMIZER doet haar naam eer aan, zij optimaliseert het water, het is zijde zacht en niet meer troebel. Ik geniet er iedere dag van en ben blij heel blij dat ik mij dit geschonken heb. 
 29. Koffie gezet met normaal kraanwater is werkelijk  niet te drinken als je het  vergelijkt met koffie dat gemaakt is met gevitaliseerd kraanwater.
 30. In mijn Apotheek wil ik nu ook een Aqua OPTIMIZER. 
 31. Mijn kinderen (8 en 10 jaar) drinken alleen nog maar Aqua OPTIMIZER water. Het water bij vriendjes in het dorp vinden ze vies; nu nemen ze een flesje Aqua OPTIMIZER water mee als ze daar gaan spelen.
 32. Wij hebben diverse testen  uitgevoerd met de Aqua OPTIMIZER en hebben het systeem naar aanleiding daarvan opgenomen in ons productassortiment.
 33. Ik heb het water  ook door twee ervaren kinesiologen blind laten testen. In vergelijking met gewoon kraanwater geeft het Aqua OPTIMIZER gevitaliseerde water een veel beter testresultaat. 
 34. Het sterk gechloreerde (en vervuilde) kraanwater in Egypte (Cairo, Luxor, Aswan)  ondergaat een sterke kwaliteitsinmpuls door de werking van de Aqua OPTIMIZER. Het het smaakt beter, het voelt zachter en straalt meer helderheid uit. Met kinesiolgie is getest dat het geen belastende informatie meer bevat.

BOVIS Waarde

De Bovis waarde is een eenheid voor levensenergie die ontwikkeld door de Fransman Bovis en later verfijnd door zijn leerling Simonéton. De meting van de Bovis-waarde wordt vaak verwisseld met een meting van de golflengte (Ångström), frequentie (Hf. in Hz.) of de fotonenenergie. Zo komt bijvoorbeeld een Bovis-waarde van 6.500 eenheden toevallig overeen met een golflengte van 6.500 Ångström. In het hogere bereik lopen de waarden echter sterk uiteen. Een soortgelijk probleem zien we bij het meten van frequentie en fotonenenergie. Bovis-eenheden vallen buiten de meetkundige reeksen. De Bovis-waarde kan met een pendel, bio-tensor of kinesiologie worden vastgesteld. Dit onder voorbehoud van een juiste afstemming bij het testen. Een bijkomende factor bij het bepalen van de hoeveelheid levensenergie is de mate van acceptatie van de gemeten waarden. Als mens maken wij (bewust of onbewust) een keuze met betrekking tot een geheel of gedeeltelijke acceptatie van levensenergie. Overtuigingen, blokkade’s en conditioneringen kunnen het testresultaat negatief beïnvloeden.

Veranderende spin

Met de Aqua OPTIMIZER wordt de energetische afdruk van de vervuiling verwijderd. Sommige metafysici schrijven het verwijderen van deze belastende informatie toe aan de veranderde spin of draairichting van het elektron. De wetenschap kan hier nog geen eensluidende verklaring voor geven. Evenzo heeft zij geen eensluidende verklaring voor de werking van homeopathie. Met helder voelen, kinesiologie, pendel of bio-tensor is vastgesteld  dat Aqua OPTIMIZER gevitaliseerd kraanwater geen belastende stoffen of informaties meer bevat.

Kristalstructuren

Verrassend is dat de mandala van de Aqua OPTIMIZER exact overeen met de kristalstructuur van een sneeuwvlok (water) en de mandala van het hart-chakra. De  intelligentie van het hart overtreft bij de Aqua OPTIMIZER  het lineaire denken, de logica van het verstand.  

Sneeuwkristal Sneeuwkristal kern 6-puntige ster (Islamitisch) 6-puntige ster (Joods) Mandala hartchakra
Sneeuwkristal Sneeuwkristal kern 6-puntige ster (Islamitisch) 6-puntige ster (Joods) Mandala hartchakra

Opmerkelijke testresultaten

Onafhankelijke onderzoeken (SOTHIS Research in Culemborg) laten zien dat kastomaten die gevoed worden met door de Aqua OPTIMIZER gevitaliseerd water meer ordening in het frequentiespectrum van het elektrische veld hebben, dit wordt door biologen als een aanwijzing gezien voor een hogere vitaliteit. Smaaktesten tonen aan deze kastomaten bij het consumeren duidelijk meer sensatie in het lichaam opwekken, ze hebben een hoger sensatie- factor.  

Het onderzoek (SOTHIS Research in Culemborg) naar de verschillen tussen wel en niet gevitaliseerd Amsterdamse kraanwater toont aan dat het gevitaliseerde kraanwater significant meer ordening in het frequentiespectrum heeft. Het water is vitaler.

Onderzoek (TNO) naar de groei van de legionellabacterie (legionella pneumophila) in kraanwater laat zien dat de hoeveelheid bacteriën in Aqua OPTIMIZER gevitaliseerd kraanwater sneller afneemt dan in onbehandeld kraanwater. Dit bevestigt de toegevoegde waarde van de Aqua OPTIMIZER binnen de legionellapreventie of het legionellabeheersplan, zoals dit sinds 1 januari 2004 voor werkgevers verplicht is gesteld.

Vergelijking op inbouwlocaties laat een duidelijke meerwaarde van de Aqua OPTIMZER ten opzichte van de oudere typen vitalisatoren. Het ontwerp van de oudere vitalisatoren stamt uit de tweede helft van de vorige eeuw en  resoneert met de dualiteit van die tijd en blijkt vandaag de dag  gevoelig te zijn voor het opnemen van energetische vervuiling. De kistallen, of het gemagnetiseerde bronwater, in deze oudere typen vitalisatoren hebben geen zelfreinigend vermogen. Daarnaast is de constructie van deze oudere typen vitalisatoren complex (duur) en bestaat de kans op lekkage. Voor veel mensen zijn de verschillen zelfs direct voelbaar, zichtbaar en te proeven.

Montage van een Aqua OPTIMIZER in een woning met een gecombineerde ketel voor de warmwatervoorziening en de centrale verwarming geeft een besparing van 4,5 % op het energieverbruik. Referentie (Pesscon): massabepaling bij het koken van water.

In vergelijking met onbehandeld kraanwater en Sauerstoffwasser vermindert de relatieve belasting met vrije radicalen direct na het nemen van een slok met  respectievelijk 50% en 40%. Deze test is uitgevoerd met kinesiologie.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items