opc_loader

Wensenlijst

Niesziekte geheeld!

Wonderlijk snelle heling van ernstige niesziekte!


Van dinsdag tot woensdag

Dinsdag 17 september 2019 begon Witmans ineens heftig en veelvuldig te hoesten, althans pogingen daartoe, katten kunnen niet hoesten. Het lijkt meer op kokhalzen terwijl naar adem gehapt wordt. Hij heeft er vaker last van, strelend kalmeren helpt dan direct. Doorgaans wordt het veroorzaakt door een haarbal of een grassoort die in de weg zit en de keel irriteert. Deze keer was het echter extreem. woensdag kwam er al niesen bij. Donderdagavond ging het helemaal mis.

Veelvuldig niesen, verkouden (neusuitvloeiing), hoesten, benauwdheid (longontsteking), sloomheid, nauwelijks drinken, sterk verminderde eetlust, koorts, overmatig kwijlen door keelpijn (zweren), vastzittend slijm. Mijnheer had ineens alle klassieke symptomen van acute niesziekte, behalve rode ogen, ooguitvloeiing, kreupelheid, oedemen en abortus ;-)

Het niesen deed hij overigens wel vaker, soms enkele dagen achtereen. Na behandeling met energetisch verrijkt colloïdaal zilverwater en PrimeFulvic was dit steeds vlot verholpen. Enfin, paniek in de tent, Witmans was serieus ziek en zaterdag was een trip naar Duitsland gepland. Dus vrijdagochtend krachtige homeopatische middelen opgehaald, vrijdagmiddag gestart met energetisch verrijkt colloïdaal zilverwater (direct in het bekkie gespoten), PrimeFulvic kreeg hij al sinds woensdag, evenals een foto van Bruno Gröning nabij en ik ging uiteraard voor hem 'Einstellen'. Met kleine stapjes ging het beter.

Zaterdagochtend was het al direct prachtig weer, ik had er vertrouwen in dat het relatief gezien prima zou verlopen. Zondagochtend meldden ook de fantastische verzorgers dat het best okay ging, aardig gegeten, op het filmpje zag ik geruststellende beelden. Dat bleek bij terugkomt begin zondagavond volledig omgeslagen. Het was toen een zielig hoopje kat die bovendien kilo's lichter aanvoelde (hij is heel groot). Heel moeizaam ademhalen en niets eten en drinken was nu het grootste probleem.

Maandagmiddag 13:15, toen pas, kwam ik op het idee om hem een Soul Body Fusion® sessie te geven. Daar had ik immers recent een workshop in gevolgd en paste het al op mijzelf toe. Witmans was nog steeds enorm aan het niezen, snotteren, veel slijm hing steeds uit bekkie, at en dronk nauwelijks. Direct na de Soul Body Fusion sessie ging hij een klein beetje eten en drinken, rekte zicht wat uit en ging weer slapen, een stuk rustiger qua gesnotter.


Om 17:00 gaf ik hem de 2e SBF-sessie. Direct na het uitspreken van de intentie, sprong hij naast mij op de bank. Tijdens deze sessie weer flink niezen, pruttelen, koppie hangend (geen steun kunnen geven omdat alles dicht zat). Halverwege werd hij ineens rustig.  Toen ik naar hem keek had hij een voorpoot onder zijn kop. Dat heeft hij al die dagen niet kunenn doen! Weer even later lag hij rustig op zijn zij. Deze SBF-sessie voelde voor mij bijzonder krachtig, alsof zijn veld tegen het mijne aan schurkte. Ongeveer 5 minuten na afloop van deze sessie zag ik een sterke schokgolf door zijn lijf, een golvende vacht, nooit eerder gezien!

Om 20.30 uur gaf ik de 4e SBF-sessie. Hij zat heel zielig in een hoekje te proesten en pruttelen. Alweer direct na het uitspreken van de intentie, springt hij naast mij op de bank. Binnen een minuut is zijn ademhaling helemaal rustig, op een klein prutteltje na. Even later ligt hij op een wang met een poot eronder. Die avond begin ik ook heel voorzichtig Witmans te strelen met 'kugeln'. Alumium bolletjes, opgeladen in Dillenburg, voor de kenners. De eerste keer schrok hij er nogal van....

Ik ging braaf door met de SBF-sessies. Dinsdagmiddag vernevelde ik Eucalyptus radiata (kwartiertje) middels een ultrasoon vernevelaar, om het vastzittende slijm los te breken. En dat werkte! Ik heb het hierna nog tweemaal herhaald, samen met de SBF-sessies was het wel klaar.

Mijnheer was vooral bezig met slaap inhalen. Woensdagochtend heb ik hem ook op veel beter voer gezet en zijn lollie (koffiemelk) vervangen door Animonda Milkies. Hij was inmiddels 90% opgeknapt, smiddags werd hij alweer wat baldadig!

Wat had ik een spijt dat ik niet meteen vanaf dag 1 Soul Body Fusion ben gaan toepassen! Nog even over Bruno Grönings 'Heilstrom', omdat baasje zo druk was met de zieke WItmans en zich continue zorgen maakte, kon Bruno er eenvoudigweg niet goed genoeg bij. Ik 'zat' op zijn ziekte, ik nam steeds maar het ongoede op, in plaats van het goede.


Toegepaste gereedschapskist


Rob M.M. Greuter
28 september 2019