opc_loader

Wensenlijst

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion

45,00

Aantal SBF sessies:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  47  items
Beschrijving

Soul Body Fusion

Herstel de basis, doordrenk iedere lichaamscel met jouw stralende zielenlicht!

Hoe zou het voelen wanneer je lichaamscellen meer volledig en harmonisch zijn afgestemd op de frequentie, het licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden daardoor ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet of minder omvattend op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven zoals misbruik, teleurstellingen en ziekte. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen flink belemmeren.
 


Your soul is your connection to the richness and power of Universal Source.
When body and soul are misaligned you can’t be the divine human you are meant to be.
- Jonette Crowley -


Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je lichaamscellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde. Zichtbaar stralen, mensen en dieren zullen het opmerken.

Extra informatie

Herstel de basis!

Soul Body Fusion® is naar mijn overtuiging een essentiële stap voor iedere stap erna (als die nog nodig zijn). Soms ervaren mensen relatief snel resultaat wanneer zij aan de slag gaan met de kennis, inzichten en gereedschappen van 'leraren' zoals dr. Joe Dispenza, Lynne McTaggart, Bruno Gröning, Neville Goddard, natuurgeneeskundigen, therapeuten et cetera. Vaker echter duurt het maanden tot jaren voordat er serieuze doorbraken bereikt worden.

Dat kan te maken hebben met hardnekkige, blokkerende 'belief systems', met het maar blijven 'zitten' op de kwaal, het dienen van meerdere 'meesters' et cetera. Recentelijk ben ik tot het inzicht gekomen dat de grootste vertragende factor wellicht te vinden is in onze ziel, die niet meer volledig en lekker in het lichaam hangt. Niet meer in optimale harmonie met onze lichaamscellen is versmolten. Herstel eerst die basis door middel van Soul Body Fusion®, en je zult verbaasd zijn. En meer verlicht. Letterlijk.

De Soul Body Fusion sessie

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Dit kan ook virtueel, op afstand. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Het geheel zal ongeveer 40 minuten vergen.

Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hogere bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Soul Body Fusion

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. Een sessie duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Het kan één op één, of op afstand uitgevoerd worden, in effectiviteit is er geen verschil.

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie, worden ook je aura en chakra’s in balans gebracht, zodat je levensenergie weer optimaal kan gaan stromen. Dit geeft snel verlichting en rust en je krijgt diepgaander contact met jezelf.

Een aantal mogelijke effecten:

 • Versnelde spirituele groei
 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Blijer
 • Gelukkiger
 • Meer in je kracht staan
 • Gezonder
 • Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
 • Beter grenzen aan kunnen geven
 • Helemaal in je lichaam zijn
 • Kosmisch geaard zijn
 • Geactiveerd hartchakra
   

Each of us has a beautiful soul, but many of us are
often unable to fully integrate it into the physical body.

We live our lives virtually with the handbrake on and are unable
to attract the health, wealth and well being that are our birthright.
- Jonette Crowley -


Je ziel heeft de volledige regie

Het enige wat ik als facilitator doe is de intentie uitspreken die jouw ziel aan het werk zet en ervoor zorgen dat je in je lichaam blijft. Jouw ziel heeft dan ook de volledige regie en doseert wat je aankan en wat je nodig hebt. Het proces is op geen enkele manier te sturen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Reiki-energie. Het enige dat jij doet is observeren wat er lichamelijk en emotioneel gebeurt.

Daarom is Soul Body Fusion effectief!

 1. Het is natuurlijk, je geboortegrond.
 2. Het maakt gebruik van de magie van intentie.
 3. Het is gebaseerd op het principe van resonantie.

Mensen kunnen soms moeilijk aannemen dat een dergelijk eenvoudig proces, tot zulke bijzondere resultaten kan leiden. We zijn snel geneigd om complexiteit aan zaken toe te voegen, veelal volstrekt overbodige en zelfs vaak belemmerende complexiteit. Het leven dient simpel en overzichtelijk te zijn!

Mens én dier!

Jazeker, het kan ook op dieren toegepast worden!

Optimalisatie

Je kan beginnen met één Soul Body Fusion sessie, om het eens te ervaren. Het is echter aan te raden om tenminste drie sessies te doen, met voldoende tijd ertussen. Om de ziel vollediger met het lichaam te laten versmelten zijn namelijk tenminste drie sessie nodig. De eerste sessie is een eerste verlichtende kennismaking, de tweede sessie brengt verdieping, de derde sessie zorgt voor verankering van de Soul Body Fusion energie.

Het lezen van het boek' Soul Body Fusion' van Jonette Crowley, helpt bij het proces en het begrip ervan. Voor een goede verankering van de Soul Body Fusion energie is het volgen van een eendaagse workshop noodzakelijk. Dan ben je ook in staat op het op jezelf, anderen en op je omgeving toe te passen.

Je kan overigens ook zelfstandig met Soul Body Fusion voor jezelf aan de slag gaan, bijvoorbeeld om het snel eens te ervaren. Gebruik daarvoor deze instructievideo. De resulaten via een facilitator zijn echter duidelijk sterker. Na het lezen van het boek nóg sterker, en na het volgen van een workshop het krachtigst.


Overzichtelijk

Soul Body Fusion voor mensen kan op vijf manieren:

 1. Zelfstandig (+) (afhankelijk van bewustzijnsniveau)
 2. Zelfstandig met video Jonette Corowley (++)
 3. Zelfstandig als facilitator (+++++)
 4. Met facilitator (+++++)
 5. Met facilitator op afstand (+++++)

(+ is Soul Body Fusion kracht, effectiviteit, interpretatie RG. Facilitator is Soul Body Fusion® practitioner)


Je kan SBF doen zonder het boek Soul Body Fusion gelezen te hebben en/of zonder een SBF workshop gevolgd te hebben. Het boek lezen geeft al een initiatie afstemming op het proces, een workshop volgen nog sterker, dan kom je echt in de SBF energie terecht.

 1. Geen boek, geen workshop (+) (afhankelijk van bewustzijnsniveau)
 2. Wel boek, geen workshop (++)
 3. Geen boek, wel workshop (+++++)
 4. Wel boek, wel workshop (+++++++)

(+ is Soul Body Fusion kracht, effectiviteit, interpretatie RG)

Lees liefst na de workshop het boek nogmaals. Je leest dan beslist voor jou belangrijke zaken die je de eerste keer gemist hebt.

Love yourself enough to do this!

Rob M.M. Greuter
(Ik ben Soul Body Fusion® practitioner en heb de Fire Codes of Transformation initiatie ontvangen).

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items