opc_loader

Wensenlijst

Begeleiding Manifesteren

Artikelnr: 1658
495,00
Begeleidingsduur:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
DHW1658
Voorraad
Voorraad:
  26  items
Beschrijving

Begeleiding Manifesteren

- Eindelijk effectief manifesteren zoals het bedoeld is! -

Velen zijn op allerlei manieren bezig om via bewust manifesteren een ander, beter leven te creëren. De een wil gezondheid herwinnen, de ander de liefde van zijn of haar leven aantrekken, of bijvoorbeeld financieel sterker staan, weer een ander wil eenvoudigweg dolgraag moeiteloos en vrij leven, de wensen zijn zo kleurrijk als onze imaginatie.

Veelal echter zijn de gewenste resultaten na jaren ploeteren, nog steeds niet of nauwelijks zichtbaar in de fysieke realiteit. Sterker, ik zie regelmatig dat uitdagingen groter worden in plaats van kleiner. Meestal gaat het om gezondheid, geld, relaties, werk en wonen. Gelukkig is werkelijk alles mogelijk, ongeacht het verleden en ongeacht wat de huidige situatie is!

Extra informatie

Er kunnen vele redenen zijn die het bewust manifesteren lastig maken, zelfs saboteren. Wat ik regelmatig zie is dat LOA (Law of Attraction, Wet van Aantreking) onvoldoende wordt begrepen, men niet op de hoogte is van Law of Assumption (Wet van Aanname) en zeker ook dat men onvoldoende door heeft wie hij of zij werkelijk is, hoe ongelofelijk krachtig wij mensen van nature zijn. Het erkennen, herkennen en vervolgens minimaliseren van weerstand (conflicterende gedachten en overtuigingen) speelt en sleutelrol bij bewust manifesteren.

Each person is born with an infinite power, against which no earthly force is of the slightest significance.
- Neville Goddard -

Ook gaan velen ervan uit dat manifesteren van grote wensen, verlangens, veel moeite en tijd kost, dat eindeloos lange meditaties noodzakelijk zijn en dat we het verleden niet kunnen veranderen. Allemaal aannames die inderdaad waar zijn als we dat geloven...

There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -

Een van de grootste misvattingen is wellicht wel het idee dat tijdens de manifestatie oefeningen, onze focus dient te liggen op het stoffelijke, de dingen, terwijl het juist gaat om jou. Jouw staat van zijn bepaald immers hoe de fysieke realiteit zich laat zien aan jou, stoffelijk en niet-stoffelijk.

Do you understand that what you're creating is YOU? You're not creating money, you're creating a more prosperous YOU. You're creating a more abundant YOU. You're creating a YOU with greater ease. You're creating a YOU with greater opportunity. You're creating a YOU with greater opportunity for more fun. It's YOU. You are the expander of YOU. You are the creator of YOU.
- Abraham Hicks -

Mijn voornaamste leraren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.

Uit de vele en zeer diverse vragen van hulpvragers en vanuit Consult De Doorbraak blijkt dat de behoefte aan degelijke en deskundige begeleiding serieus groot is. Men is snel geneigd te gaan zwemmen in een zee aan verschillende richtingen en technieken, waarna de inzet snel afneemt, bij gebrek aan resultaten. Daarom is dit broodnodige consult samengesteld.

Dit maatwerk consult Begeleiding Manifesteren is feitelijk een coachingstraject en is bedoeld om haarscherp helder te krijgen hoe bewust manifesteren eigenlijk werkt en waar in jouw proces steeds weer kleine en grote verbeteringen mogelijk zijn, waarna je met de juiste kennis en inzichten steeds weer vol vertrouwen en veel effectiever aan de manifestatieslag kan gaan. Aangeleerde onzin wordt direct overboord gezet.

You do not have the ability to imagine what you do not have the ability to become.
- Bashar -

De uitvoering - Intake -

Het Consult Begeleiding start met een intake. Hierin wordt duidelijkheid verkregen over wat je werkelijke verlangens zijn (middelen-doelen vs Einddoelen), waar je staat qua kennis, inzichten, praktijken en integratie ervan in je dagelijkse leven en hoe je leven er nu uitziet.

Deze intake kan plaats vinden op lokatie (Beekbergen), telefonisch of via Skype, op een moment waarop jou dat het best uitkomt.

De uitvoering - Begeleiding -

Na de intake start de begeleidingsfase die per definitie bestaat uit maatwerk. De uitkomsten van de Intake bepalen het vertrekpunt van deze begeleiding.

Hieruit wordt een 'frisse start' samengesteld in de vorm van een plan van aanpak, waarmee direct aan de slag gegaan kan worden. Vervolgens wordt gedurende de begeleidingsperiode (3, 6 of 12 maanden) heel regelmatig de vinger aan de manifestatiepols gehouden, er wordt bijgestuurd, geïnspireerd en waar nodig verdieping aangebracht.  Je gaat ook aan de slag met specifieke opdrachtjes die je 'geloofspieren' versterken. Gedurende de 1e maand tenminste wekelijks, schriftelijk en/of mondeling. Na de 1e maand wordt tenminste iedere 2 weken de begeleidende vinger stevig aan de pols gehouden. Vanzelfsprekend worden ook alle vragen direct beantwoord. Vaak zijn er intensief contactmomenten via bijvoorbeeld WhatsApp.

Het is beslist een zeer persoonlijke en intensieve begeleiding, vragend om de nodige inzet, de enige manier om het goed te doen. Het is tegelijkertijd ook leuk, spannend, boeiend en uitermate leerzaam, onderweg naar een jij met een staat van zijn die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden!

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Alternatieve artikelen bij

Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items