opc_loader

Wensenlijst

Intensieve coaching

Intensieve Coaching!

295,00

Begeleidingsduur:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  12  items
Beschrijving

Intensieve Coaching

- Online coaching, intensief en op maat -

Deze dienst is bedoeld voor mensen die na Consult De Doorbraak en Consult Kankertherapie extra begeleiding wensen gedurende een of meerdere maanden.

Beide consulten bevatten een concreet doch uitgebreid plan van aanpak en dat dient uiteraard juist gedoseerd uitgevoerd te worden. Do the work. Voor veel mensen zal de aangereikte kennis relatief nieuw zijn. Na het inlezen kunnen allerlei vragen opkomen, vermeende beren op de weg gezien worden, twijfels ontstaan, agendadrukte in de weg gaan zitten, oude overtuigingen die je niet meer dienen de kop opsteken et cetera. Als dat het geval is,  dan kan het bijzonder handig en verstandig zijn om een gedreven stok achter de deur te hebben die bovendien altijd voor je klaar staat met deskundige antwoorden, je continu motiveert en inspireert en waar nodig bijstuurt.

Mensen worden nu eenmaal snel afgeleid, en zijn soms geneigd om te gaan zwemmen in een zee aan verschillende richtingen en technieken, waarna uiteindelijk de inzet afneemt bij gebrek aan resultaten. Om het manifestatieproces in goede banen te leiden is deze dienst Intensieve Coaching samengesteld.

Intensieve Coaching is beschikbaar gedurende 1, 3, 6 en 12 maanden.

Extra informatie

De uitvoering

Intensieve Coaching start zodra het eerder aangereikte plan van aanpak volledig is gelezen. Vervolgens worden in goed overleg de prioriteiten gesteld, vooral op basis van wat resoneert met de hulpvrager en wat deze allemaal aan kan. Deze prioriteitenlijst bepaalt het vervolg van de Intensieve Coaching.

Vervolgens wordt gedurende de begeleidingsperiode (1, 3, 6 of 12 maanden) heel regelmatig de vinger aan de manifestatiepols gehouden. Er wordt bijgestuurd, geïnspireerd, aangespoord en waar nodig verdieping aangebracht. Je gaat ook aan de slag met specifieke aanvullende opdrachten die de 'geloofspieren' versterken en het manifesteren helpen versnellen. Uiteraard kunnen onbeperkt vragen gesteld worden. De praktijk leert dat er regelmatig intensieve contactmomenten zullen zijn, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Het is beslist een zeer persoonlijke en intensieve begeleiding, vragend om de nodige inzet, de enige manier om het goed te doen. Het is tegelijkertijd ook leuk, spannend, boeiend en uitermate leerzaam, onderweg naar een jij met een staat van zijn die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden!

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items