opc_loader

Wensenlijst

Consult Kankertherapie

Consult Kankertherapie

195,00

Lokatie:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  21  items
Beschrijving

Consult Kankertherapie

Maak juist geïnformeerde keuzes!

Verreweg de meeste mensen ervaren de diagnose kanker als een enorme mokerslag, en dat is heel begrijpelijk. Gevoelens van angst, paniek en machteloosheid zullen direct naar boven komen. Ook heel begrijpelijk. Vervolgens zullen er keuzes gemaakt moeten worden op basis van de door de arts beschikbaar gestelde informatie over kankertherapie en wellicht informatie uit andere bronnen. Er zijn twee basiskeuzes waaruit gekozen kan woirden: niet behandelen en wel behandelen. De keuze voor 'wel behandelen' betekent doorgaans een behandeltraject binnen de reguliere geneeskunde waarvan de voor- en nadelen afgewogen moeten worden.

Een ondoorzichtig woud aan mogelijkheden

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om op zoek te gaan naar andere behandelmethoden buiten het reguliere circuit. Soms uit eigen initiatief, soms op aangeven van anderen. En dan ontstaan al snel grote uitdagingen omdat je als absolute leek terecht komt in een nogal ondoorzichtig woud aan mogelijkheden. Een weerbarstig woud waarbinnen bovendien veel onzin verkocht wordt. Probeer dan meer eens het kaf van het koren te scheiden, een welhaast onmogeijke taak. Ook ik ben indertijd daarin de weg kwijtgeraakt, terwijl ik toen dacht al heel wat te weten. Inmiddels weet ik dat de meeste natuurgeneeskundigen ook niet weten hoe een en ander in elkaar steekt. Gelukkig weet ik dat inmiddels wel, vandaar dit specifieke consult.

Extra informatie

De beste eerste stap

Na de diagnose kanker zal angst voor de dood overheersen. Dat geeft direct een zogenaamd bestaansconflict dat letterlijk dodelijk is. Dat dient dus altijd als eerste aangepakt te worden. We weten vanuit vele religies dat de dood eigenlijk niet bestaat. Dankzij het baanbrekende wetenschappelijke werk van cardioloog Pim van Lommel weten we zeker dat ons bewustzijn inclusief onze persoonlijkheid blijft bestaan na de fysieke dood.

ZIjn zeer gedegen onderzoek naar zogenaamde Bijna Dood Ervaringen (BDE's) heeft onweerlegbaar aangetoond dat er ook bewustzijn is bij nul hersenactiviteit. Wat er dan blijkt te gebeuren is een enorme verruiming van het bewustzijn. Alle menselijke beperkingen, angsten, pijnen et cetera verdwijnen onmiddelijk. Men bevindt zich in een zeer wonderlijke wereld waarin men onvoorwaardelijke liefde, volledige acceptatie en toegang tot onvoorstelbare kennis en wijsheid ervaart. Een prachtige wereld die letterlijk niet is te beschrijven met aardse woorden door hen die er geweest zijn, honderden miljoenen. Dat verruimde bewustzijn wordt non-lokaal bewustzijn genoemd. Je maakt alles tegelijkertijd mee buiten tijd en ruimte om, toekomst en verleden zijn aanwezig.

Wat wij mensen dood noemen is feitelijk niets anders dan een veranderd perspectief van ons bewustzijn, een onvoorstelbaar grote verruiming ervan. Alle mensen die een BDE hebben doorgemaakt geloven niet meer in een voortbestaan, ze WETEN het. Ze zijn dan ook allemaal volledig vrij van angst voor de dood.

De volgende stap

Of men vertrouwd volledig op de reguliere geneeskunde en gaat in behandeling, of men heeft twijfels en gaat dapper op onderzoek uit. En dat kan resulteren in het bewandelen van meerdere wegen. Het is dan verstandig om eerst na te denken over wat genezing, heling werkelijk betekent voor jou, er zijn namelijk verschillende definities van het begrip genezing. Mijn definitie ervan is de volgende:

'Zuivere genezing is het proces van het zowel fysiek als mentaal weer gezond worden, zonder nadelige gevolgen tijdens en na dat proces te ondervinden.'

Als dit ook jouw optimale definitie van genezing is, dan vallen direct een heleboel 'opties' weg, waaronder operatief ingrijpen, de inzet van toxines en bestraling. Wat blijft er dan nog over? Een heleboel, echter de meeste opties buiten reguliere geneeskunde betreffen ook pure symptoombestrijding, en daar schiet je eigenlijk weinig mee op, als het al enig gunstig effect heeft.

Is genezing, in welke vorm dan ook, überhaupt mogelijk buiten de reguliere geneeskunde? Jazeker. Dertig jaar geleden was het vrij bijzonder als iemand buiten regulier om genas van kanker, al of niet met 'uitzaaiingen'. Inmiddels is dat het nieuwe normaal geworden. Bij dr. Joe Dispenza staan ze voor zijn podia in de rij om het publiek te vertellen hoe zij het gedaan hebben. En zo zijn er vele grote en grootse leraren. Ik nodig je uit het artikel Niets is ongeneeslijk te lezen.

Belangrijk: Als je kiest voor reguliere behandeling, kies er dan ook volledig voor, vertrouw erop dat het je optimaal zal dienen. We creëren immers onze fysieke realiteit middels onder gedachten en overtuigingen. Zo zal je bovendien veel minder van de eventuele nadelen ervaren. Zorg er liefst wel voor dat je na de behandeling jezelf verdiept in hoe creatie werkt. Dat zal je enorm helpen om na de behandeling niet jarenlang in angst te leven, steeds weer veroorzaakt door met name de nacontroles. 

Hoe werkt genezing?

Om dat goed te begrijpen zal je eerst moeten begrijpen hoe ziekte eigenlijk ontstaat. Lees daartoe het artikel Werkelijke oorzaken van ziekte en problemen.

Het zijn dus steeds onze eigen gedachten en overtuigingen die ziekte en problemen veroorzaken, we creëren ze zelf. Dat betekent beslist niet dat het jouw schuld is, je bent je immers zelden bewust van het leeuwendeel van je gedachten en overtuigingen. Het betekent wél dat het jouw verantwoordelijkheid is. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor jouw fysieke en mentale welzijn. Je weet nu ook dat wij mensen onze fysieke realiteit, inclusief de staat van ons lichaam, creëren middels onze gedachten en overtuigingen. En precies daar ligt de sleutel tot genezing. Zodra we onze gedachten en overtuigingen op de juiste manier veranderen, maken we de weg vrij voor genezing, voor zuivere heling. En voor die genezing zelf hoeven we niets te doen, dat gebeurt vanzelf, op een natuurlijke manier. Het heeft dan ook niets met geluk of magie te maken. Het is een terugkeren naar onze natuurlijke staat van zijn.

Consult Kankertherapie

Het consult Kankertherapie helpt duidelijkheid te verschaffen in de keuzemogelijkheden zodat op basis van een goed inzicht in voor- en nadelen, een goed geïnformeerd besluit genomen kan worden, zodat rust, piece of mind ontstaat. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat de diepte wordt opgezocht, hetgeen een grondig consult vergt.
 


There is not a physical apparatus, no matter what the state
of deterioration, that cannot achieve perfect health.
- Abraham Hicks -


De uitvoering

Het Consult Kankertherapie kan plaats vinden op lokatie, telefonisch of via Skype of Zoom, op een moment waarop jou dat het best uitkomt. Desgewenst kan er ook een Soul Body Fusion® sessie gegeven worden. De toeslag voor het consult op lokatie is berekend op basis van het aantal autokilometers (vanaf Beekbergen) heen en terug en is inclusief brandstof.

Het consult zelf neemt doorgaans 2 - 2,5 uur in beslag, de uitwerking ervan vraagt 4 - 6 uren. Normaliter wordt binnen 3-4 dagen na het consult de bevindingen, conclusies, kennis, inzichten en een concreet plan van aanpak per e-mail aangereikt waarmee je voortvarend aan de slag kan en met een gerust hart de best passende keuze voor jou kan maken. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw individuele situatie, jouw mogelijkheden, jouw manier van leren en jouw bewustzijnsniveau.

Tijdens het consult hoef je geen aantekeningen te maken, zodat we elkaars volledige aandacht hebben. Heb je na het consult persoonlijke begeleiding nodig gedurende een of meerdere maanden? Dat kan ook middels de dienst Intensieve Coaching.

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items