opc_loader

Wensenlijst

Consult eliminatie Tinnitus

Artikelnr: 1674

Consult eliminatie Tinnitus

125,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
DHW1674
Voorraad
Voorraad:
  120  items
Beschrijving

Consult eliminatie Tinnitus

Stop het gekmakende oorsuizen omdat het wél kan!

Artsen en wetenschappers informeren ons regelmatig dat Tinnitus (oorsuizen) vooral veroorzaakt kan worden door langdurige blootstelling aan lawaai, teveel en te langdurig lawaai. Ook onder andere afwijkingen aan het gehoororgaan, de hersenen, bijwerkingen van bepaalde medicijnen en stress worden genoemd. Vervolgens zit iedereen langdurig met de handen in het oorhaar omdat er geen oplossing voor is. Dat is echter NIET zo!

Allereerst, in verreweg de meeste gevallen is de werkelijke oorzaak, op biologisch niveau een trigger van een hoorconflict of een valconflict, zoals de Vijf Biologische Natuurwetten van dr. Hamer ons leert.

  • Slakkenhuis: hoorconflict, iets niet willen horen. (Ik kan dat geluid niet verdragen. Het kan niet waar zijn wat ik hoor!)
  • Evenwichtsorgaan: valconflict, angst om te vallen. (Doordat men zelf gevallen is of doordat men iemand zag of hoorde vallen).

Op het hoogste niveau steekt het oorzakelijk gezien echter heel anders in elkaar. Op dat niveau is de oorzaak altijd een andere mening hebben, een ander perspectief aannemen over jezelf, een ander of een situatie dan wie je werkelijk bent, het deel van je ziel in het niet-fysieke. Vervolgens houdt De Wet van Aantrekking, Law of Attraction (That which is like unto itself is drawn) het probleem braaf in stand.

Je hebt namelijk door je (zeer begrijpelijke) continue aandacht erop, het probleem een solide onderdeel gemaakt van je zogenaamde vibrationele mix, je mix aan gedachten en overtuigingen, bewust en onbewust. En die mix bepaalt je punt van aantrekking. En daardoor kan het probleem niet verdwijnen uit je fysieke realiteit, by law. We creëren immers onze fysieke realiteit, inclusief de staat van ons lichaam, middels onze gedachten en overtuigingen, bewust en onbewust.


There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -


Dat klinkt allemaal heel anders dan je tot nu toe gehoord en gelezen hebt, nietwaar? Voor mij is het echt heel eenvoudig, wie helpt genezen heeft gelijk. En niets is ongeneeslijk. Lees daarover dit artikeltje maar eens door. En nog eens. En nog eens...

Extra informatie

Ervaringen

Zelf hoor ik zo nu en dan een hoge toon in een of beide oren, ik schat rond de 2000 Hertz. Het is steeds weer overduidelijk een loepzuivere sinusgolf, weet ik als oud-electronicus en het komt altijd onverwacht. Ik ga mij er dan niet tegen verzetten of klagen, ik omarm het juist, verwelkom het en waardeer, bewonder de zo zuivere sinusgolf van de toon. En na die acceptatie en bewondering is het doorgaans binnen seconden weer verdwenen. Meestal met een mooi afnemend volume, zelden ineens. Als ik niets doe blijft de toon, fascinerend om mee te spelen!

Enkele jaren geleden onmoette ik twee mannen die het ook opgelost hadden. De een in de allereerste seconde dat een bijzondere docufilm in een filmzaaltje startte, de ander ongeveer halverwege diezelfde docufilm. Er zijn vele wegen naar Rome, en alles is energie, alles.


Consult eliminatie Tinnitus

De dienst 'Consult eliminatie Tinnitus' reikt je tijdens en na het consult de juiste kennis en gereedschappen aan waarmee je zelfstandig een einde kan maken aan de storende geluiden in je hoofd. Het consult vindt plaats via een persoonlijk gesprek (face to face, telefonisch, Skype, WhatsApp). Na het consult wordt op basis van maatwerk een plan van aanpak gestuurd, inclusief de best passende gereedschappen, processen ter ondersteuning van de gewenste eliminatie.


Magic is nature unimpeded, or magic is life unimpeded.
- Seth -


De uitvoering

Het Consult kan plaats vinden op lokatie (Beekbergen), telefonisch of via bijvoorbeeld Skype of WhatsApp. op een moment waarop jou dat het best uitkomt.

DIt consult zelf neemt doorgaans 1 - 1,5 uur in beslag, de uitwerking ervan vraagt zo'n 2 uren. Normaliter wordt binnen 2 dagen na het consult de bevindingen, conclusies, kennis, inzichten en een concreet plan van aanpak per e-mail aangereikt waarmee je voortvarend aan de slag kan. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw individuele situatie, jouw mogelijkheden, jouw manier van leren en jouw bewustzijnsniveau.

Tijdens het consult hoef je geen aantekeningen te maken, zodat we elkaars volledige aandacht hebben. Heb je na het consult persoonlijke begeleiding nodig gedurende enkele maanden of langer? Dat kan ook middels Begeleiding Manifesteren.


Bewust manifesteren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. En dat is feitelijk ook zo, echter nog niet zichtbaar in je fysieke realiteit. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn, het trainen van de geloofspieren en het echt gaan voelen. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.

Uit de vele en zeer diverse vragen van hulpvragers en vanuit Consult De Doorbraak blijkt dat de behoefte aan degelijke en deskundige begeleiding serieus groot is. Men is snel geneigd te gaan zwemmen in een zee aan verschillende richtingen en technieken, waarna de inzet snel afneemt, bij gebrek aan resultaten. Daarom is Consult eliminatie Tinnitus samengesteld.

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Laatst bekeken items