opc_loader

Consult De Doorbraak!

Artikelnr: 1320
95,00
x
Artikelnummers
SKU:
DHW1320
Voorraad
Voorraad:
 41 items
Beschrijving

Consult De Doorbraak!

Het begin van jouw nieuwe geheelde leven!

In jouw zoektocht naar heling of verlichting van klachten ben je vastgelopen in de reguliere geneeskunde, wellicht inmiddels ook in de natuurgeneeskunde. Het komt vaak voor en is bepaald niet vreemd. Het leeuwendeel van beide globale richtingen is immers gespecialiseerd in symptoombestrijding waarvan zoals bekend de resultaten veelal beperkt zijn en de nadelen groot.

- Niemand wordt zomaar ziek, er is altijd een (bio)logische oorzaak -


Jij wil ook heel graag de impasse doorbreken, je voelt eigenlijk al dat dat kan, al enige tijd, maar je hebt geen idee hoe. Het is tijd geworden om je te laten verrassen en verbazen door een consult met ondergetekende, gebaseerd op gedegen brede kennis, een ijzersterk analytisch vermogen en een volledig open mind.

Perspectief!

De afgelopen jaren weet ik in zo’n 9 van de 10 gevallen die tot mij komen, de juiste vinger(s) op de juiste zere plek(ken) te leggen. Hierdoor ontstaat inzicht in de onderliggende oorzaak van jouw uitdagingen, hetgeen vaak direct al een opluchting brengt. Je gaat voelen, diepweten, dat het klopt. Je gaat vieren dat je eindelijk, na al die moeizame jaren, na al die kosten, oorzaken en perspectieven op een presenteerblaadje aangereikt krijgt.  

- There are no incurable diseases, only incurable patients. (Bernie Siegel, surgeon at
Yale University) -

De uitvoering

Het Consult De Doorbraak kan plaats vinden op lokatie, telefonisch of via Skype, op een moment waarop jou dat het best uitkomt.

Binnen 1 dag na het consult worden bevindingen, conclusies, kennis, inzichten en richtingen per e-mail aangereikt waarmee je voortvarend aan de slag kan. Rekening houdend met jouw individuele situatie, mogelijkheden en bewustzijnsniveau. Tijdens het consult hoef je geen aantekeningen te maken, zodat ik je volledige aandacht heb.

You’re invited to your Breakthrough!
Rob M.M. Greuter
 

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items