opc_loader

Wensenlijst

Consult De Doorbraak!

Artikelnr: 1320

Consult De Doorbraak!

145,00
Lokatie:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
DHW1320
Voorraad
Voorraad:
  20  items
Beschrijving

Consult De Doorbraak!

Het begin van jouw nieuwe geheelde leven!

In jouw zoektocht naar heling of verlichting van klachten ben je vastgelopen in de reguliere geneeskunde, wellicht inmiddels ook in de natuurgeneeskunde. Het komt vaak voor en is bepaald niet vreemd. Het leeuwendeel van beide globale richtingen is immers gespecialiseerd in symptoombestrijding waarvan zoals bekend de resultaten veelal beperkt zijn en de nadelen groot.


There is not a physical apparatus, no matter what the state
of deterioration, that cannot achieve perfect health.
- Abraham Hicks -


Doorbreek de impasse!

Jij wil ook heel graag de impasse doorbreken, je voelt eigenlijk al dat dat kan, al enige tijd, maar je hebt geen idee hoe. Het is tijd geworden om je te laten verrassen en verbazen door een consult met ondergetekende, gebaseerd op gedegen brede kennis, een ijzersterk analytisch vermogen en een volledig open mind. Ik maak onder andere gebruik van de kennis en inzichten van Abraham, Bashar, Bruno Gröning, dr. Joe Dispenza, dr. R.G. Hamer, Neville Goddard, Dolores Cannon en Seth.

Eindelijk weer perspectief!

Al jaren weet ik steeds weer de juiste vinger(s) op de juiste zere plek(ken) te leggen. Hierdoor ontstaat direct inzicht in de onderliggende oorzaak van jouw uitdagingen, hetgeen vaak direct al een opluchting brengt. Je gaat voelen, diepweten, dat het klopt. Je gaat vieren dat je eindelijk, na al die moeizame jaren, na al die kosten, oorzaken en perspectieven op een presenteerblaadje aangereikt krijgt. En met perspectief bedoel ik heel concreet het beantwoorden van de HOE-vraag. Hoe kan jij het meest effectief en het snelst de weg naar heling hervinden, op een manier die past bij wie jij vandaag bent en hoe jij leert.


The body is a miraculous machine that has been created
to take care of itself and heal itself, if we don't interfere.
- Dolores Cannon -


Bewust manifesteren

Manfiesteren is niets anders dan zichtbaar maken, toestaan van wat er vibrationeel al is. Dit klinkt wellicht vreemd, maar jouw geheelde lichaam is er energetisch al, jijzelf bent nu nog het ontbrekende aspect ervan. Law of Attraction is een zeer belangrijk en krachting deel van Source, All That Is, Creation, je hebt er vast wel eens van gehoord. Velen worstelen echter met het juist begrijpen, doorgronden hiervan en blijven daardoor meer van hetzelfde manifesteren. Het is van cruciaal belang de valkuilen te kennen, en de juiste manifestatiesleuteltjes op de juiste wijze toe te passen. Daarom wordt ook hieraan ruimschoots aandacht gegeven tijdens het consult.


You’re not manifesting, you’re creating the
environment that allows the manifestation.
- Abraham Hicks -


De uitvoering

Het Consult De Doorbraak kan plaats vinden op lokatie, telefonisch of via Skype, op een moment waarop jou dat het best uitkomt. Desgewenst kan er ook een Soul Body Fusion® sessie gegeven worden. De toeslag voor het consult op lokatie is berekend op basis van het aantal autokilometers (vanaf Beekbergen) heen en terug en is inclusief brandstiof.

Het consult zelf neemt doorgaans 2 - 2,5 uur in beslag, de uitwerking ervan vraagt 3 - 4 uren. Normaliter wordt binnen 2 dagen na het consult de bevindingen, conclusies, kennis, inzichten en een concreet plan van aanpak per e-mail aangereikt waarmee je voortvarend aan de slag kan. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw individuele situatie, jouw mogelijkheden, jouw manier van leren en jouw bewustzijnsniveau.

Tijdens het consult hoef je geen aantekeningen te maken, zodat we elkaars volledige aandacht hebben. Heb je na het consult persoonlijke begeleiding nodig gedurende enkele maanden of langer? Dat kan ook middels Begeleiding Manifesteren.

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Aanbevolen artikelen bij

Laatst bekeken items