opc_loader

Wensenlijst

Creatief Visualiseren

Visualiseren is scheppen, creëren!

Mensen zijn energetische wezens (zichbaar gemaakt bewustzijn) in een universum vol energie. Mensen beïnvloeden het universum voortdurend, en andersom, vanzelf. Iedere energie heeft een eigen trillingsfrequentie. Soortgelijke energie trekt elkaar aan. Gedachten, gevoelens zijn energie…

Creatie begint in de ziel, de geest, geeft het een naam. Zodra een groot verlangen de creatie drijft zal niets onmogelijk blijken. Creatie is niet iets van enkelingen, we doen het allemaal, zowel bewust als onbewust, en doorlopend, dag in, dag uit. Zodra we onze creatie, onze wens serieus nemen, zal het onderbewustzijn deze omarmen en dat zichtbaar, voelbaar uitstralen. Hoe groter het verlangen tot creatie, realisatie, hoe sterker de uitstraling daarvan. Resonanties met al wat is gaan elkaar versterken.

Het gaat hier uitdrukkelijk over creatie, dus niet negatief gaan verlangen, jezelf niet bezig houden met wat je niet wil. Ook belangrijk, het gaat erom NU en positief te visualiseren, ervaar hoe het is om NU je creatie, je wens gerealiseerd te hebben! Het zal de koers bepalen die je nu gaat varen. Bedenk immers wat het zegt over je situatie NU, als je een bepaalde situatie over een half jaar wenst.

Visualiseer vooral vanuit ontspanning, vanuit een opgeruimde situatie, geeft je creatiekracht maximaal de ruimte! Visualiseer niet bescheiden, doe het zo mooi en groots mogelijk, en ja, er zal tegenwerking zijn, de sleutel heet volharding. Velen zijn jou voorgegaan.

Herstel van ziekte

Oude Sjamanen schreven zichzelf een brief, vanuit de toekomst. Daarin vele complimenten over hoe goed ze het toen, tijdens de ziekte gedaan hebben, hoe hard er aan het eigen herstel is gewerkt, en hoe fijn het is volledig hersteld te zijn, en dat ze daar volop van mogen genieten. Probeer het maar eens, en verbaas jezelf…

Hoe doe je dat, creatief visualiseren? 

Wees creatief, vrij, volhardend en vooral schaamteloos krachtig!


Rob M.M. Greuter
2 mei 2013
Actualisatie: 27 september 2015