opc_loader

Wensenlijst

 

Voedselzandloper

Reactie op discussie Voedselzandloper

Mijn reactie op onderstaande discussie. Kris Verburgh kent de zegeningen van natuurlijke, voedende, helende voeding, net zoals steeds meer natuurgeneeskundigen en voorheen zieken die kennen. Door zoveel met studies te strooien geef je sceptici veel munitie tot afschieten, dat is jammer. Het is nu eenmaal vreselijk kostbaar en ingewikkeld om goede studies uit te voeren, en we zien dan ook dagelijks voorheen relevante studies weer door een volgende ontkracht worden. 

In al die discussies vergeten we echter dat gezondheid en vitaliteit onze natuurlijke staat is. En daar is weinig meer van over. Alleen al in Nederland konden we eind 2011 ZEVEN MILJOEN chronisch zieken noteren. Een belangrijk deel ervan meervoudig chronisch ziek. We zijn met zijn allen zieker dan ooit. Kort terugkijken in de geschiedenis laat ons duidelijke verbanden zien met industrialisering en massaproductie van vergiftigde en vergiftigende nepvoeding. We zijn gevaarlijk ver van natuurlijke rust en voeding gaan leven. Gooi 1% benzine in een dieselauto en hij rijd niet meer. We voeden onszelf verkeerd en haperen massaal. 

Maar goed, we blijven een stronteigenwijs volkje, daarom zal het neerzetten van bijvoorbeeld  'Holistische Food Hospitals' in Nederland het benodigde lokale bewijsmateriaal aanleveren. Die zullen in korte tijd duizenden volledig geheelde mensen afleveren, en daar zal geen azijnpisser meer omheen kunnen. Ik maak mij sterk dit te gaan realiseren, onderdelend en onderweg naar een volledig nieuw zorgstelsel dat wel in dienst staat van de zorgvrager, tegen een fractie van de huidige zorgkosten. 

Discussie Volkskrant / FOODLOG

De Voedselzandloper is wetenschappelijke lariekoek
Met De Voedselzandloper wil ik mensen wakker schudden​
Open brief aan de muggenzifters van de voedselzandloper


Rob M.M. Greuter
30 september 2013
Actualisatie: 16 oktober 2015