opc_loader

Wensenlijst

Coaching Duurzaam Afvallen

Artikelnr: 1660

Coaching Duurzaam Afvallen

295,00
Begeleidingsduur:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  12  items
Beschrijving

Coaching Duurzaam Afvallen

- Van mager resultaat naar vet succes! -

Het kan een gewichtige kwestie zijn, ons lichaamsgewicht. En wat kunnen we er langdurig mee worstelen en wat kunnen we er een geld aan uitgeven! Speciale dieten, ijzeren discipline, intensief bewegen, peperdure voedingssupplementen, planken vol boeken et cetera. Vaak is er al van alles geprobeerd, veelal is echter enkel het resultaat mager. 

De oorzaak van al die magere resultaten zit hem niet in al je inspanningen en uitgaven, het zit hem in het niet weten en begrijpen wie jij werkelijk bent en wat je lichaam werkelijk is. Omdat niemand je dat (goed) heeft uitgelegd. Nog niet. Coaching Duurzaam Afvallen helpt je in korte tijd aan de juiste kennis, inzichten en de best bij jouw passende tools waarmee je de magere resultaten kan ombuigen naar een vet succes! Zonder dieet, zonder voedingssupplementen. Het maakt namelijk niet zoveel uit wat je eet en drinkt, wel wat je voelt over wat je eet en drinkt...


You are what you think, not what you eat—and to a large extent
what you think about what you eat is far more important.
- Seth -


Extra informatie

Misverstanden

Een van de grootste en hardnekkigste misverstanden is het idee dat je bent wat je eet. De waarheid is dat je bent wat je geloofd en denkt. Je overtuigingen en gedachten zijn vrijwel allesbepalend. Een ander groot misverstand is het idee dat het lichaam solide is. Je lichaamscellen bestaan echter uit moleculen en moleculen zijn verzamelingen atomen. En atomen bevatten vrijwel geen materie, ze bestaan voor 99.9999999% uit energie. Feitelijk is je lichaam een elektromagnetisch patroon, een letterlijke projectie van je bewustzijn. Je creëert je fysieke realiteit, inclusief de staat van je lichaam middels je gedachten en overtuigingen en die mix noemen we je vibratie. Het is datgene dat je uitzend en daardoor gereflecteerd krijgt. That which is like unto itself, is drawn, de Wet van Aantrekking.


There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -


Bewust manifesteren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. En dat is feitelijk ook zo, echter nog niet zichtbaar in je fysieke realiteit. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn, het trainen van de geloofspieren en het echt gaan voelen. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.

Coaching Duurzaam Afvallen

De coaching bestaat uit een intakegesprek en het aanreiken van de juiste kennis, inzichten en tools waarmee je vervolgens vol inspiratie aan de slag gaat. Het samenstellen van de set aan tools is per definitie maatwerk en zal daardoor perfect gaan aansluiten op wat jij nodig hebt en wat jij vandaag aankan. Iedere 2 weken is er telefonisch contact ten behoeve van fijnasftemming, het beantwoorden van vragen en het wegnemem van de laatste spoortjes twijfels. Jij bepaald zelf hoe lang je coaching nodig hebt, 1, 3 of 6 maanden.

De uitvoering - Intake -

Tijdens het intake gesprek wordt duidelijkheid verkregen over wat precies je nu als ongewenst ervaart, waar je staat qua kennis, inzichten, praktijken en integratie ervan in je dagelijkse leven en hoe je leven er nu uitziet. De intake kan plaats vinden op lokatie (Beekbergen), telefonisch of via Skype, op een moment waarop jou dat het best uitkomt.

De uitvoering - Begeleiding -

Na de intake start de begeleidingsfase die per definitie bestaat uit maatwerk. De uitkomsten van de Intake bepalen het vertrekpunt van deze begeleiding.

Hieruit wordt een 'frisse start' samengesteld in de vorm van een plan van aanpak, waarmee direct aan de slag gegaan kan worden. Vervolgens wordt gedurende de begeleidingsperiode (1, 3 of 6 maanden) heel regelmatig de vinger aan de manifestatiepols gehouden, er wordt bijgestuurd, geïnspireerd en waar nodig verdieping aangebracht.  Je gaat ook aan de slag met specifieke opdrachtjes die je 'geloofspieren' versterken. Gedurende de 1e maand tenminste wekelijks, schriftelijk en/of mondeling. Na de 1e maand wordt tenminste iedere 2 weken de begeleidende vinger stevig aan de pols gehouden. Vanzelfsprekend worden ook alle vragen direct beantwoord. Vaak zijn er intensieve contactmomenten via bijvoorbeeld WhatsApp.

Het is beslist een zeer persoonlijke en intensieve begeleiding, vragend om de nodige inzet, de enige manier om het goed te doen. Het is tegelijkertijd ook leuk, spannend, boeiend en uitermate leerzaam, onderweg naar een jij met een staat van zijn die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden!

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Laatst bekeken items