opc_loader

Wensenlijst

Coaching Eliminatie Depressiviteit

Coaching Eliminatie Depressiviteit

395,00

Begeleidingsduur:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  12  items
Beschrijving

Coaching Eliminatie Depressiviteit

- De juiste en zekere weg uit depressiviteit! -

Maar al te vaak gaan depressie, chronische vermoeidheid en burn-out hand in hand. Het één kan ook gemakkelijk tot het ander leiden, heel logisch en begrijpelijk. In de kern is de triggerende oorzaak van depressie een sterke devaluatie van de eigenwaarde. Men is ergens onderweg gaan denken dat men er niet meer zo toe doet, weinig of geen waarde heeft toe te voegen, het bestaan wordt  in steeds toenemende mate als min of meer zinloos ervaren. Gaandeweg wordt dat denken een geloven, het is dan een overtuiging geworden. En wij mensen creëren nu eenmaal onze fysieke realiteit (inclusief de staat van ons lichaam en welzijn) middels onze gedachten en overtuigingen.

De waarheid echter is dat een dergelijke overtuiging volstrek onjuist en onlogisch is. Ieder individu heeft immers per definitie waarde, onmisbare waarde zelfs, omdat het individu nu eemaal bestaat, period. We zijn namelijk allemaal deel van Creation, Source, Infinite Inetlligence, God, All That Is, hoe je het ook wil noemen. En All That Is kan eenvoudigweg niet All That Is zijn zonder jou. En All That Is maakt geen fouten. Ergo, ieder individu is van zeer grote en absoluut onmisbare waarde.


Depression from our perspective is simply compression.
When you know the answers aren't 'out there' - you go to where you know the answers are - within.
You withdraw, you reinvent yourself, you come out as a new person.
- Bashar -Een burn-out ontstaat meestal na een lange en zeer intensieve periode van noeste arbeid, waarbij er vrijwel geen ruimte was voor het goed voor zichzelf zorgen, mentaal en fysiek. Ergens onderweg is men feitelijk een weg in geslagen, een pad gaan volgen dat niet meer past bij de persoon. Als gevolg daarvan moeten resultaten steeds meer komen vanuit 'effort', fikse inspanning, mentaal en fysiek, in plaats vanuit 'inspired ideas' en 'inspired actions'. En dat is per definitie dodelijk vermoeiend.

Vervolgens probeert men op allerlei manieren de uitdagingen te lijf te gaan, vaak tevergeefs, ondanks alle goede bedoelingen van artsen, therapeuten en de nodige inzet van medicatie en wellicht voedingssupplementen. Totdat men erachter komt wat er werkelijk aan de hand is, op het hoogste niveau. Het gaat namelijk in essentie om het steeds meer afknijpen van de stroom van welzijn, de stroom van levensenergie, de stroom van de energie die werelden creëert, verbonden aan oneindige intelligentie en onvoorwaardelijke liefde. Het is die energie, die intelligentie die ons automatisch laat ademhalen, zonder nadenken, zonder instructies. Het is die energie die ons lichaam heelt, zonder nadenken, zonder instructies. Zodra we stoppen met dat afknijpen verdwijnen onze problemen, al onze problemen als sneeuw voor de zon.

Extra informatie

Een zeer belangrijk aspect van Creation, All That Is, Source, is de Wet van Aantrekking, Law of Attraction (LOA: That which is like unto itself, is drawn). Het Universum is nu eenmaal een vibrationeel en inclusief universum. Onze vibratie, onze mix aan dominante gedachten en overtuigingen bepalen onze vibratie en dus ons punt van aantrekking. Als je eenmaal een fikse uitdaging te pakken hebt, kan je vanuit die positie niet ontsnappen, totdat je je vibratie veranderd, zoals je ook op een ander radiostation afstemd door de frequentie te veranderen). En dat vraagt om een radikale verandering van focus, een verlegging van de aandacht naar wat er allemaal wél goed gaat en wat er allemaal wél gewenst is. Zodra men eenmaal start met de aandacht verleggen zal LOA erbij helpen door steeds meer beter voelende gedachten aan te reiken, geheel automatisch.


When you focus upon the beauty of something only, you activate
the beauty of it within you, so that it and you are one vibration.
- Abraham Hicks -


De emotionele begeleidingsschaal

Bij depressie zit je helemaal onderaan de zogenaamde emotionele begeleidingsschaal van Abraham Hicks. Bovenaan staat alles dat we onder de noemer 'bliss' kunnen plaatsen. Ertussen staan vele type emoties die vanaf beneden oplopen, steeds beter voelen. Meestal zal een flink deel van die oplopende emoties doorlopen moeten worden, het is namelijk vrijwel onmogeijk om ineens van depressie naar pure 'bliss' te springen.Dat neemt echter niet weg dat het absoluut mogelijk is om in enkele maanden van depressie naar heel hoog in de emotionele begeidingsschaal te groeien. En dat is precies het doel van Coaching Eliminatie Depressiviteit.

Bewust manifesteren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. En dat is feitelijk ook zo, echter nog niet zichtbaar in je fysieke realiteit. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn, het trainen van de geloofspieren en het echt gaan voelen. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.


There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -


Coaching Eliminatie Depressiviteit

De coaching bestaat uit een intakegesprek en het aanreiken van de juiste kennis, inzichten en tools waarmee je vervolgens vol inspiratie aan de slag gaat. Het samenstellen van de set aan tools is per definitie maatwerk en zal daardoor perfect gaan aansluiten op wat jij nodig hebt en wat jij vandaag aankan. Iedere 2 weken is er telefonisch contact ten behoeve van fijnasftemming, het beantwoorden van vragen en het wegnemem van de laatste spoortjes twijfels. Jij bepaald zelf hoe lang je coaching nodig hebt, 1, 3 , 6 of 12 maanden.

De uitvoering - Intake -

Tijdens het intake gesprek wordt duidelijkheid verkregen over wat precies je nu als ongewenst ervaart, waar je staat qua kennis, inzichten, praktijken en integratie ervan in je dagelijkse leven en hoe je leven er nu uitziet. De intake kan plaats vinden op lokatie (Beekbergen), telefonisch of via Skype, op een moment waarop jou dat het best uitkomt.

De uitvoering - Begeleiding -

Na de intake start de begeleidingsfase die per definitie bestaat uit maatwerk. De uitkomsten van de Intake bepalen het vertrekpunt van deze begeleiding.

Hieruit wordt een 'frisse start' samengesteld in de vorm van een plan van aanpak, waarmee direct aan de slag gegaan kan worden. Vervolgens wordt gedurende de begeleidingsperiode (1, 3, 6 of 12 maanden) heel regelmatig de vinger aan de manifestatiepols gehouden, er wordt bijgestuurd, geïnspireerd en waar nodig verdieping aangebracht.  Je gaat ook aan de slag met specifieke opdrachtjes die je 'geloofspieren' versterken. Gedurende de 1e maand tenminste wekelijks, schriftelijk en/of mondeling. Na de 1e maand wordt tenminste iedere 2 weken de begeleidende vinger stevig aan de pols gehouden. Vanzelfsprekend worden ook alle vragen direct beantwoord. Vaak zijn er intensieve contactmomenten via bijvoorbeeld WhatsApp.

Het is beslist een zeer persoonlijke en intensieve begeleiding, vragend om de nodige inzet, de enige manier om het goed te doen. Het is tegelijkertijd ook leuk, spannend, boeiend en uitermate leerzaam, onderweg naar een jij met een staat van zijn die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden!

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Inschrijven nieuwsbrief