opc_loader

Wensenlijst

Coaching Eliminatie Bromtonen

Coaching Eliminatie Bromtonen

395,00

Begeleidingsduur:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  25  items
Beschrijving

Coaching Eliminatie Bromtonen

- Van frustratie naar bromtoon-vrije verlossing! -

De dienst 'Coaching Eliminatie Bromtonen' reikt je onder begeleiding de juiste kennis en tools aan waarmee je zelfstandig een einde kan maken aan de storende laagfrequent geluiden in je woonomgeving.

In 2019 begon ik laagfrequente bromtonen te horen in Beekbergen. Ze werden steeds luider en storender, als snel drongen ze ook de nacht binnen. Het meest irritante was eigenlijk de fluctuatie in frequentie en volume dat ik ervaarde. Ik piekerde mij suf welke technologie zo'n effect kan veroorzaken. Overdag voelde ik mij gedwongen om muziek op te zetten ter overstemming ervan, een goede nachtrust was niet meer mogelijk. Uiteindelijk moest ook 's nachts muziek aan, weliswaar heel speciale muziek.

Vele uren heb ik in de nacht buiten rondgelopen, op zoek naar de oorzaak. Ik maakte gebruik van een speciale App waarmee ik beide bromtonen kon zien, hetgeen enkel binnenshuis redelijk lukte. Ik heb de bron nooit kunnen vinden. Op zich niet zo gek, de bron kan zich tientallen kilometers verderop bevinden. Het is een bekend en groeiend probleem, mensen kunnen er knettergek van worden. Het is op zijn minst bijzonder irritant en frustrerend. Ik heb overigens aardig wat bijgeleerd over dit fenomeen via Stichting Laaagfrequent geluid.

Extra informatie

Pas in 2020 heb ik het probleem kunnen oplossen, volledig en definitief. Ik realiseerde mij toen pas ten volle dat ikzelf de oorzaak was, ik creëer immers mijn eigen realiteit, mijn eigen perceptie ervan middels mijn gedachten en overtuigingen. Door mijn groeiende focus, aandacht op de bromtonen moesten die ook groeien, steeds duidelijker aanwezig worden in mijn fysieke realiteit. Dit wordt veroorzaakt door de Wet van Aantrekking of Law of Attraction, LOA (That which is like unto itself, is drawn). Net als de zwaartekracht kan je de Wet van Aantrekking niet uitschakelen, de wet reageert 24/7 op je vibratie, je dominante mix aan gedachten en overtuigingen en brengt je daar steeds het gelijkende van.

Zodra het mij lukte om mijn focus radicaal ter verschuiven van de bromtonen naar wat ik wel wilde en wat er allemaal wel goed ging, verdwenen de bromtonen net zo spontaan als ze gekomen waren. Het was ineens over en ik heb ze nooit meer gehoord, terwijl de App duidelijk liet zien dat ze er nog steeds waren, dezelfde frequenties, dezelfde volumes, dezelfde fluctuaties.

Eerste ervaring met laagfrequent geluid

Mijn eerste ervaring met dergelijke zeer storende laagfrequent bromtonen ontstond overigens 15 september 2017. Ik woonde toen in Groesbeek en heb er indertijd zeker 3 maanden last van gehad. Een opvallend verschil met de latere ervaring was dat ik hier niet de enige was die het hoorde. Na ongeveer een maand ontdekte ik de oorzaak. De bron bleek een ventilator te zijn van een airco in een glasvezelknooppunt van Reggefiber, in een anoniem 'huisje' langs het fietspad, zo'n 150 meter van de woning. Via de mileudienst achterhaalde ik de eigenaar van het huisje zodat ik Reggefiber kon vragen het probleem op te lossen. Na enig aanhouden heeft Reggefiber de ventilator vervangen, probleem opgelost.

Definitie laagfrequent geluid (LFg)

Laagfrequent geluid (LFg) bevindt zich voor mensen in het overgangsgebied tussen normaal hoorbaar en onhoorbaar geluid in de laagste frequenties. Doorgaans wordt een frequentiebereik van 0 – 125 Herz (trillingen per seconde) gehandeerd. Laagfrequent geluid plant zich heel goed voort via de lucht, de bodem, leidingen, pijpen et cetera. Laagfrequent geluid heeft per definitie een relatief lange golflengte waardoor het moeilijk is tegen te houden en lastig te lokaliseren.

Coaching Eliminatie Bromtonen

De dienst 'Coaching Eliminatie Bromtonen' reikt je onder begeleiding de juiste kennis en tools aan waarmee je zelfstandig een einde kan maken aan de storende laagfrequent geluiden in je woonomgeving. De communicatie vindt plaats via een persoonlijk gesprek (face to face of telefonisch), e-mail en/of WhatsApp. Gedurende 1, 3 of 6 maanden is er intensief contact ter verdere begeleiding en waar nodig verdere aanvulling en aanscherping.

De begeleidingsduur is naar keuze 1, 3 of 6 maanden. Hoeveel tijd je nodig hebt is volledig afhankelijk van de snelheid waarmee je alle aanreikingen integreert in je staat van zijn.


There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -


Bewust manifesteren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. En dat is feitelijk ook zo, echter nog niet zichtbaar in je fysieke realiteit. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn, het trainen van de geloofspieren en het echt gaan voelen. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.

Uit de vele en zeer diverse vragen van hulpvragers en vanuit Consult De Doorbraak blijkt dat de behoefte aan degelijke en deskundige begeleiding serieus groot is. Men is snel geneigd te gaan zwemmen in een zee aan verschillende richtingen en technieken, waarna de inzet snel afneemt, bij gebrek aan resultaten. Daarom is Coaching Eliminatie Bromtonen  samengesteld.

Coaching Eliminatie Bromtonen is echt een coachingstraject en is bedoeld om haarscherp helder te krijgen hoe bewust manifesteren eigenlijk werkt en waar in jouw proces steeds weer kleine en grote verbeteringen mogelijk zijn, waarna je met de juiste kennis en inzichten met steeds meer kennis en vertrouwen, veel effectiever aan de manifestatieslag kan gaan. Aangeleerde onzin wordt direct overboord gezet.


Magic is nature unimpeded, or magic is life unimpeded.
- Seth -


De uitvoering - Intake -

Coaching Eliminatie Bromtonen start met een intake. Hierin wordt duidelijkheid verkregen over wat precies je nu als ongewenst ervaart, waar je staat qua kennis, inzichten, praktijken en integratie ervan in je dagelijkse leven en hoe je leven er nu uitziet.

Deze intake kan plaats vinden op lokatie (Beekbergen), telefonisch of via Skype, op een moment waarop jou dat het best uitkomt.

De uitvoering - Begeleiding -

Na de intake start de begeleidingsfase die per definitie bestaat uit maatwerk. De uitkomsten van de Intake bepalen het vertrekpunt van deze begeleiding.

Hieruit wordt een 'frisse start' samengesteld in de vorm van een plan van aanpak, waarmee direct aan de slag gegaan kan worden. Vervolgens wordt gedurende de begeleidingsperiode (1, 3 of 6 maanden) heel regelmatig de vinger aan de manifestatiepols gehouden, er wordt bijgestuurd, geïnspireerd en waar nodig verdieping aangebracht.  Je gaat ook aan de slag met specifieke opdrachtjes die je 'geloofspieren' versterken. Gedurende de 1e maand tenminste wekelijks, schriftelijk en/of mondeling. Na de 1e maand wordt tenminste iedere 2 weken de begeleidende vinger stevig aan de pols gehouden. Vanzelfsprekend worden ook alle vragen direct beantwoord. Vaak zijn er intensieve contactmomenten via bijvoorbeeld WhatsApp.

Het is beslist een zeer persoonlijke en intensieve begeleiding, vragend om de nodige inzet, de enige manier om het goed te doen. Het is tegelijkertijd ook leuk, spannend, boeiend en uitermate leerzaam, onderweg naar een jij met een staat van zijn die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden!

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items