opc_loader

Wensenlijst

Consult LOA

Consult LOA

45,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  24  items
Beschrijving

Consult LOA

- Bevrijd jezelf van je manifestatie vastlopers! -

That which is like unto itself, is drawn, dat is de definitie van LOA, Law of Attraction (Wet van Aantrekking). Eenvoudig genoeg, toch? De praktijk blijkt nogal weerbarstig, velen bereiken teleurstellende of zelfs tegengestelde resultaten doordat LOA onvoldoende wordt begrepen, doorzien, in al haar nuances en valkuilen. Het zijn vaak slechts enkele aspecten die even omgebogen moeten worden om wél het gewenste resultaat te behalen. Dit consult helpt je bij het vinden van je vastlopers en de ombuiging ervan.

Extra informatie

Uitvoering

Je maakt per e-mail of telefonisch duidelijk wat precies de situatie is en hoe je het tot nu aanpakt. Vervolgens zullen er een aantal verdiepende vragen gesteld worden, waarna er een helder beeld ontstaat van de vastlopende aspecten, zodat deze omgebogen kunnen worden in een veel effectievere benadering.


There is no reality other than the one you make up.
- Abraham Hicks -


Bewust manifesteren

Na intensief het werk bestudeerd en toegepast te hebben van met name dr. Joe Dispenza, Abraham, Bashar, Neville Goddard, Bruno Gröning, en Seth, heb ik een glashelder beeld gekregen van hoe het werkt, wat de fijne kneepjes zijn, en wat de grote blokkeerders en valkuilen zijn. Bewust manifesteren vraagt niets anders dan volledig geloven, echt voelen en leven dat je het gewenste al bent of hebt. En dat is feitelijk ook zo, echter nog niet zichtbaar in je fysieke realiteit. Al het andere zijn technieken die dat geloven en voelen helpen versterken in het bewustzijn en onderbewustzijn, het trainen van de geloofspieren en het echt gaan voelen. Die technieken dienen echter wel juist gekozen en toegepast te worden om in je voordeel te werken.

Love yourself enough to do this!
Rob M.M. Greuter

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items