opc_loader

Wensenlijst

Soul Body Fusion

18,95

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Soul Body Fusion

Het ontbrekende stuk voor healing en meer!

Het weldadige boek Soul Body Fusion (versmelting van ziel en lichaam) geeft de lezer een opmerkelijk eenvoudig doch effectief proces om zijn eigen spirituele kracht en zielslicht in het lichaam te integreren. De kracht van het proces is de eenvoud ervan en het feit dat het eenvoudig toepasbaar is bij jezelf en anderen. De lezer zal daadwerkelijk ervaren dat er meer van hun licht en geest in hun cellen binnenkomt. De emotionele en fysieke reacties tijdens en na een Soul Body Fusion sessie kunnen heel sterk zijn. Het boek geeft uitleg over het ontbrekende deel in onze persoonlijke groei – onze heelheid, en geeft inzicht in de mystieke achtergrond en de wetenschap die ons in staat stelt dit nu te doen.

De lezer wordt geïnspireerd om zichzelf op een volkomen nieuwe manier te ervaren, en ontdekt dat heelheid de basis is van gezondheid, rijkdom en geluk. Het lezen van dit boek geeft al een zekere initiatie in de Soul Body Fusion energie, en je wordt serieus heel blij van het lezen ervan!

Extra informatie

Dit is een praktijkboek dat inspireert tot handelen en verandering, niet tot meer denken. Het resultaat is zelfbekrachtiging en zelfvertrouwen. Het boek vertelt ook over het tot stand komen van het Soul Body Fusion-proces: over ongelofelijke, mystieke reizen, zoals de ontmoeting met de geest van een oeroude Atlantische godin in Malta, spiritueel boeiende en fysiek veeleisende reizen als het beklimmen van de Kilimanjaro.

Net als Jonette’s eerste boek De Adelaar & De Condor krijgt de lezer het gevoel in gesprek te zijn met een oude vriend en maakt contact met hogere energieën. Lees hier meer over de Soul Body Fusion sessie.

Subtle Energy Pure White Light!

Extra bijzonder aan dit boek is dat de omslag ervan de energie bevat van Pure White Light, een krachtige energetische mandala van Subtle Energy Science!

Each of us has a beautiful soul, but many of us are often unable to fully integrate it into the physical body. We live our lives virtually with the handbrake on and are unable to attract the health, wealth and well being that are our birthright.
- Jonette Crowley -


Boekgegevens

Auteur: Jonette Crowley
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 208 bladzijden
Uitgever: Hajefa uitgeverij
Druk: 3e druk december 2017
ISBN13: 9789077677506

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items