opc_loader

Wensenlijst

Superfoods - Het handboek

30,80


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Superfoods - Het handboek

Met 70 heerlijke recepten voor een leven vol energie!

Zo nu en dan kom je een boek uit je vakgebied tegen, waar je een blij gevoel aan overhoud. Dit boek is zo'n uitzonderlijke parel! Met de mooie en passende illustraties brengt dit boek zo'n 1300 gram aan kennis, leesplezier en keukeninspiratie!

Extra informatie

Alles wat je moet weten over superfoods!

De meesten van ons weten wel hoe belangrijk gezond eten is. Maar wat betekent 'gezond' eigenlijk en krijgen we door ons huidig voedingspatroon wel alle essentiële voedingsstoffen binnen? Superfoods - Het handboek vertelt je op een wetenschappelijk onderbouwde manier wat gezond eten is, waarom een gezond voedingspatroon zo belangrijk is en waarom het interessant is om je dagelijkse dieet aan te vullen met superfoods.

Met superfoods wordt een ruim gamma bessen, noten, zaden, grassen, paddenstoelen en andere voedingsmiddelen bedoeld die bomvol essentiële voedings- en beschermstoffen zitten, zoals baobab, gojibessen, açaí, tarwegras, chiazaad en moringa. Ze zijn een echte hype en ondertussen bij een heel breed publiek bekend. Maar heel wat mensen hebben er geen idee van hoe ze gebruikt worden en waar ze goed voor zijn. In dit boek worden alle superfoods onder de loep genomen en uitgelegd waarom ze zo goed voor je zijn.

Om meteen zelf aan de slag te kunnen, vroegen we bekende chefs, waaronder Gert De Mangeleer, Sofie Dumont en Peter De Clercq, naar hun lekkerste recepten met superfoods. Een eenvoudige smoothie maar ook een chique feestmaaltijd krijgen een geweldige gezondheidsboost dankzij een dosis superfoods.


Over Biotona

Biotona, een merk van KeyPharm, staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een doorgedreven R&D onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns en biomedisch wetenschapper Leen Decorte.


Boekgegevens

Auteurs: Leen Decorte en Ciska Wyns
Fotografie:

Stefanie Geerts

Redactie: Hilde Smeesters
Taal: Nederlands
Vorm: Hardcover, 312 bladzijden
uitgever: Uitgeverij Lannoo
Druk: 1e druk november 2015
ISBN13: 9789401432436

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items