opc_loader

Wensenlijst

Smoothies shakes & juices

18,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Smoothies shakes & juices

Met 80 deskundig onderbouwde recepten voor een gezonde leefstijl!

Wat een heerlijk veelzijdig maar vooral ook informatief receptenboek met bovendien prachtige fotografie, een feest in iedere keuken! Ontdek zelf door middel van 80 deskundig onderbouwde recepten de bijzondere troeven van smoothies, shakes & juices om op een aantrekkelijke en lekkere manier groenten en fruit te consumeren.

De 100% veganistische, gluten- en lactosevrije recepten zijn niet zomaar samengesteld. Ze hebben één voor één een doel en de ingrediënten die gebruikt worden zijn zorgvuldig uitgekozen.

Extra informatie

Daarom sappig!

Hoewel iedereen al snel de link legt tussen groenten & fruit en een goede gezondheid, blijken veel mensen er niet in te slagen een minimum van 5 porties per dag te halen. Ontdek door middel van 80 onderbouwde recepten in dit boek de troeven van smoothies, shakes & juices om op een aantrekkelijke en lekkere manier groenten en fruit te nuttigen. Deze recepten krijgen een extra dimensie en een gezondheidsboost dankzij een dosis superfoods. Met superfoods wordt een ruim gamma bessen, noten, zaden, grassen, paddenstoelen en andere voedingsmiddelen bedoeld die bomvol essentiële voedings- en beschermstoffen zitten, zoals tarwegras, chiazaad, gojibessen, açaí en moringa. Ze zijn een echte hype en ondertussen bij een heel breed publiek bekend.

Fotografie

De fotografie in dit fijne boekwerk is zeer geslaagd in duidelijkheid, sfeer en inspiratie. Onderstaand ter illustratie de foto van het recept Cholé Olé smoothie.

Cholé Olé smoothie


Over Biotona

Biotona, een merk van KeyPharm, staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een doorgedreven R&D onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns en biomedisch wetenschapper Leen Decorte.


Boekgegevens

Onderzoek & teksten: MSc. Leen Decorte en Dr. Pharm Ciska Wyns
Recepten: Pieter-Jan Lint, Peter de Clercq, LAura Vercaemst
Redactie: Sarina WIjnen
Taal: Nederlands
Vorm: Hardcover, 221 bladzijden
uitgever: Uitgeverij Lannoo
Druk: 1e druk 2016
ISBN13: 9789082602005

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items