opc_loader

Wensenlijst

Ik en kanker

15,30


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Ik en kanker

Genezen op eigen kracht!

Lara – spiritueel therapeut – voelt zich al een tijdje niet lekker. Wanneer zij zich laat onderzoeken, wordt er borstkanker bij haar geconstateerd. De arts vertelt haar onomwonden dat de tumor in haar linkerborst zo snel mogelijk operatief verwijderd moet worden en zij daarna chemotherapie en/of bestralingen zal moeten ondergaan.

Extra informatie

Aangrijpend!

Na haar gevoelens van ongeloof raakt Lara geheel verstrikt in haar verwarrende gedachten en emoties. Ze staat in een ernstige tweestrijd: moet zij de verantwoordelijkheid voor haar leven bij de dokters neerleggen, of is zij zelf verantwoordelijk voor haar eigen genezing? Ze heeft altijd al een onvoorwaardelijk en groot vertrouwen in de (zelf)genezende kracht van de mens gehad en is ervan overtuigd dat met liefde, vergeving én vertrouwen lichaam en ziel kunnen genezen. Gesprekken met familie en vrienden brengen haar niet veel verder. Integendeel, niemand begrijpt haar dilemma. Ze wordt meermalen gewaarschuwd dat zonder medisch ingrijpen dit alleen maar slecht voor haar kan aflopen. Ook de arts kan geen begrip opbrengen voor haar standpunt en is zelfs furieus!

Lara realiseert zich dat wanneer zij haar eigen weg zal kiezen en afwijkt van de gebaande wegen, zij alleen op weg zal moeten gaan en niemand haar de weg zal wijzen. Tegelijkertijd weet zij echter ook dat de beste wegwijzer in haarzelf zit. Ze besluit naar haar intuïtie en lichaam te luisteren: géén operatie, géén chemotherapie en géén bestraling, maar genezen op eigen kracht.

Een zeer aangrijpend boek! Verdiep je vooral ook in de Vijf Biolgische Natuurwetten van dr. Ryke Hamer, levensreddende kennis!


Boekgegevens

Auteur: Lara Masanowa Tatje
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 112 bladzijden
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Druk: 1e druk maart 2006
ISBN13: 9789077247457

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items