opc_loader

Wensenlijst

Kanker en voeding

8,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Informatiebundel Kanker en voeding

Alles over de juiste voeding voor lichaam en geest bij kanker!

Het onderwerp kanker ligt meestal heel gevoelig. Bijna altijd wordt kanker verbonden aan verslagenheid, de uitgestreden strijd of met dramatische gevoelens. Dr. Shelton, een Amerikaans Hygiënist, heeft gedurende 40 jaar de werken van zijn hygiënistische voorgangers van de 19e en 20e eeuw geanalyseerd en er de leemten in ontdekt. Zijn onderzoeken en observaties hebben hem een vaste basis gegeven om een verzamelde synthese rond het onderwerp te maken. Wat we hier weergeven is slechts een beknopte samenvatting van duizenden bladzijden die hij ooit over dit onderwerp heeft gepuliceerd.

Extra informatie

Schoon schip maken!

​De studie van kanker heeft over het algemeen weinig aspecten om zich op te verheugen, maar is daarom niet minder actueel. In de praktijk van dokters, therapeuten en gezondheidswerkers gaat er geen dag voorbij of het onderwerp komt aan bod. Ook in de media zoals pers, dagbladen, tijdschriften, radio en TV wordt met de regelmaat van de klok op de een of andere manier aandacht gegeven aan kanker. Het werk van dr. Shelton maakt schoon schip met de gebruikelijke theorieën over kanker. Shelton veegt de tafel schoon met zijn ideeeën die de oogst zijn van langdurige ervaringen van een arts die het antwoord kent,  van vitale betekenis voor de mens op zoek naar zijn biologische evenwicht. 

Tumoren en kanker. Wat zijn hun oorzaken, hoe moet men kanker behandelen, wat moet men denken van operaties en bestralingen en 'remedies'? Dr. Shelton kijkt vooruit naar een natuurlijke genezing door de 'autolyse' van het gezwel. Wat dat betekent kunt u lezen in deze informatiebundel. die naar de hoop van onze vereniging veel mensen een nieuw inzicht kan geven. 

Stichting Groene Dag heeft enkel de bedoeling informatie van algemene aard te verstrekken om u te helpen op uw zoektocht naar een gezonde levenswijze en voeding. Als u gebruik maakt van deze informatie zonder een arts te raadplegen -wat uw goed recht is natuurlijk- dan aanvaardt de uitgever geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van uw initiatief. 

Inhoud

  • De rol van intoxicatie
  • De illusie van de vooruitgang van het kankeronderzoek en de kankertherapie
  • Tumor of kanker?
  • Stadia en ziekten
  • En nog veel meer! 

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 58 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items