opc_loader

Wensenlijst

memonizerPOOL

1.055,00

Watervolume


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

memonizerPOOL

Zwemwater terug naar natuurlijke structuur, daardoor geurloos, gezond en vitaal!

memonizerPOOL geeft zwemwater weer haar natuurlijke structuur en zorgt daardoor voor vitaliteit, energie en gezondheid en beschermd leidingen en filters. Chemische en giftige stoffen zoals bijvoorbeeld chloorgas en de zeer giftige combinatie van chloor en urine in het zwembadwater zorgen vaak voor onaangename bijwerkingen zoals brandende ogen, huidreacties, ademhalingsproblemen of ontsteking van de slijmvliezen.

Met de Memon memonizerPOOL zijn deze negatieve invloeden te vermijden en kunt u weer volop genieten van baden en zwemmen. Bovendien verdwijnt de nare chloorgeur!

Extra informatie

Water weer aangenaam vitaal en zacht, zoals bedoeld!

Door het gebruik van Memon technologie wordt het zwembadwater gezuiverd van schadelijke informatietrillingen. De energiestructuur van het water wordt weer gelijkgesteld met die van natuurlijk bronwater, gevitaliseerd water! Daardoor krijgen bovendien algen en zietekiemen veel minder kans om zich te ontwikkelen. Dat betekent weer dat noodzakelijke desinfecterende middelen en chemische toevoegingen (zoals chloor) sterk verminderd kunnen worden en onder bepaalde omstandigheden zelfs weggelaten kunnen worden. Het water is weer aangenaam vitaal en zacht, zoals de natuur het bedoeld heeft!

De voordelen van de memonizerPOOL!

  • Vermindering van allergische huidreacties en jeuk.
  • Vermindering van brandende ogen (rode ogeneffect).
  • Vermindering van droge huid.
  • Verminderen van de ziekmakende belasting van bacteriën.
  • Aangenaam en zacht water.
  • De onaangename chloorgeur in het zwembad verdwijnt.
  • Positieve invloed op de Ph-waarde.
  • Vermindering en zelfs einde noodzaak gebruik anti-bacteriële chemicaliën.
  • Aanzienlijke vermindering van gebruik reinigingsmiddelen.
  • Sterke daling van de hoeveelheid kalkaanslag, leidingen en filters worden minder belast.

Lees deze folder voor nadere toelichting over de werking!

Duur? Goedkoop!

De memonizerPOOL modellen gaan echt 20 volle jaren mee en is uiteraard probleemloos van waterleiding en huis te verwisselen. Kostprijs per dag is aanschafprijs / 7300 dagen (centen per dag)!

Toepassing

De memonizerPOOL is geschikt voor alle typen zwembaden en bubbelbaden zoals toegepast in woningen, zwembaden, welness centra, hotels, ziekenhuizen, klinieken, verzorgingshuizen et cetera

Let op!

Bij vermindering van de benodigde hoeveelheden chemische producten in openbare faciliteiten, dient u te allen tijde de wettelijke voorgeschreven hoeveelheden in acht nemen.


Werking

Alle frequenties hebben interactie met elkaar. Daardoor is het mogelijk om een selectie elektronen met een verkeerde ‘spin’ (linksom draaiende elektronen) te herkennen en die weer rechtsom te laten draaien, zoals de natuur het bedoeld heeft. Memon herkent en draait elektronen met een verkeerde ‘spin’ op basis van het biologisch ritme. Alle specifieke informatie hiervoor, inclusief de benodigde bandbreedtesturing, zit besloten in het kwartszand en de speciale strip in de apparatuur. Kwartskristallen kunnen heel precies trillingen ontvangen en uitzenden. Dit kwartszand is overigens het allerfijnste en zuiverste kwartszand op aarde en daarom extreem kostbaar om te winnen. Ter illustratie, een Memon ‘Standaard’ model bevat voor enkele honderden Euro’s aan kwartszand.

De brede werking van de Memon apparatuur (onder andere eliminatie van schadelijke straling, herstel binnenklimaat, energiebesparing, verlaging van uitstoot CO2 en fijnstof, watervitalisatie et cetera) is een direct gevolg van de specifiek toegepaste spincorrectie.

Elektron spininversie

Nog niet bekend met spininversie? Lees nog even verder. Bij een elektron spininversie draaien de elektronen de verkeerde kant op, linksom in plaats van rechtsom. Vermoeid opstaan, ondanks 8 uur slapen is een veel voorkomend gevolg hiervan. Op termijn verzwakt een spininversie het menselijk organisme dusdanig, dat men niet of nauwelijks meer reageert op behandelingen. Maar ook het binnenklimaat raakt hierdoor volledig uit balans, met sick building syndrome (ziekmakend binnenklimaat) en overmatig energiegebruik tot gevolg. (Bedrijven zetten vooral Memon technologie in om energie te besparen en het binnenklimaat te herstellen).

Oorzaak spininversie

Een spininversie wordt per definitie veroorzaakt door een voldoende krachtig verstorend magneetveld dat daardoor in staat is om elektronen tot stilstand te brengen en van draairichting te veranderen, pure natuurkunde. Een spininversie bij mensen ontstaat na langdurig verblijf in elektromagnetische storingsvelden.

Het vervelende is nu dat er waanzinnig veel -voldoende krachtig verstorende- magneetvelden om ons heen zijn. Denk aan geopatische velden, bedrading, leidingen en apparatuur (in woningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, auto’s, schepen), zendmasten, hoogspanningsmasten, mobiele apparatuur enzovoorts. Extra vervelend is dat in Nederland de meeste apparatuur en leidingen niet zijn geaard. Overigens kunnen ook zonnestormen spininversie veroorzaken door verstoring van het aardmagneetveld.


Dimensionering

memonizerPOOL Whirlpool (10 m³)

DIt model wordt geplaats tegen de aanvoerbuis en is geschikt voor watervolumes tot ongeveer 10 m³.

memonizerPOOL Standard (40 m³)

DIt model wordt geplaats tegen de aanvoerbuis en is geschikt voor watervolumes tot ongeveer 40 m³.

memonizerPOOL Standard A (80 m³)

DIt model wordt geplaats tegen de aanvoerbuis en is geschikt voor watervolumes tot ongeveer 80 m³.

memonizerPOOL Standard B (160 m³)

DIt model wordt geplaats tegen de aanvoerbuis en is geschikt voor watervolumes tot ongeveer 160 m³.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items